המינוס 52000 שח

ומפיר

New member
המינוס 52000 שח

אני שכיר שמרויח 12000 שח בחודש אשתי פוטרה מהעבודה ואני במינוס מאז שאני זוכר את עצמי כיום המינוס שלי עומד על 52000 שח ואחרי כ75000 הלואות אני מחזיר כ-1500 שח רק הלוואות שלא כוללות משכנתא ואני רק שוקע ולא רואה את קצה המנערה דורך במקום כל הזמן אני אשמח לקבל פיתרון!!!

mstern

New member
בתור התחלה

תעדכן את מקום העבודה שלך שאשתך לא עובדת, זה שווה נקודת זיכוי נוספת. לעניין המינוס, תקציב ביתי עשית?

mstern

New member
כ-2,200 ש"ח לכל נקודת זיכוי (שנתי)

ובמקרה של בן זוג שאינו עובד, מגיע לבן הזוג העובד עוד נקודת זיכוי אחת לשנה.

קרא את הספר הזה

הדרך אל העו"שר. וחוץ מזה, לך לייעוץ מיקצועי. אם אתה מרוויח 12 אלף ש"ח, אין שום סיבה שתהיה במינוס, גם אם אישתך לא עובדת. הכל תלוי ברמת החיים שאתה מחליט עליה. אם יש לך משכנתא של 3000 ש"ח בוודאי תהיה בבעיה. אם הילדים הולכים לחוגים של 1500 ש"ח בחודש, זה מוסיף אש למדורה. רמת החיים.

KoSeMeT

New member
הדרך אל העו"שר

בהחלט ספר מומלץ. קראתי אותו בלי שום קשר להמלצה פה והוא אחד הספרים היותר מועילים שיצאו בתקופה האחרונה בשוק. קליל, זורם ונותן עצות מעשיות וברורות. מומלץ

יונית ח

New member
ייעוץ כלכלי למשפחה

אני ובעלי עברנו תהליך הבראה כלכלי למשק הבית שלנו(אנחנו לקראת סגירה סופית של המינוס) נעזרנו בחברת "אוצר" שמתמחה בייעוץ כלכלי למשפחות -הם עושים עבודה מדהימה. הייעוץ שווה כל גרוש. 09-7402122 יש להם גם אתר- www.ozar.co.il

3000 למשכנתא זה לא יותר מהממוצע!!

לפי האתר "יוצאים מהאוברדרפט" משק בית בישראל מוציא בערך 25% על דיור (משכנתא או שכ"ד) כך שמ-12,000 ש"ח להוציא 3,000 על משכנתא, זה ממוצע. בכלל - אנחנו מצאנו שזה די מרתק להשוות את ההוצאות שלנו מול הממוצע הארצי, שנמצא באתר שלהם. למדנו המון!! כתובת האתר: http://www.overdraft.co.il

אלוני.

New member
תקציב

תחלק את הוצאותיך לשלושה אגפים: חייב צריך רוצה ערוך דו"ח על כל הוצאותיך, ושים עין צופיה על אלה המגיעים דרך כרטיס האשראי, שם בדרך כלל מתגנבות הוצאות לא הכרחיות ובעיקר כאשר יש בעיה בחשבון הבנק . חלק את כל ההוצאות לפי שלושת ראשי הפרקים שלמעלה. תן לרעייתך לעשות את אותה הפעולה ורק אחר כך שבו ביחד להשוואה, תגלה כמה הפתעות בראיית העולם לגבי מה ההכרח בהוצאות מסויימות. נסה לערוך את קניותיך למשק הבית בכסף מזומן, למרות הקושי. שב עם מנהל הבנק שלך ועשה רוויזיה לכל ההלוואות וליתרת החוב, במצב שאתה מתאר לא תצליח לשלם את ההלואות וגם להתקיים, הבנק רואה בכל האשראי שלך יחידה אחת ולכן אתה חייב ל"עשות סדר" בעניין. הבנק יבוא לקראתך, אם בשל היותך לקוח טוב או מהסיבה ההפוכה... זכור, השלב הראשון זה בדיקת ההוצאות ובניית תוכנית חומש למשק הבית, אין לך ברירה וזאת עד שרעייתך תמצא עבודה - או אז הקדש את כל שכרה להחזר חובות, אל תגדיל את ההוצאות.

למעלה