המטרידן היומי...

ThunderBird

New member
המטרידן היומי...

אזני פעם ראשונה פה בפורום... לא הבנתי בדיוק איך אני אמור ליישם את "ארבע ההסכמות" בחיים שלי... אם מישהו מוכן לתת לי דוגמא לכל אחת מהן אני אשמח.

h o n e y b e e

New member
אמממ..

אם אתה רוצה לדעת איך ליישם את ארבע ההסכמות בחיים שלך.. אולי כדאי שתקרא את הספר "ארבע ההסכמות - הספר המלווה"

deep ocean

New member
כן בטח שיש לי דוגמאות!

שמור על טוהר המילה ניקח לדוגמא את: שמור על טוהר המילה. לשמור על טוהר המילה זה להשתמש במילים שלך לטובה. אם אתה קורא לעצמך "המטרידן היומי" זה לא להשתמש במילים שלך לטובה. המילים בהן אתה משתמש, המחשבות שלך, המעשים שלך מבנים את המציאות שלך. לא לקחת אישית שום דבר שקורה לך הוא לא אישית כלפיך. במידה והיית נפגע ממה שכתבתי, זה אומר שלקחת אישית את מה שכתבתי לך. לא להניח הנחות במידה ואני מניחה שנפגעת, או במידה ואתה מניח שאם שלחת הודעה בפורום אז צריכים לענות לך באותו היום...כל אלה הן הנחות. לעשות כמיטב יכולתך מיטב יכולתך משתנה מעת לעת. אני כרגע כותבת לך תשובה כמיטב יכולתי. במידה והייתי שופטת את עצמי שאני לא כותבת לך תשובה ארוכה מספיק או טובה מספיק, אני שופטת את עצמי ולא עושה כמיטב יכולתי במצב הנתון.

יה-יה

New member
איזה קרציה ../images/Emo123.gif

אה-הה!!!! מה חשבת כשקראת את הכותרת? זו היתה יריית הפתיחה... זה כמובן היה בצחוק. אבל, בינינו, האם באמת אכפת לך מה אני חושבת עליך? הערת הבהרה: הכותרת וההודעה באה להכניס אותך קצת ל´רוח הדברים´... אין בה שמץ של... כלום. מה אתה להגיד?
יה-יה

ThunderBird

New member
קודם כל

תודה על התגובה החכמה והמחכימה deep ocean ואני חושב שאני מתחיל להבין את רוח הדברים

deep ocean

New member
cool ../images/Emo45.gif

אגב, מומלץ לקרוא את הספר. הוא עולה רק 39 ש"ח ב-BOOKNET!

ThunderBird

New member
על איזה...

ספר את מדברת? אשמח לשמוע ועוד יותר אשמח אם תמליצי לי על עוד כמה ספרים.

deep ocean

New member
פרום ארבע ההסכמות

הוקם בעקבות הספר ארבע ההסכמות שכתב דון מיגל רואיס. לינק לקניית הספר הוא כתב עוד שני ספרים, ארבע ההסכמות-הספר המלווה, ודרך האהבה. כולם מומלצים בעיני
אתה יכול לרפא את חייך של לואיז היי הוא גם ספר שאהבתי.

למעלה