המילים לשיר החדש

Mידאס

New member
המילים לשיר החדש

נחמד לראות את מאריה משתמשת שוב במילים לא-מאד-פופולאריות, אבל מה אני אגיד? קקה של ליריקס. זה מפוזר לא רק כשמאזינים לזה. זה גם כתוב מאד מפוזר ולא קוהרנטי.

[Verse 1]
I'm making a statement of my own opinion
Just a brief little reminder to help myself remember
I no longer live in your dominion (no, no, no, ooh)
You're just trifling, nothing more than a liability
Gotta lay all your possessions
Outside the kitchen window right now

[Chorus]
Letting go, letting go ain't easy
Oh, it's just exceedingly hurtful
'Cause somebody you used to know
It's flinging your world around
And they watch, as you're falling down, down, down
Falling down, baby

[Verse 2]
Evidently your words were merely lies
Reverberating in my ears
And the echo won't subside
There's a deep deep loss of hope
And the anger burns in me
I hope you don't get no ideas 'bout re-uniting baby
'Cause that's the last thing I truly need
Your audacity is too much to be believed, so
Go to MiMi on your contacts, press delete

[Chorus]
Letting go ain't easy
Oh, it's just exceedingly hurtful
Is flinging your world around
And they watch, as you're falling down, down
Down, down

[Bridge]
Baby letting go, baby letting go
Ain't easy, easy
Baby letting go, baby letting go (woah)
Ain't easy,
Ain't easy

[Chorus - Outro]
Baby letting go, it ain't easy
It's flinging your world around
And you know what?
They watch as you're falling, as you're falling
Down
Fall
It ain't easy baby

תודה על המילים

אחרי שהקשבתי וקראתי כמה פעמים אני תוהה על משהו...

עד כמה שהבנתי זה אמור להיות שיר אינטימי, שמבוסס על רגשות וחוויות שמאריה עברה ועם זאת שכל אחד יכול להזדהות איתו...

אתה חושב שגם היום, כ-15 שנים אחרי (פלוס מינוס) מאריה עדיין כותבת ושרה על הטראומות שלה מאז ימי מוטולה

אחרת מי זה ששיקר לה, גרם לה ליפול ועוד עמד והסתכל מהצד בעודה קורסת (ככה זה מרגיש מהשיר)...

חוץ מזה שהיא לא ממש אהבה את מוטולה ושמחה מאוד להשתחרר מהשלשלאות ששם עליה, אז מה היה כ"כ קשה לה to let go...

לא יודעת, אולי אני בכלל מדמיינת משהו שלא קשור לשיר אבל זה מאוד מסקרן אותי

ככה הבנתי...

היא גם אמרה את זה בראיון למעלה לא

או שהיא התכוונה לשיר אחר ואני מתבלבלת

McBrownie

New member
מאריה לא תמיד כותבת על החוויות שלה ספציפית

לפעמים היא כותבת על דברים שאנשים מספרים לה וכו'.

כשמאריה כותבת 'המנונים', [לדעתי], לא כל שורה בשיר מבטאת רגש אישי, אלא נסיון לגעת בכמה שיותר אנשים [כמו ב-bye bye].

והממ, לדעתי, לא צריך לחשוב שכל מה שמאריה כותבת ישר מתקשר למוטולה. אולי היא כתבה את זה על אליסון? אולי היא נפגעה מוולטר? אולי זה גם על אמינם? אחרי הכל אנחנו לא יודעים באמת מה קרה, באף אחד מהנ"ל. [למרות שמה שחשוב בשיר הזה, אני חושב, זה מה השיר גורם לך להרגיש, ולא מה הוא מנסה לגרום לך להרגיש, או מה הוא מנסה לספר].

אבל לפעמים גם קשה להתנתק לא רק מאדם, אלא גם מהשלכות שונות שהיו לאדם הזה [למשל- על ביטחון עצמי], או מסיטואציה [ולכן רוב המילים לא חייבים להיכתב בזרימה אחידה]. הרבה פעמים זה קורה אצל אנשים שעברו התעללות- הם מפתחים כל מיני מנגנוני הגנה, למשל, ומזה קשה להשתחרר.

נכון

תודה על התשובה הנרחבת

קשה לי לראות את השיר הזה כ"המנון" כי הוא נשמע כמו עוד שיר אהבה נכזבת, לעומת bye bye למשל שכן הרגיש לי כהמנון, אפילו שהיא שרה על אבא שלה, כי הוא דיבר לכל אחד ועל כל מצב של אובדן בחיים (כמו one sweet day למשל) והצלחתי מאוד להתחבר אליו, כל פעם שאני שומעת אותו אני בוכה.

גם למשל can't take that away, המילים באמת מדברות לכל אחד ועל כל מצב לכן הוא אחד האהובים עליי.

אבל letting go למרות שכמו שכתבת יכול להיות על הרבה מצבים, מאריה ספציפית שרה על סיפור אהבה שהסתיים רע...

McBrownie

New member
זה הקסם בשירים האלה אני מניח,

שאפשר לקחת כל שיר למקומות שונים- ואכן, שיר מסויים יכול לדבר למישהו בצורה מסויימת, ולמישהו אחר בצורה אחרת.

אישית, כשאני שומע את TAOLG אני לא מזדהה איתו כשיר אהבה שהסתיים רע- אז אני מניח שמאריה אכן עשתה עבודה טובה! [אם את אכן הבנת את השיר ככה]

למעלה