המירוץ לאתמול

המירוץ לאתמול

אוקיי... לפי הפרק הראשון, זה נראה לי ממש ממש דומה למהדורה מוקדמת... רק שזה פחות אמריקקי ויותר מהוקצע. מהוקצע זה לא מילה בשביל הפרק הראשון... רק שאיכשהוא זה נראה שבין כל המעברים החדים, המוזיקה התוססת והאווירה הביזארית, שהסדרה הזאת פשוט מהירה מדי... כלומר, אין שום דבר רע במהירות - רק שיש דרך ויש דרך. קחו דוגמא מ"24", שלא מפציצים את הצופים בדיאלוגים קיטשיים ומרגשים על הפרק הראשון - כשאנחנו בקושי מכירים את הדמויות וכו' וכו'... בכל מקרה, היה נחמד. וזה בסך הכל היה פרק פיילוט, אז נקווה שזה ישתפר בהמשך.

Lucky Charmed

New member
גם אני ראיתי..

די מסכימה איתך.. אבל אי אפשר לדעת הרבה מהפרק הראשון שרואים. אז אני יחכה לשבוע הבא לפרק הבא. אבל סה"כ סדרה די נחמדה, ואכן מזכירה מאוד את מהדורה מוקדמת.

DesertRose1

New member
גם אני ראיתי.. }}../images/Emo11.gif

סדרה חמודה נראית... באמת קצת מבולגנת, אבל אני בטוחה שנתרגל/ישתפר..

VAMPhantom

New member
לא מאמין!! אני לא מאמין!! שפיספסתי

אגב, למה היתה לי הרגשה שזה הולך להיות דומה ל"מהדורה מוקדמת"?
זוכרים שדנו על כך לראשונה?

rds15

New member
למה התאכזבת? מה לא אהבת בפרק?

ואני ממליץ לך להמשיך לראות, הסדרה משתפרת מפרק לפרק(וגם לא חוזרת על עצמה יותר מדי [הרי כמה פרקים אפשר לעשות שטרו חוזרת ומצילה מישהו? הם מגוונים בעלילה]) בכלל פרק 2 מעולה והסדרה משתפרת בהמשך, תני לה סיכוי

rds15

New member
לא, הורדתי

וראיתי 17 פרקים (מחר צריך להיות ברשת פרק 18)

GoLd FlOwEr

New member
אממ...

לא אהבתי את כל הקטע הזה שבסוף טרו, כמובן, הצליחה להציל את האישה הזאת... אבל אם אתה אומר שהם מגוונים בעלילה אז אני אמשיך לראות. מקווה שהסידרה באמת תשתפר..

למעלה