המילה, לחץ,

ישלישם

New member
המילה, לחץ, ../images/Emo123.gif

מה היא אומרת לכם
בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

ישלישם

New member
../images/Emo24.gifמבחינתי...../images/Emo23.gif

א. אתם צריכים לעשות דברים אחרת, לא כמו שאתם רוצים
ב. תאהבו אותי כמו שאני רוצה, ואני רוצה שליטה עליכם, על רגשותיכם, אני רוצה שתעשו דברים באופן שאני אחליט, כי אני פה מעליכם בזכות X, Y, Z . בדרך-כלל, כשאנו רגועים, אנו יכולים להשפיע מהמרכז שלנו, גם אם סביבנו המולה... אבל מה קורה כשזה לא כך
לאן זה יוביל אותנו
עולה לי המילה קורבן... עולה לי המילה חוסר אונים... עולה לי המילה כעס... תסכול... בדידות... אלא שהאור חזק מן החושך... אדם שנמצא במצב שתואר לעיל, לגמרי מנותק מהאור... חמלה... זה מה שאנו יכולים, אם אנו יכולים, לשדר לו... תחשבו חמלה... תחשבו קבלה... כי העולם עומד בפני מפנה רגשי... כל הרגשות צפים ועולים... כדי להגיע אל האור... יש להיות סבלניים... וסובלניים... וזה לא ממש פשוט לעיתים... אבל זה המבחן שלנו... גם כשבחוץ סוער... תישארו רגוע... רגוע ו... COOL כי לזה נועדתם... להעצים אחרים בכוח התבונה... האהבה... החמלה שבכם... תראו את עצמכם... גם כשבחוץ סוער... תראו את עצמכם באור הנכון... באהבה... כי מי שלא יודע, שלא מסוגל באותו הרגע לאהוב... זקוק עוד יותר מכל אדם אחר לאהבתכם... אהבו אותו... אהבו את עצמכם... ותבורכו. זה מבחינתי... ומבחינתכם

../images/Emo2.gif ואוו לחץ!!!!

נגעת לי באחת הנקודות הרגישות בחיי! לחץ תמיד מתקשר לי לעבודה, תמיד! אני תמיד לחוצה להספיק, לעשות ולעשות, וחס וחלילה לא לשכוח. ובעבודה שלי, זה תמיד הלחץ מה אומרים ההורים, ומה אומרות המפקחות, וכיצד מרגישים הילדים, וישיבות והשתלמויות ומסיבות וחגים ו... ו... אני מודה, הלחץ מלחיץ אותי! ואני אדם חרוץ מאוד ואינני נוטה לדחות דברים לאח"כ. אני בד"כ עושה כל מה שאפשר באותו היום, אבל תמיד יש לי תחושה שלא עשיתי מספיק. ולפעמים כשאני נותנת לעצמי קצת חופש מהלחץ, אני נלחצת שמא אני לא לחוצה מספיק...
זאת בעיה אקוטית אצלי, מודה ומתוודה.

ישלישם

New member
הריני לאשר בזאת... ../images/Emo24.gif

שעשינו מספיק... שאנחנו ראויים להירגע... להרים רגל...ועוד רגל... ולהרגיש שהגענו אל המקום אליו שאפנו להגיע. מהיום... מרגע זה ממש... לא צריך יותר לעשות כלום כדי לעשות... אלא פשוט להיות, והעשיה כבר תנבע מכם... רק האמינו... בעצמיכם... אתם בסדר כפי שהנכם... לא. אין כל צורך לרצות... אין כל צורך להרשים... אתם מרשימים מספיק. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

The Warrior

New member
הי הי הי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

לא חושבת שהגזמת? -מה עם כח הרצון שלנו הכל יכול. גם הוא נובע מבלי שנתחבר אליו? אם לא אנחנו נרצה, מי? מי?

spidi2

New member
לחץ......

מזכיר לי "סיר לחץ"... סיר לחץ צריך לעשות את אותה הפעולה שאפשר לעשות בכל סיר אחר... אבל זה צריך להיעשות בזמן קצר יותר, קצוב יותר, לחוץ יותר. תמיד מצאתי שלתבשילים בסיר הלחץ, יש משהו נפגם בטעמם....

איל באש

New member
לחץ מה הוא אומר../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

אני פה בשביל להביא אותך שוב ושוב לאותו המצב בו אתה לא מספיק , לאותו המצב בו את ממהר ורץ, לאותה ההרגשה שהחיים קצרים ומישהו רודף אחרייך, אני פה כדי לתת לך שוב את האפשרות לבחור לשנות. אני בא אלייך כל הזמן כי אתה קורא לי, כן אתה מבקש שאבוא כל יום. אני כאן כי אני עוזר לך להוכיח לעצמך השכם וערב שאתה לא מספיק , שאין מספיק זמן ביממה עבורך, אני כאן כדי להראות לך עד כמה אתה מאמין בי ובחיים הקשים, עד כמה אתה שוכח את המהות שלך, את הבחירה שלך בחיים. אני כאן על מנת תגיע למצבים אבסורדיים , אני כאן על מנת תתעורר. אני אהיה פה עד שתשחרר אותי ותוותר עליי, אני פה כדי לומר לך מה שאתה לא רוצה לשמוע. "אפשר גם אחרת ,אפשר גם בשקט, לאט לאט , באהבה, אף אחד לא רודף אחרייך, והחיים אינם קצרים מידיי, ואל תאכל ותשתה כי מחר לא תמות, ואין לאן למהר כי אתה מפספס את הדרך, והדרך היא המטרה " אני פה כדי לספר לך שהצד השני שלי הוא רגיעה, רק תלוי איך אתה מסתכל עליי כל בוקר במראה, לא נמאס לך ?

moon light2

New member
../images/Emo5.gifלחץ../images/Emo5.gif

אצלי ישר מתקשר ללימודים
עוד מעט אני אצטרך למצוא משהו אחר
דווקא שאני ממש לחוצה, אז אני הולכת לשבת מול הטלויזיה לכמה זמן (לא הרבה) על מנת להפיג את הלחץ ואז, אני חוזרת לעשות את הדברים רגועה יותר ושקולה יותר
יומטוף

ישלישם

New member
למי שעוד לא נרגע עד הסוף...../images/Emo26.gif

ישלישם

New member
איל../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אתה חמוד. בברכת האהבה המחברת עמוק בין כולנו, סיגל

למעלה