המיון באנגלית

nikota

New member
המיון באנגלית

היי לכולם מה בדיוק עושים בראיון באנגלית למיוני הסלקטורים? מה שואלים והאם הרמה גבוהה? אפשר לעבור את זה בקלות? תודה

לא רמה גבוהה

אני חושב. עם אנגלית בסיסית מאוד אתה יכול לעבור בקלות. בהתחלה מבקשים ממך שתספר קצת על עצמך. אני למשל אמרתי שאני אוהב קולנוע אז "בתמורה" שאלו אותי מה היה הסרט האחרון שראיתי ושאני אספר עליו. אח"כ נותנים לך קטע קריאה קצר באנגלית ואחריו שואלים אותך שאלות על אותו הקטע. זה לא כל כך קשה כי הטקסט נמצא מולך ואתה פשוט שולף את התשובות. וזהו. זה הכל שיהיה בהצלחה! (אגב... מתי יש לך מבדקים? מבדקים של רש"ת?)

יש עוד משהו חשוב...

המראיין נותן לך מקרה (למשל מישהו שהגיע לארך לעשות כתבה לעיתון ) ואתה צריך לשאול אותו שאלות WH איזה 15 רצופות ככה.... בלי שהוא יענה. כמו - מתי הוא הגיע לארץ, מה נושא הכתבה, במי הוא הולך להעזר וכו'... לא מלחיץ כמו שזה נראה.... :)

אין לי מושג לגבי השאלה שלך

ואני מקווה מישהו פה כן יודע ויענה לך. אתם חושבים שצריכים לעשות איזה סדנה או משהו בסגנון כדי שאנשים יתחילו לדבר כמו שצריך? תכלס השאלות דיי חוזרות על עצמן, וכדי שלא יהיו טעויות טיפשיות כאלה מספיק לעשות איזה "ריענון אנגלית" קצר (אולי אפילו במאל"י). מה אתם אומרים?

קרמיט74

New member
הדרישות באל על די דומות

עבדתי בנתב"ג לפני אלעל והייתי בשני המבחנים. די דומים, אם אתה יודע לתקשר טוב באנגלית, דיינו.

dale carajo

New member
ומה שבודקים חדשים משתמשים!

מי שמע לאחרונה בודק שואל נוסע who does this belong to?

mister22

New member
לרעות וDALE

לא יודע מי לימד אותכם אנגלית אבל: 1. BELLY OF THE PLANE (שימי לב רעות המומחית לאנגלית איך רושמים מטוס באנגלית) אפשר לומר!נכון לא אנגלית שיקספירית אבל אפשר לומר את זה וזה תקין... 2. יש חפץ שאתה לא יודע למי הוא שייך בהחלט אפשר לשאול WHO DOES THIS BELONG TO? אז לפני שאתם ממהרים לצחוק כאן על אנשים תלמדו קצת אנגלית בעצמכם!

פחחחחח

סבבה.. אתה יכול להגיד מה שבא לך אם לדעתך זה נכון. אתה סתם תעשה פדיחות לעצמך - זה תרגום מעברית וזה לא נכון בעליל. אומרים קרגו הול. ובעניין הספלינג... תתקטנן כמה שבא לך אבל מה שחשוב זה איך אומרים. אה ו...מתי אמרתי שאני מומחית תזכיר לי?

mister22

New member
כנראה ש...

את לא יודעת מי אני אבל בא נגיד שבאנגלית אני יודע מילה או שתיים. ו BELLY OF THE PLANE

mister22

New member
ההמשך....

BELLY OF THE PLANE אפשר לומר.... וCARGO HALL נשמע לי לא תקין טיפשי ופלצני....... אם כבר אז CARGO HOLD.... הדיון מיותר דבילי ונגמר...... משמרת נעימה

למעלה