המירוץ האתגרי

המירוץ האתגרי

על קצה המזלג, זה מה שעבר על כוחותינו ביממה אחת מופלאה.

YYY

זה נשמע מטורף לגמרי. כל הכבוד לך
אני הייתי פורשת עם הבנים. צריך כאן כוח סבל יותר מאיש ברזל. שאפו על השרידות ואני בטוחה שתתאוששי מהר וכבר מחר (אם לא רצת היום) תצאי לאיזו ארוכה...

../images/Emo6.gifב-24 שעות מספיקים לעשות פעמיים איש ברזל

הבוקר עדיין רצתי ורכבתי ברציפות מאתמול, 24 שעות ללא הפסקה... מחר ריצה קלה על השאריות שלי, לנסות לשחרר...

אין עליך אין

תותחית על. רק חבל שאת לא מאיזור תל-אביב, אחרת היית פרטנרית מעולה כדי לאתגר אותי. ואולי עוד פעם נפגש לאיזה אימון משותף באמצע הדרך...או לתחרות משותפת (כרגע בונה שלשה לחצי איש ברזל ויש מצב...שאחת תבריז
) בכל מקרה, כתבת מקסים וסוחף והתיאורים שלך עשו את זה ביג טיים.

מרב.

New member
למה את תמיד כותבת בהדגש?

בהתחלה חשבתי שזה התפלק לך אבל אני רואה שאת סיסטמטית

יעל :-)

New member
וואו!

כל הכבוד! כמה התמודדויות ואתגרים. מדהים לקרוא ששום דבר/קושי לא הוריד ממך את החיוך וההנאה. (אולי אפילו להיפך) פשוט אין לי מילים

מרב.

New member
אני הרוסה ממך קרן ../images/Emo47.gif

את לא אמיתית, חי זקני השחור
המילה "ספורטיבית" לא מתחילה אפילו לתאר את מה שאת! אשת ברזל, בכל קנה מידה. איך זה באמת שעד עכשיו לא עשית אשת ברזל? קראתי את הסיפור שלך עם הלשון בחוץ, תוך כדי הערצה הולכת וגדלה. אלופה!

מור שלז

New member
גדולה מהחיים, כל הכבוד, ואיזה תיאור סוחף

וואו קרן, איזה כיף לקרוא את החוויות שלך לא להאמין כמה עברתם ב-24 שעות נשמע שצריך הרבה כוח פיזי וחוסן מנטלי - ומשניהם יש לך למכביר! כל הכבוד

קרן, את מדהימה ומרגשת

התיאורים שלך נותנים תחושה שהיינו שם איתך. איזה מירוץ מדהים. איזו רוח מדהימה. וואו

קטליאה

New member
כל הכבוד קרן

בוקר טוב נהנתי מאוד לקרוא את סיפור המסע שלך ,את יותר ממוזמנת לריצות שטח ארוכת באזור עמק יזרעאל ומישורי ה"אולטרא " האין סופיים.

תודה, קובי, נראה לי שניפגש באימונים לאולטרה

אחרי המירוץ האתגרי אני כבר נוטה לכיוון ריצת ה-50 ק"מ במקום ה-30, עליה חשבתי תחילה. אשמח להצטרף אליך לאימונים בממלכת האולטרה
קרן

מארשמלו

New member
מופלאה שכמוך

מאיפה את משיגה את הכוחות האלו? כל הכבוד על הנחישות וההתמדה והחיוך (שגם הדביק אותי כשקראתי את מה שכתבת). מחכה להצטרף לריצות ולרכיבות, תמר

תודה לכולכן על הפירגון

ואני חייבת להוסיף משהו... נועה עדכנה אתכן בזמן אמת על כך שהזלפתי על עצמי בושם במהלך התחרות. אז כן, סחבתי בתיק הגב שלי גם בושם ודיאודורנט וכאשר החלפתי בגדים מריצה לרכיבה ולהיפך התנקיתי מעט עם מגבונים לחים וחידשתי את הבושם והדיאודורנט. למה? כי זה נעים לי ותורם להרגשה הטובה. אני יודעת איזה ריח נדבק לגוף אחרי כמה שעות ריצה או רכיבה רצופות, שלא לדבר על 24 שעות כאלה, כך שהבושם הוא חלק משמירת איכות הסביבה וצעד הכרחי למניעת מפגעי ריח
באחד מקטעי הרכיבה במירוץ בעליה, עקפתי רוכב צעיר שהעיר לי: "לא יעזור, לנשים תמיד יש ריח טוב יותר"... הצליח לי
ועוד משהו רדוד לסיום: כן, הייתי מאופרת למשעי מתחילת המירוץ ועד סופו (ללא תיקוני איפור בדרך). אני מניחה שהאיפור נמרח, נראה כשיגיעו התמונות...

LihiTad

New member
אין מילים!

בעצם יש
כמה דברים עולים מהסיפור שלך. בראש ובראשונה ההנאה ועוד על פני 24 שעות! הנושא השני הוא היכולת הנדירה שלך. את יודעת שאנשים בדרך כלל מתאמנים לקראת מרוץ כזה?
אמנם רכבת ורצת רחוק, אבל לא התאמנת באופן ייעודי. למשל על ריצות ורכיבות לילה, בשעות שהגוף לא רגיל. בניגוד למה שמקובל לחשוב, שלא מנסים שום דבר לראשונה במרוץ, כמו שלא מנסים נעליים חדשות או ג'לים, אבל את דווקא ניסית והצלחת ובעיקר עוד נהנית מזה! אין ספק שהמרוצים האלו נועדו בשבילך ואת בשבילם, כל הכבוד!

bjill

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה!!!

איזה תיאור נפלא...כמעט הרגשתי דפיקות לב בעצמי.... תמשיכי להרגיש את ה"היי" עוד הרבה זמן, נראה לי, ובצדק!!! הרווחת את זה יופי!! אל תשכחי לעדכן אותנו כאשר תדעי מתי זה יופיע בערוץ 10!

zzebra

New member
פשוט מדהימה!

קרן, את בן אדם עם יכולות וכוח רצון לא מהעולם הזה! תוך כדי קריאה חשבתי איך אני הייתי מגיבה בכמה מהסיטואציות וזה כלל עצבים, התבכיינות, עוד קצת עצבים. רצון לפרוש "לא יכולה יותר" ועוד בסגנון. ואני קוראת אותך ורואה את החיוך שלא יורד וחושבת לעצמי שאת הבן אדם היחיד שאני מכירה שהיה מגיב ככה למכשולים כאלו. פשוט מדהימה!!! ואני אפילו לא חושבת על הכוח הפיזי והכושר המטורף שלך. כבוד! באמת כבוד! קרן.

למעלה