המים האלוהיים...

המים האלוהיים...

בצד הדרך כשהיא לא תראה כשתהיה שקועה במים האלוהיים אל תטריד אותה ואל תדאג לה רק תחבק אותה כשהיא שקועה במים האלוהיים עינייך עוד מראות את עובדות היחסים תצמיח לך שמש שמיים ופרחים היא תיתן לך לתת לה את מה שהיא צריכה בחיבוק המים האלוהיים בעוד ידך שלובה בידה הרגשה בצד תבטיח אפור כועס עולם שיקרע תצמיחי תסביכים מתוכם תתכבד בשקיעה במים האלוהיים תהנה מברכת טהרת הטהורים בצורה מושלמת לנגד עיניי דבר שקרה רק בחלומותיי כששקועה הייתי במים האלוהיים ראיתי אותה עם זר של פרחים זר של פרחים במים האלוהיים מפוזרים מפוזרים יפהפיים במים האלוהיים זר של פרחים יפהפיים יפהפיים מפוזרים. נכתב ע"י אחותי...... אני נשארתי פעורת פה....

קרן^

New member
זמרת יקרה ../images/Emo24.gif

את מקסימה.. שהבאת לנו את זה. ותמסרי לאחותך... שהיא גדולה! זה פשוט מ ו ש ל ם קרן
נ.ב. תודה לך נשמה על אתמול.. זה מהמם! ויותר מהמם מה שכתבת. ואני אומרת לך - תודה... זו את !

קרן יפה שלי,

את עכשיו בבידורים,ואני חזרתי מהבידורים שלי<היה עצוב להיפרד מ 3000ש"ח> גם כן סוג של בידור........ מסרתי לאחותי שהיא גדולה והיא התמרדה...היא אומרת שהיא קטנה<הכי קטנה במשפחה>....והיא מסרבת לגדול! נשמה שלי,מה עם איזה רבייס? מזמן לא עשינו....... מתה עלייך,ושיהיה לך יום מצוין נשיקותתתתתתת זמרת בארים <מתה לרבייס>

מה זאת אומרת מה?

להלביש חרמונית,מעיל דובון,צעיף,כפפות,ספה ,מזנון,שטיח,אלטזעכן.... חחחחחחחח סתם....ועכשיו להורידדד הכלללל<כרגיל...כולל עגילים> ואחר כך שיעור 2 חם לי!!!!

קרן^

New member
או קיי, אני מתחילה! ../images/Emo34.gif ../images/Emo8.gif

לבשתי חרמונית, דובון, צעיף, כפפות, ספה (???) וכל השאר... (ממש כבד נשמה, מה עשית לי...) ועכשיו להוריד???
(אני מתה מחוםםםם!!)
או קיי.. מורידה הכלללללללל!!!!!!! עכשיו יותר טוב.... או קיי, אז התקשרת אליי, ועשינו רבייס בפון
ואני מחכה שתחזארי מהעבודה בלילה, ונמשיך פה... כי אני לא יודעת איך להמשיך..... קרן

לונה..

New member
ככה הא??????

הולכות ועושות דברים מאחורי גבי בלי להזמינני???? יאללה בואו כבר התגעגעתי דאמ יוווו!!!!!!!!!!! לזמרת יש תירוץ כי היא בעבודה כרגע..... אבל... לקרן!!!!!!!!!!!! אין תירוצים... קרן משוש חיי ולבי הפועם... <על הדרמה...הה..> בואי לצ´אט ותרימי פון העיקר שתעשי משהו... הייתי בים, כמעט טבעתי... סתם לא ישבתי לי עם אנשים והיה נחמד.. אני לא מבינה למה אני מספרת לך, כי זה לא מעניין אבל בואי נחזור לנקודה הראשית: יאללה אני מתגעגעת!!!!!!!!! תהיי בקשר.... אוהבת עד סוף העולם ובחזרה... לונה... זמרת זה גם בשבילך מה שכתוב פה... אז תגיבי מהר אחרי העבודה!!!

למעלה