המטבח

BanichyE

New member
המטבח

טבח/שף/קונדיטור בעל יכולות ונסיון רב מעוניין לצאת להתרענן קצת בחו"ל כעובד מן המניין במסעדות "פיין דיינינג" יש לי אזרחות ישראלית, ומתחיל הליך לקבלת אזרחות פולנית שלדאבוני לא יסתיים בקרוב. דובר עברית ואנגלית וערבית ברמה בינונית האם למישהו מחברי הפורום יש נסיון בתחום? או מכיר דרך שבא הדבר ייתכן? אני כמובן מדבר על אופציות חוקיות מבחינתי אוסטרליה היא אופציה קוסמת ובמרץ מגיעים סוכני הגירה אוסטרלים להעריך מקצועית טבחים ישראלים שרוצים להגר לשם לכל מי שמעוניין, אבל זו אופציה שהעלות הבירוקרטית שלה היא לא משהוא שאני יכול לעמוד בה כרגע. אני מעוניין לציין שמטרת הנסיעה היא לא רווח כלכלי אלא למידה והתרעננות כך שאני מוכן לעבוד, במסעדות כאלו תמורת מגורים ומלגת מחיה מינימלית. אודה מאוד אם תהיה התייחסות כל שהיא ובהצלחה לכולם

גוזליה

New member
אם אתה מעוניין במעבר לאוסטרליה

אולי שווה לשאול בפורום עוברים לאוסטרליה, זהו פורום עוברים לאירופה.
באשר למעבר לאירופה- אני לא מכירה (ויתקנו אותי חברי הפורום שכן מכירים) דרך בה תוכל לבצע מהלך שכזה באופן חוקי שלא על ויזת לימודים....(או על האזרחות הפולנית הפוטנציאלית). בהצלחה

BanichyE

New member
עדשג

היי את האופציה של אוסטרליה אני מכיר והעליתי אותה רק כבדרך אגב בקשר לאופציות האחרות אני מכיר כאלה שעשו זאת על בסיס ספונסרים חשבתי אולי יהיו כאן כאלה שעשו זאת ויכולו לייעץ תודה בכל מקרה

גוזליה

New member
כפי שאמרתי

כיוון שהמיתון לא פסח על אף מגזר באירופה, אלא אם אתה שף מנוסה(מה שניתן להבין מהודעתך שאתה לא....) הסיכוי שמישהו יסכים להיות הספונסר שלך לא גבוה (בעיקר כי זה עניין פרוצדורלי שכרוך בכסף מצידם). אולי זה הזמן לנסות לשלוח לחמך (no pun intended)- לפנות למסעדות ולשפים, לשטוח את בקשתך, אולי מישהו יסכים להעתר (ואז הם יצטרכו לדאוג לך לכל ענייני הויזה, ולכן כפי שאמרתי הסיכוי לכך לא נראה גבוה במיוחד). אופציה נוספת (כפי שהעליתי בהודעתי הראשונה) היא לנסוע ללימודי קולינריה באחת ממדינות אירופה (ואולי במקביל למצוא עבודה?), ולכך יש ויזה ייעודית הרלוונטית לכל מדינה בנפרד. שיהיה בהצלחה

BanichyE

New member
אירופה

לא יודע איך היה ניתן להסיק שאני לא מנוסה מאחר ורשמתי שאני בעל נסיון רב, אבל אני בגישה שתמיד יש מה וממי ללמוד בפרט בתחום הקולינארי שכל הזמן מתחדש ומשתנה. המטרה של הנסיעה היא למידה והתנסות בתחום מחוץ לישראל ולא ההטבות הכלכליות שכרוכות בכך. תודה רבה על העצות החזיקו לי אצבעות

גוזליה

New member
בהחלט מצטערת, לא יודעת למה פספסתי את זה.

כך או כך, מקווה שיסתדר לך. בהצלחה

למעלה