המיצווה החודשית

r e d head

New member
המיצווה החודשית

פעם בחודש או קצת יותר מיזה, זה יוצא ככה לא בכוונה. אני מנסה את מזלי בבלינדייט. לא צריך להתאמץ יותר מידי בלחפש לא צריך להשקיע שעות באודיגו היום הכי אין זה אתרי הכרויות עם מסנגר. צריך רק להיות באונליין באתר והם כבר פונים. מחליפים כמה מילים. כל הפרטים העיקריים רשומים בכרטיס. תמונה עוברת מצד לצד. נראה סביר נקרא בסיידר ביקש מספר טלפון. זה הולך ככה שאם לא מדברים מייד אז הרבה פעמים זה מתפוגג. באמצע השיחה התחלתי לקבל קוצים. למחרת בערב סגרתי את הטלפון, לא היתה לי סבלנות לזה. התחרטתי על העיניין, וכבר חשבתי על ניסוח משפטי התחמקות. החלטתי סופית שאני בחופשה ארוכה מניסיונות. עכשיו הוא התקשר שוב רוצה לקצר תהליכים ולקבוע כבר פגישה. בחור עקשן ונחוש בדעתו. וואלה זה בדיוק זה עושה לי משהו. (וחוץ מיזה כל הסימנים מראים על "כוונות רציניות") עכשיו אני צריכה לעבוד עם עצמי על האופטימיות יש לי עוד כמה ימים בודדים....

מצוטטת

New member
את ../images/Emo70.gif בוינא רגע

תגידי
להתחיל לעשות לך כאן COPY & PASTE ולהזכיר לך
אופו האופטימיות........ יאללה מברוק רגע.......אבל לא שוכחת באה פׂה אח"כ משתפת.....טוףףףףףף את זוכרת...אני כולה מתלמדת עכשיו משוחררת

r e d head

New member
לתת עצות לאחרים זה לא רק קל לי....

זה אפילו המקצוע שלי. תודה

מתחבר לך לשרשור

מכוחה של האנרציה,את נטעת בי המחשבה...בזה מסתכם הקשר...לא מוכן להפסיד את המבט הראשון, את הניצוץ. חלק יסודי,אינטגרלי משעומד להתרחש...לא רוצה לפסוח כך ביעף על זיהוי חברתה רק עלידי ריח גופה,עוד בתרם החלפנו מילה. להתרגש ולהסמיק, לסדר ההופעה,כשנכנסת לסביבה.לא יכול לקפוץ,לדאלוג משמעותי של ראש.מקום בארון,ואיך תגיב לה הילדה.לפני שהתחושה לחשה את מילתה,לפני שהחיה שבקירבי לגמרי השתלטה. צריך הרגשה בלב,שלא עוברת במילים בשביל לצאת מהכסא שההגיון הקר והתובנה היבשה הדביקו אותי אליו.

מיצווה זאת מיצווה ../images/Emo8.gif

יכולה לומר לך שגם אני לא מוותרת על עזרה קטנה למזל
אז כן נרשמתי לאתר הכרויות גם תמונתי מתנוססת בראש חוצות
פעם ב... מתעורר הרצון לפגוש ובודאי את כבר זוכרת איך אני ניגשת לדייט? בלי ציפיות מיותרות! ואגב אתמול ... קיבלתי פניה לא ידעתי אם לצחוק או לבכות אפילו שקלתי אם לספר לכם אבל את יודעת מה? אני הולכת להעתיק אותה לכאן בלי פרטים מזהים כמובן ...

נו ומה אתם אומרים על זה?

אני אתמול שקיבלתי את הפניה הייתי בשוק ,בהלם,ה מ ו מ ה גם באתר שחשבתי שנועד להיכרויות רציניות
והרי לפניכם ההודעה - מועתקת מילה במילה... "אני יודע שפנייתי אלייך לא שגרתית ומקווה שתקראי אותה בהבנה ובפתיחות - אנא אין לי כוונה לפגוע להעליב או להתלוצץ, כוונתי חיובית ואנושית- ואם יש בכך פגיעה כל שהיא כלפייך אנא קבלי התנצלותי מראש. בלית ברירה אני נאלץ לנקוט בדרך ישירה ואולי מעט בוטה כי בדרך הרגילה קשה לי למצוא את המתאימה לי. אני אמנם מעונין בקשר איכותי יציב עמוק ומפרה, דוקא משום כך וראשית לכול אני מעונין להכיר (ולא מתבייש להשתמש במילים מחפש/זקוק) אשה מיוחדת שתהיה רחבה ועמוקה מאוד (מבחינה אנטומית פיסית מינית) שתתאים לי בייחוד במבנה הנשי מיני שלה – דבר שקשה לי למצוא – בשל "בעיה" פיסית של מימדים לא שגרתיים באיבר המין שלי.-לא אינני שמן או מלא-גדול אך לא בגוף לגיל אין משמעות בעיני כך גם לא למיקום הגיאוגרפי. אין כוונתי לקשר מיני בלבד אלא לכל המכלול של קשר,אך מאחר וזה אקוטי והיווה מכשול עד כה ואני שבע אכזבות ותסכולים, אני מציין זאת מלכתחילה. אם את מוצאת עצמך מתאימה אשמח אם תיצרי קשר." כאילו דא? נראה לך שאצור קשר

*יערית

New member
אפשר לומר כמה דברים

א.זה מבהיל ב.מאוד אמיתי שיש. ג.לא הכי טאקטי לעלות זאת כנושא ראשון להיכרות ד.אותי זה הצחיק
ה.לכל בעיות הגודל..יש פיתרון מעשי היום
כן..זה בהחלט לא יגרום לנשים לענות..אלא אם כן יש הזדהות בבעיה!
מודה ניצת שהפעם יצאת מזה מן ההתחלה

r e d head

New member
../images/Emo6.gif

מצחיקה....אני בכלל לא מופתעת לראות כאלה דברים, גם אני קיבלתי כזה מסר. ומי אמר לך ששם ממש רציני....זה רק נדידת עמים מהמקום הקודם. כמו בית קפה וירטואלי, פעם זה IN ופעם זה במקום אחר.

למעלה