המילון!

Digi Lista

New member
המילון!

כן, אני לא מוותרת ואני רוצה שנתקדם עם המילון, אנחנו באות ו´(רק!), ואני רוצה שנעבור אותה כבר(כן, סבלנות זאת לא התכונה הבולטת אצלי...): האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, אורניטמון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון,אבונומון ואגונימון, אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי, אליס סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון,בליטזמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון, גאלאנטמון,גריזמון,גריימון בוער דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) אחר: ג´וני(אבא של הנרי),גראני(התיבה שהצילה את הילדים) האות ד´ דיימון, דוגמון, דווימון, דווימון ימי, דווימון קרח, דמיווימימון, דמידווימון, דינובימון, דריימון קיסרי, דריימון קיסרי מצב לחימה,דמי-וימון, דאסקמון, דוקוגומון, דוברמון, דווידראמון, דיאבורומון, דיג´יטאממון, דארק-ליזארמון,דמידווימון, דיברמון, דולפימון,דינוהומון, דלאקמון,דרימוג´מון. דיג´יגורלים: דיוויס אחר: דיג´יכלי, דיג´יגורל, דיג´יגדילות,דיג´ימון(שם הפורום למי שלא שם לב...),דיגמון-כוח קידוח(זה בא לי אוטומטית...),די-פאוור, די-שלוש, די-גלאי, דיג´י-מודיפי (digi-modify), דיגיטלי(אם המילה נחשבת...), די-ריפר, דייזי ודולפי(מתכנתי הדיג´ימונים),דיג´יביצה, דיגיגדילה גנטית האות ה´ דיג´ימונים: הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון,הרפימון(היא התקיפה את ריינמון, הציפור-אישה הצווחנית),הרקולס קבוטרימון,היידרמון הונביימון דיג´יגורלים: הנרי אחר: הייבריד(דיג´יגדילה מיוחדת בעונה הרביעית),התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת,היפנוס האות ו´ דיג´ימונים: וימון, וג´ימון,וורמון, ווימון, וויזארדמון,וארגרורומון דיג´יגורלים: וויליס ברור שבאות ו´ יש עוד, רק התחלנו אותה...וזה הזמן שלכם להמשיך אותה.

pokegirl

New member
שלווווווווום אנשים! :)

אני רואה שליסטה החליטה להציף את הפורום בספונטניות, אז אני אנצל את ההודעה הזו :) אנשים, חזרתי DDD: עברתי דירה ככה שלא היה לי פה אינטרנט ורק שלשום חברו לי פה אינטרנט בכבלים :)) אז חזרתי DD: יאי, איזה יופי, עוד "דברים שלא ידעת על.."

גילמון

New member
הי כולם!

חשבתי שאולי מישהו רוצה לתרום צעט לפורום האתר שלי? בקרוב הוא ימות מייבוש (הפורום) תלחצו כאן תודה

ברוכה השבה...

פוקיגירל!!!! אממממ... ובקשר למילון אין לי מה להוסיף..סוריי!!! ונייקו ההמשך שלך לפיק יפה אני אמשיך אותו יותר מאוחר!!!

niiko

New member
הי ווילו, הגעתי למסקנה

לא קשורה, אבל אני חייבת להגיד אותה: יש לי בעיות שכליות, נפשיות וגופניות (וזה רק בשם כולל...)

תראי בגלל...

שסטטה לא נמצאת עכשיו אני אייעץ לך כפסיכולוגית מומחית..{למרות שאני לא..} דבר 1: זה שהגעת למסקנה הזאת זה אומר שהתקדמת מאוד!!! דבר 2: האמת היא שאין דבר 2!!! אני מניחה שיש לי בעיות נפשיות שכליות וגופניות יותר גדולות משלך והנה דוגמאות יש לי ילדה בכיתה שהיא שחומה עם עיניים חומות ושיער ארוך{בערך..} בצבע חום ואני תמיד אבל תמיד רוצה לקרוא לה שני אבל אז אני נזכרת שזה לא השם שלה וזה כזה מעצבן!!! {אני כנראה מושפעת מהפיק על שני הוא מופיע גם בחיי היומיום שלי..} זו בעיה נפשית ושכלית!!! בקשר לגופניות יש המון דוגמאות!!

niiko

New member
גם לי יש ילדה בכיתה שקוראים לה שני

אבל היא ממש לא דומה לשני

niiko

New member
אצלי היא לא דומה לשני

עם היה לה צבע עור אחר ופני תווים אחרים אז היינו מאוד מאוד דומות

אהמ..אהמ..!!!

כן..כן לא צריך לקפוץ עליי הנה ההמשך של הפיק על שני!!!{וסטטה תמשיכי אותו..או שמישהו אחר רוצה!!}

Digi Lista

New member
ברוכה השבה!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

חשבתי שנטשת אותנו לאלתר!...אני באמת שמחה שחזרת ואני מקווה שתחזרי לעניינים(שכרגע אין...). מצטערת על הניסוח אני לא ממש מאופסת. נ.ב. מה תאריך הלידה שלך ואיזה תמונות את רוצה כמתנה?(וכול החדשים והישנים שלא אמרו לי עדיין זה הזמן...).

pokegirl

New member
23.10 :>

ותביאו כמה שיותר דייקן, טאקארי, ריקה-ריו וכל מה שבא לכם, רק לא טקאטו ו\או הנרי! x.X

Rocketshipper

New member
עוד מעט היומולדת שלך

1- אני אהיה בטיול ואצטרך לראות את כלללללל התמונות אחר כך X_X 2- לא ישאר דייקן ליומולדת שלי ;[ XD

star_female

New member
אל תדאגי!

למרות שכבר פרסמתי פה את רוב הדייקנים היפים שלי... ואת השאר כנראה כשיהיה לפוקיגירל יום הולדת... בשבילך (כן, ממש ^^;; ) אני אחפש עוד!

pokegirl

New member
גם אני אהיה בטיול שנתי

ביום הולדת שלי ;[ ומצדי תשמרו את הדייקנים ליום ההולדת של לי ;] כל עוד תביאו לי טקרארי וריו-ריקה :)

Digi Lista

New member
אז אולי נדחה את החגיגה?...

או שנעשה לך חגיגת הפתעה(וטוב שלא גיליתי לך...)?...לגביי הדייקן נראה לי שיש לי מספיק בשביל כול מי שירצה(אם לא אני אאסוף עוד...באמת מזמן לא חרשתי על אתרי דיג´ימון...), אבל אני אתמקד יותר בתמונות של טאקארי וריקה+ריו(למרות שכאלה לא נראה לי שיש לי הרבה...). לאן הטיולים שלכן?חצי פורום יהיה בטיולים ובנדידות בשבועיים הקרובים(כולל אני ב"סמינר זהות יהודית"- אם אני ארגיש טוב ואראה שזה בכלל נשמע מעניין...)

למעלה