המטווח בברקת

המטווח בברקת

בשישי הבא צריך ללכת לטווח שם. נאמר לי שאם אני מגיע עצמאית לשם זה יילך יותר מהר. מישהו יודע איך להגיע מת"א באוטובוס/רכבת? או שכדאי כבר לקחת את ההסעה המשטרתית לשם? מסיימים עם זה מהר או שזה ייבוש?

idan shina

New member
אוטובוס רכבת לא עוברים בסמוך למטווח

אוטובוס ורכבת לא עוברים בסמוך למטווח...המטווח נמצא באיזור המחצבות מזרחית למושב ברקת ואוטובוסים ציבוריים להערכתי לא עוברים באיזור...

UTM

New member
תלוי בכמות האנשים בקבוצה

משך הזמן תלוי בגודל הקבוצה, זה יכול לקחת בין חצי שעה לחמש שעות. אבל המיקום הוא על הפנים: נסיעה באוטובוס היא כמעט בלתי אפשרית. זה על הכביש ביו אלעד ושוהם.לפי האתר של אגד, יש רק אוטובוס אחד באזור ביום שישי, וגם הוא עוצר כמה קילומטרים מהמקום. מומלץ: א) לנסוע עם ההסעה המשטרתית, להביא כובע, מים, אטמי אוזניים וספר. ב) לארגן טרמפ עם משהו שמכיר את האזור, וכבר היה שם. (

שלום30

New member
מטווח

המטווח יתחיל ברגע שרוב החברה יגיעו וכמובן הקצינים והמפקדים. אם תבוא עם רכב פרטי תוכל לצאת משם מיד כשתסיים לירות ולא תצטרך להמתין לסיום המטווח כולו, כך שאם אתה לא סגור על רכב עדיף שתגיע עם ההסעה המשטרתית המטווח אורך בין 40 דקות והלאה... תלוי בכמות האנשים, בהדרכה, במשמעת, ובזריזות בפריסת וקיפול הציוד.

ישראל28

New member
המערכת צריכה לדאוג לך להסעה לשם..

הגעה לשם באוטובוס רכבת -אינה אפשרית כמעט נמצא אחרי שוהם בדרך לראש העין כביש 444 מקום מבודד .

אוקיי

האם המערכת גם דואגת לעשות פיזורים אחרי זה למי שאין לו איך לחזור הביתה? אחרי הכל, מדובר בשישי בצהריים.

UTM

New member
תאורטית כן. מעשית רצוי (מאוד) לוודא

אם מתחילים ב10 בבוקר, וזה בסיס גדול, יש סכנה שעד שתחזרו יגיע זמן הפסקת הפעילות של האוטובוסים. רצוי להרים טלפון למפקד הבסיס/יחידה ולשאול. מעשית סביר שיהיו מתנדבים אחרים בעלי רכב בתחנה, ולפחות אחד מהם נוסע בכיוון... אבל מי שגר במקום מרוחק או מחוץ לאזור רצוי שיתארגן מראש.

r a n 2 9

New member
אוטובוסים באיזור מרכז עד שעה 15:00

אבל תבררו באתרים שלהם נראה לי אפילו יותר מאוחר.

למעלה