המילון!

Digi Lista

New member
המילון!

טוב נראה לי שהגיע הזמן לעבור לאות ז´, הינה מה שהיה עד עכשיו. האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, אורניטמון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון,אבונומון ואגונימון, אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון,בליטזמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון, גאלאנטמון,גריזמון,גריימון בוער דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) אחר: ג´וני(אבא של הנרי),גראני(התיבה שהצילה את הילדים) האות ד´ דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאממון, דארק-ליזארמון,דמידווימון, דיברמון, דולפימון,דינוהומון, דלאקמון,דרימוג´מון. דיג´יגורלים: דיוויס אחר: דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...), די-ריפר, דייזי ודולפי(מתכנתי הדיג´ימונים),דיג´יביצה, דיגיגדילה גנטית האות ה´ דיג´ימונים: הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון,הרפימון(היא התקיפה את ריינמון, הציפור-אישה הצווחנית),הרקולס קבוטרימון,היידרמון הונביימון דיג´יגורלים: הנרי אחר: הייבריד(דיג´יגדילה מיוחדת בעונה הרביעית),התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת,היפנוס האות ו´ דיג´ימונים: וימון, וג´ימון,וורמון, ווימון, וויזארדמון,וארגרורומון,וויקראלמון. דיג´יגורלים: וויליס האות ז´ זוצ´אמון, זודומון, זואי(איזומי, גירסה אמיריקאית...)...ברור שיש עוד אני כרגע לא במיטבי כדי להיזכר אבל אני ממש אשמח לראות כמה שיותר חברים משתפים פעולה, כול הקטע מתחיל ממש לדכא אותי!...

יאקומו

New member
יש, אני חושבת...

שניה, תני לי לבדוק... הנה: זאנבמון (???) זאדמילניומון (??????????) זרימון. זורומון.

יאקומו

New member
יש לי עוד אחד בו´!

ואג´רמון! דיוות הסוס! זה עם המתקפה שופר הרס. מוזר ששכחנו אותו, הוא זה שכמעט הרג את אימפמוןץ

Digi Lista

New member
למה נראה לי שרק את ואני משתתפות?...

נו באמת חבר´ה. אני מנסה לעשות מילון ענקי ואין שיתוף פעולה...זאת באמת בקשה קשה?...

עוד ב-ו

ואדמון, ולקירימון, וי-דריימון, וי-דריימון זירו, ונום מיוטיסמון, ורמילימון, וי-אלקמון, וייקמון, ויילמון, ויקסימון, וולקמון ויקארלמון (דיוות החזיר) ו-ואג´רמון (דיוות השור). הסוס זה אינדרמון

עוד ב-ה

הגורומון- הגלגל שיניים שגדל לגארדומון של קאזו הופמון- הדיג´ימון שגדל למונודרמון של ריו היידרמון? אני מניח שהתכוונתם להייאנדרומון הגדילה המגניבה של אנדרומון הוניבימון- אחד מהארמורים שכחתי של מי עם ביצת הידע היאוגמון- הגרסה הקפואה של אוגרמון אני אעבור על עוד אותיות ואבדוק אם שכחתם עוד

עוד ב-ב

ביהומון (האל שדומה לכלב) בלימפמון בוקומון (הקטן הזה מפרנטיר) בומבר נאנימון בוגימון ברכיומון באלבמון בוצ´יימון (הארמור של ורמון עם דיג´י ביצת טוב הלב שלא ראינו בסדרה) בולמון (ארמור...) באטרפליימון (ארמור...) ברונמון (ארמור...) בוארמון (ארמור...)

Digi Lista

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif!!!../images/Emo24.gif../images/Emo98.gif

ברור שיש עוד במילון אבל כשאין שיתוף פעולה העסק לא מתקדם...סוף סוף הגיע המשיח(במקרה הזה אור)והחליט לגאול אותי מהדיכאון על חוסר ההתקדמות במילון, כן ירבו כמוך!!!

ben levi

New member
עוד ב-ז´

זאוקימון(האל השומר על הצד הצפוני של העולם הדיגיטלי)

למעלה