המיטב של שון מייקלס

המיטב של שון מייקלס

תעזרו בבקשה לחבר שלי וענו על זה You have sent a message! אני עוזר לחבר שלי תבחרו 5 קרבות שלדעתכם הטובים ביותר מהרשימה הבאה: בחר 5 מייקלס- רייזר קרב סולם רסלמניה 10 מייקלס-טטנקה רסלמניה 9 שון מייקלס-קראש מלך הזירה 93 מייקלס- מיסטר פרפקט סאמר סלאם 93 מייקלס-ברט הארט רסלמניה 12 מייקלס/סיד/בולדוג/אחמד ג´ונסון - רייזר/יוקו/אואן/דין דגלאס הישרדות 95 מייקלס-אוסטין רסלמניה 14 מייקלס-אוסטין מלך הזירה 97 מייקלס-בולדוג מלך הזירה 96 מייקלס-ברט הארט הישרדות 97 מייקלס-אנדרטייקר קרב ארון ראמבל 98 מייקלס-אנדרטייקר קרב אל אין א סל - בד בלאד מייקלס/דיזל- אואן ויוקו אינ יור האוס 3 מייקלס- מנקינד מיינד גיימס תודה רבה

החמישייה הפותחת

מייקלס-ברט הארט רסלמניה 12 מייקלס/סיד/בולדוג/אחמד ג´ונסון - רייזר/יוקו/אואן/דין דגלאס הישרדות 95 מייקלס-אוסטין רסלמניה 14 מייקלס-אנדרטייקר קרב ארון ראמבל 98 מייקלס-אנדרטייקר קרב אל אין א סל - בד בלאד

icedark

New member
ה5 הקרבות שלי

גראסל מניה 10 מול רייזר למון קרב הסולמות הקרב הגול מכולם שלו! 2.מול טאטנקה 3.מייקלס אנדרטייקר ארטו ראנבל 4.מול אוסטין מלך הזירה 97 5. שון מייקלס קראש מלך הזירה 93!

dbzb

New member
קשה קשה ../images/Emo55.gif

אבל אף רשימה לא תהיה שלמה בלי נצחונו המדהים ב ROYAL RUMBLE "Shawn Michaels is superman" מי אמר ומתי

דבר ראשון איזה ראמבל

דבר שני, לאחר שאמרו לחבר שלי לשים את רסלמניה 12 שזה 70 דקות קרב אתה רוצה גם לשים ראמבל, שזה בכלל לא קרב של מייקלס, וגם זה שעה ו? קלטת של 3 קרבות?

dbzb

New member
נקודת ציון בקריירה ../images/Emo55.gif

הROYAL RUMBLE הראשון בו ניצח Michaels לפני WRESTLEMANIA11 ביסס סופית את מעמדו כMainEventer ותרם לזכייתו באליפות לאחר שנה Michaels נכנס ראשון ויצא אחרון

למעלה