המיפקד הלאומי

המיפקד הלאומי

המפקד הלאומי" הינה התארגנות שלום ללא קשר לפוליטיקאים, אשר מטרתה להביא סוף לסיכסוך בין הפלסטינאים לבין ישראל. בימים אלו לפני ההתנתקות יצא "המפקד הלאומי" בקמפיין סרטים כחול לבן במטרה להביע את הרוב השקט והלא אלים התומך התוכנית ההתנתקות, בפינוי עזה ובשלום. מטרתנו היא להראות שישנו רוב מוצק התומך בתוכנית זו, ונגד האלימות אשר מופעלת על ידי מתנגדי ההתנתקות. אנו קוראים לכל אזרחי ישראל- בואו תנו יד להנעת תהליך השלום, בואו לקחת חלק במאבק על עתיד המדינה ומערכת שלטונה הדמוקרטי נשמח אם תצרו איתנו קשר, על מנת לשתף פעולה בחלוקת הסרטים והפצתם בקרב הציבור הרחב. לפרטים: 3373* או באתר www.mifkad.co.il בברכה שלומי דסקל המפקד הלאומי

noamgk

New member
תגיד...

גם אם כל המכוניות יניפו סרט כתום אתם עדיין תהיו בטוחים שאתם הרוב הדומם?

תגובה ל noamgk

אפשר לומר מכמה סיבות שכן. א. כאשר בסקרי דעת קהל אחוז התמיכה בהתנתקות עומד על למעלה מ 65 אחוז, ואחוז מתנגדי ההתנתקות עומד על בערך 35 אחוז ניתן להבין שישנו רוב ב. קמפיין הסרטים הכחולים לבנים הוא סה"כ בן 5 שבועות בשעה שקמפיין הסרטים הכתומים הוא בן למעלה מחודשיים וחצי כך שחולקו בזמן הזה המון סרטים כתומים. אתה מוזמן לבדוק את המידע הזה אבל מצד שני אני חייב לציין שלפי ההיענות לקמפיין כרגע זה יהיה רק עניין של זמן עד שהרחובות והכבישים יצבעו בכחול לבן. בברכה המיפקד הלאומי

noamgk

New member
תירוצים עלובים.

א. למה אתה לא מביא את הסקרים האחרונים? קשה להודות באמת? ואם אתה רוצה לדעת מה אני חושב על סקרים, לך תשאל את אריק שרון מה הוא חושב על מוסר, צדק ודמוקרטיה. ב. גם כשהחלוקה הכתומה הייתה בת חמישה שבועות היו יותר סרטים כתומים ממספר הסרטים הכחולים שיש כרגע.

skywalker 8

New member
זה תלוי.

הרוב הזה הוא רוב להתנתקות בלבד, אל תנפנף ברוב הזה בכל כך התלהבות. אין ממש קשר בינו לבין התמיכה במפקד הלאומי. כלומר, יש רוב להתנתקות, יש רוב לפינוי התנחלויות מהגדה, יש רוב למדינה פלסטינית. אבל אין רוב להסכמים כמו המפקד הלאומי או יוזמת ז'נבה, אין רוב לפינוי של רבע מיליון מתנחלים, אין רוב לויתור על גושי ההתישבות. אז ככה, שיש הבדל בין הרוב שאתה מדבר עליו לחלומותיך. יום טוב לך.

E טי

New member
המידע נבדק, ונמצא שגוי.

בסקר האחרון שראיתי התמיכה בהתנתקות הוא 62%. והוא היה הסקר הגבוהה ביותר בחודש האחרון.

KatyRose

New member
האמת נעם..בקשר לסרטים הכתומים..

לא בדיוק שואלים היום פעמיים בשני רמזורים שונים תלו לי על האוטו סרט כתום ולמרות שאני בכיף הייתי נוסעת עם זה האוטו של אבא שלי ופעמיים הייתי צריכה לבקש מהם להוריד בבקשה... ואני לא היחידה שזה קורה לה...

noamgk

New member
אני לא שמעתי על זה...

רק היום הייתה לי שיחה מעניינת בטלפון עם חבר שחילק סרטים בצפון ת"א. הייתי צריך לחכות דקות שלמות כדי להשחיל משפט בין ה"רוצה סרט?" ל"שיהיה לכם יום טוב" שלו
בכל מקרה קטי, זה ממש תירוץ מגוחך לכמות הסרטים - התליה מחוסר רצון. ככה גם אמרו השמאלנים בתגובות לכתבות על הסרטים שנתלו בלילה ברעננה (עם פתק, כמובן). הרי סרט כזה לא יחזיק יותר מיום מקסימום, ולכן זו לא סיבה להטיל ספק ברוב הכתום ששולט בכבישים.

למעלה