המיטב שאפשר

45degrees

New member
משום מה מתקבלת התחושה

שלרוכב יש נסיון רב שנים ברכיבת שטח.... לא מצליח להסביר למה אני מתרשם ככה. לא מצליח למקם את מקור התחושה המדוייק
אולי זו הרגל שמונפת לשמיים בלי סיבה

Dr XR

New member
למה בלי סיבה?

הוא בתחילת ההטיה ויש צמיג בדיוק היכן שהרגל צריכה להיות. גם לי זה קורה לפעמים כשאני קרוב מדי לצמיג. וכן, יש לו נסיון עשיר ברכיבת שטח.

45degrees

New member
אפשר להוציא את הרגל מיד אחרי מעבר

הצמיג הבולט. בשטח - במעבר מכשולים בולטים - מוציאים את הרגל מוקדם וגבוה. בסופרמוטו הוצאה מוקדמת של הרגל אינה הכרחית.

dannylior1

New member
היי דושית.

באיזו מצלמה מדובר? אפשר לעבוד איתה בצורה חצי אוטו' ? זאת אומרת לקבוע בעצמך את זמן החשיפה? חלק מהתמונות יצאו מטושטשות מעט בגלל התנועה של האופנוע. אפשר לפתור את הבעיה בעזרת זמן חשיפה קצר יותר. יש עוד אפשרות והיא להזיז את המצלמה עם כיוון התנועה של האופנוע - בתמונות שבהן יצא האופנוע מטושטש אפשר לראות שהצמיגים דוקא חדים, אם מזיזים את המצלמה יחד אם האופנוע מתקבל האפקט ההפוך , האופנוע יצא חד וכל השאר מטושטש , מה שיתן תחושה של תנועה בתמונה מצד אחד , ומצד שני יגרום לאופנוע להיות החלק ה"חשוב" בתמונה, זה שתופס מיד את העיין. רוב התמונות אחלה מין אחלה.

אתה מתכוון לפנינג

מכירה את השיטה וכמה מהתמונות בעבר באמת צולמו בפנינג. היום, מכיוון שעמדתי בחוץ ולא היה לי יותר מידי זמן להשקיע, זו התוצאה. לגבי כיוונון המצלמה - יש לנו באמת עוד מה ללמוד, בכל מקרה, תודה.

M1אור

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד דו שימושית../images/Emo8.gif

תמונות יפות.

למעלה