המיואשת

• פותח הנושא chyuj
  • פורסם בתאריך

chyuj

New member
המיואשת

לאחר שכל נסיותי להשיג עבודה עלו בתוהו החלטתי ללכת לכיוון עצמאית תחום עיסוק ביטוח. אני מעוניינת לפרסם את העסק עם מינימום הוצאה האם אפשר להמליץ לי היכן ניתן לפרסם בחינם ואו מינימום הוצאה העסק הינו

אורום

New member
את יכולה לפרסם כאן בפורום

ובפורומים מקבילים. פרסום אחר כרוך בעלות.

raz shraga

New member
עבודה ופרסום

הייתי מעונין לדעת אם הביטוח הוא הענף שבאמת מענין אותך או לחילופיןאפשר לעניין אותך בעסק עצמאי שמאגד בתוכו עבודהכיפית עם הכנסהואושר לנשמה

משרדית

New member
עזרה אישית למחפשי עבודה

מצורף קובץ הצעה למעוניינים בעזרה אישית לחיפוש עבודה מומלץ. מצורף קובץ המסביר את השרות בברכה מירי

אליזבט3

New member
גם לי יש הצעה בשבילך!

אם את פתוחה לרעיון לעבוד בשביל עצמך, תשאירי לי מייל או טל. אשמח לדבר איתך. בהצלחה!

raz shraga

New member
אזהרה-שידור בורות ברמה מפחידה

בנצי יקירי רצוי להבא לפני שאתה רוצה להפגין "ידע"תלמד את החומר ולא תפגין בורות מעוררת פחד אשמח להעביר לך מעט חומר ואולי תעלה מעט את מנת המשכלשלך

amitayg

New member
ומה את חושבת שבתחום הביטוח

יותר טוב ? יש משפט שאומר כאשר יורד גשם כולם נרטבים רוצה לומר כאשר יש אבטלה עמוקה במשק אזי לאנשים גם אין כסף לביטוח. אני במקומך הייתי חושב פעמיים יש הרבה סוכני ביטוח שאיבדו את פרנסתם בשנים האחרונות עקב המיתון וכניסת הביטוחים הישירים למינהים לשוק. אני יודע שזה נשמע נוראי ואיום אבל זו המציאות, אמיתי

chyuj

New member
תחום ביטוח

האמת היא שאני פתוחה להצעות אך זה התחום שלמדתי ואני יודעת לעשות הכי טוב

משרדית

New member
שלום, לדעתי, יש

הרבה משרות בחב' ביטוח. למי שיש הידע והנסיון בתחום, מחפשים אותם מיידי, ורק עם ידע. לא סתם פקידה. חיפוש ממשי, או מעבר לעיר אחרת, שווה את הנסיון. אין להתייאש. גם בחברות הישירות אפשר לעבוד. אם את זקוקה ליעוץ, תוכלי לפנות אלי ביי מירי

chyuj

New member
חיפוש עבודה

הי מירי! נכון יש הרבה משרות עם שכר נמוך מאוד הבעיה היא כאשר אתה נמצא בתפקיד ניהולי קשה קצת לרדת בצורה תהומית בשכר וגם הרבה יותר קשה למצוא עבודה.

משרדית

New member
שלום למיואשת. שוב, לדעתי,

עליך , אולי, לרדת ברמה מסןיימת כעת כאשר את במצוקה כלשהי תוכיחי את עצמך במקום עבודה השייך לחב' ביטוח, ואז יהיה לך מאין לעלות שוב. להיות עצמאי בתחום הביטוח תהווה עבורך עבודה קשה במיוחד. רצוי להצטרף למשרד כלשהו, ואם יש אנשים שאת מכירה, הכי טוב להתקבל דרך קשרים. בכלל, חפשי משרות בכירות, הכיני קורות חיים כיאות, (אם תרצי, תוכלי להעזר בי) ואז תתקבלי לראיונות שונים. גם אם השכר יהיה נמוך, לא נורא, תמיד תהיי במעגל העבודה, ותמיד תוכלי להמשיך לחפש משרה יותר טובה ומכניסה. להשאר ללא עבודה כלל, זה הכי גרוע. אם בכל זאת החלטת להיות עצמאית, תפני למ.ט.י =מרכז טיפוח יזמות תקבלי מהם יעוץ, וגם עזרה להקמת תוכנית עסקית. ללא תוכנית עסקית, לא כדאי להתחיל עסק חדש. את יכולה בינתיים להכין לך סקר של כ 6 שאלות שונות, בחלק מהן תכניסי את הפרטים על הביטוח והאם אנשים יעשו ביטוח אם... לפי זה כבר יתן לך פידבק, אם תהיה הענות. בדרך כלל רצוי לעבוד עם חברות גדולות ולא רק עם אנשים פרטיים. בהצלחה מירי

amitayg

New member
בסדר הבנתי אבל זה עדיין לא מתכון

להצלחה , הרי לא תסתפקי בסתם משכורת כמו שכיר תרצי לשחק אותה בגדול אני הייתי מציע לך לחקור את השוק הזה לעומק לתחקר בעלי מקצוע להכין תוכנית עיסקית לקבל ייעוץ מקצועי לקבוע לעצמך מטרות ויעדים כישורי מכירה כבר אמרנו ? ורק אז על פי פרמטרים שאת קבעת לעצמך מטרות אישיות כלכליות וכו' לקבל החלטה מושכלת. זכרי גם לקבל החלטה לא להיכנס לתחום מסויים או לעסק כלשהוא זו עדיין החלטה זה קרה לי הרבה פעמים ואני שלם אם כך מאד. בכל מקרה אשמח לעזור ולענות לכל שאלה יום טוב אמיתי

singular

New member
מי אתה? איוב?

כל עבודה שמישהו מחפש אתה ישר שולל לו אותה, רק מנסה למכור את השיטה שלך, שאף אחד לא מעוניין בה, יש לך עבודה? יופי - לך תעבוד, ותפסיק להוריד לאנשים כאן את הביטחון העצמי.

ומי אתה? ג'ודי שלום ניר מוזס שלום?

חשוב מאוד שאמיתי יביא לאנשים את המציאות כפי שהיא עד כמה שקשה ומרה היא יכולה להיות. עם כל "מציעי העבודות" בפורום, שמזמינים להצטרף לשיווק רב שכבתי עם כסף קל ומייד, צריך גם לאזן ולהביא את הצד השני. חשוב מאוד שמישהו ידאג להציב בפני מחפשי העבודה עובדות, ולהוריד אותם מן האשליות שמנסים לטפח בנושאים שהוזכרו

למעלה