המילים שהיא לוחשת

המילים שהיא לוחשת

"תתקרב אני אלחש לך באוזן" היא אמרה לי בחיוך ממזרי. תפסתי בידיה והצמדתי אותה אליי. מבט נפגש במבט. עיניה חודרות לנפשי. "מספיק קרוב?" אני שואל בחיוך. "בינתיים" היא אומרת רוכנת אלי. הקירבה אליה משגעת אותי, היופי שלה משכר, הריח שלה חודר לכל תא בגופי. היא לוחשת לי מילים קסומות. המילים שהיא לוחשת, הקירבה של שפתיה המלאות, והבל פיה שמלטף את אוזני מטריפים את דעתי מעלים בי מחשבות על כל הדברים שאני הולך לעשות לה. איבר מיני מתקשה גדל ותופח. היא מסיימת בנשיכה קלה של תנוך האוזן שלי. מתרחקת מעט ומביטה בי בעיניים המלכותיות שלה. אנחנו לא צריכים לדבר יותר. מבט מספיק לנו. היא מחייכת בשפתיים מתוקות, מסתובבת ומטופפת רגליה בחינניות אל עבר חדר השינה. שמלתה הקייצית הקצרצרה מתבדרת על גופה העירום שמתחת. אני מחייך. לא ממהר לשום מקום. למרות שכל גופי זועק אליה אני יודע שכדאי לתת לה לחכות מעט. אני ניגש לשולחן הסלון, שולף מהאגרטל וורד אדום כדם מעוטר בקוצים...

המילים שהיא לוחשת2

אני הולך עם הוורד אליה, אל חדר השינה. מוריד בדרך את החולצה ונשאר בג`ינס בלבד. בכניסה לחדר אני מוצא את שמלתה על הרצפה. אני נכנס לחדר ולא מוצא אותה. משחקת מחבואים. אין בעיה. אני פותח את כל הארונות, היא לא שם. אני יורד על ידיי וברכיי להציץ מתחת למיטה, היא לא שם. "איבדת משהו?" אני נעמד, היא בכניסה לחדר, נשענת עירומה ומרוצה מעצמה על המשקוף. "את הנשימה" אני עונה שכן יופייה העירום אכן עוצר נשימה. "פרח? בשבילי?" "זה לא פרח זה וורד" אני עונה בשחצנות ילדותית. היא מתישבת על קצה המיטה. אני עומד מולה, האיבר במכנסיי ניצב מול פניה. "אז הוורד הזה, הוא בשבילי?" היא שואלת, פותחת את כפתורי הג`ינס ונותנת לו ליפול לרצפה. משאירה אותי בבוקסר, הזין הזקוף שלי צמוד לפניה. "חשבת על זה שאולי אני פשוט אוהב וורדים?" אני מחייך בערמומיות. היא מביטה למעלה, פוגשת את מבטי, עינייה נוצצות בשובבות, חיוכה ימיס גם את הקרח הקר ביותר. "לא" היא עונה. מפשיטה אותי לגמרי.

המילים שאת לוחשת3

מבטה עדיין נעוץ בי. דחפתי את הזין שלי אל שפתיה המחייכות. בלי להפסיק להתבונן בי היא הכניסה אותו לפיה. מוצצת, מלקקת מכניסה ומוציאה, מלטפת אותו ביד ענוגה למעלה ולמטה. נשכתי את שפתיי ונאנחתי, מגעה מעביר צמרמורות בגופי. עוד אני נהנה מהחוויה הנהדרת שהיא מספקת לי אני מרגיש לפתע מגע קל של שינייה הלבנות. "אחח" אני אני פולט בקול מופתע ופגוע. "הספיק לך?" היא שואלת ברשעות מגרה. "אף פעם לא יספיק לי ממך" אני עונה בכנות שמפתיעה אותי. היא מסתכלת עליי לרגע במבט רציני יודעת שהתכוונתי למה שאמרתי. ושוב בלי מילים היא נשכבת על המיטה, ידייה לצידי גופה, רגליה פשוקות, כפות רגליה המושלמות מונחות על המיטה כך שרגליה יוצרות שתי קשתות. אני עומד לרגע נפעם מהשלמות שלה. אני עולה על המיטה, מתיישב ברוך על בטנה, הוורד בידי, אני מחייך בשובבות, היא מחזירה לי חיוך מתגרה. אני מלטף את גופה עם הוורד. מתחיל במצח יורד לאף ולעיניה העצומות ואז לחייה והוורד מרפרף על שפתייה

טיפה מרה..

כתיבה יפייפיה,לעיתים אני חושבת שזו כתיבה של אישה. העדינות שבכתיבה היא זו שגורמת לי חשוב ככה. מאידך..אולי אתה פשוט מאוהב בטירוף,ואין לי כבר מה לומר בעניין, אז עדיף שאני אשתוק. הנה אני שותקת.

תודה

אל תביני אותי לא נכון, התגובה שלך מחמיאה לי ואכן שמתי לב שנשים כותבות יפה יותר ואני משתדל ללמוד מכן, אני רק רוצה להבהיר שאני גבר במאה אחוז וסטרייט לגמרי... אבל אולי עדיף שאני אשתוק. הנה שתקתי.

המילים שהיא לחשה לי 4

בעקבות הוורד אני מנשק את שפתיה המתוקות. היא מחזירה לי נשיקה לשונה מלטפת את לשוני שפתיי מוצצות את שפתה התחתונה. הוורד יורד אל מתחת לסנטר שלה ואל צווארה שפתיי בעקבותיו. הוורד מלטף את השדיים שלה שאני כל כך אוהב, כשאני מעביר אותו חרש על הפטמות שלה רעד עובר בגופה והן מזדקרות. אני מנשק את שדיה ומוצץ את הפטמות, מושך אותן אל פי בנשיכות קלות. אני מעביר את הוורד בליטוף בגיא בין שדיה, לשוני עוברת מיד אחריו. היא משמיעה קולות גרגור מתפנקים. היד שלה נשלחת אל הפרח שבין רגליה, מענגת את עצמה (אישה עצמאית). הוורד עובר על הבטן המושלמת, הלשון מתעקבת על הפופיק, מרטיב אותו ברוק, מלקק מבחוץ ומבפנים. "ההאאההה" היא גונחת. אני מתחיל קצת לאבד את הסבלנות המפורסמת שלי כשאני מתקרב לכוס שלה וריח הרטיבות שלה ממלא את נחיריי. אני מעביר מעט בזריזות את הוורד סביב איברה, על הירכיים הברכיים והשוקיים, מקפיד לנשק כל פיסת עור בדרך. אני מעביר את הוורד בין אצבעות רגליה

המילים שהיא לחשה5

אני מעביר את הוורד בין אצבעות רגליה ומדגדג בעדינות את כף רגלה. הפעם לא מסתפק בנשיקות, אני מוצץ כל אצבע בנפרד יונק אותן ונושך קלות אני מעביר לשון רטובה בין האצבעות ומלקק את כל כף הרגל, הכריות, הקימור, העקב. היא גונחת בהנאה. אני עולה אל האיבר החם שלה, עלי הכותרת הרכים של הוורד מלטפים לה את שפתיי הכוס הכל כך רטוב שלה. היא גונחת ונאנחת בקול. אני זורק את הוורד, ומכניס את לשוני מלקק בתאווה את הרטיבות המתוקה שלה. אני מחדיר את לשוני כמו זין ואז מוצץ את שפתי הכוס כמו פיטמה - יונק, מלקק, מוסיף נשיכות קלות . ומלטף לה את הדגדגן כמו את לשונה בנשיקה צרפתית לוהטת. היא נאנחת, גונחת, צורחת בקול גדול, בלי מעצורים כשהמגע שלי מביא אותה כבר אל הסף. "אוווו" "אהההוה" כל גופה נמתח, מקמרת את גבה, זורקת ראשה לאחור. אני ממשיך בשלי עד שהיא נמתחת, אני מרגיש את ההתכווצות של שריריה ואז הרעד הטלטלה שעוברת בגופה, כמו רעידת אדמה כל גופה בוער. היא גמרה בצרחה חדה

ferdinand

New member
באגי! כנס פה!!!../images/Emo124.gif

נראה לי אתה יכול רשמית לפתוח משרד שידוכים!!!!!!!!!!!! תמשיכו מתוקים, תמשיכו! ואל תעצרו פה! תמשיכו, עוד!!!!

razzrazz

New member
וואו....

הייתי רוצה להיות במקום הבחורה הזו, אחלה כתיבה.... האם מדובר בדמיון בלבד או שישנה פה נגיעה קטנה מהמציאות... למרות שזה לא משנה, אחלה כתיבה רז

קודם כל תודה

לגבי השאלה שלך על מציאות או דימיון: thats for me to know and for you to find out ג€

למעלה