המטבח מוכן!

קרן2233

New member
המטבח מוכן!

בוקר טוב לחברי הפורום, לאחר שהתייעצתי איתכם רבות (ובטח עוד אתייעץ בהמשך לגבי שאר חלקי הבית) - רציתי לעדכנכם שהמטבח מוכן - מצורפת תמונה. לא רואים כ"כ בתמונה - אבל השיש הוא קיסר מס' 7385 בצבע חום. כתמי צבע נוסיף באביזרים כגון קומקום חשמלי, טוסטר קופץ וכדומה - שכנראה יהיו באדום. חוות דעתכם הכנה תתקבל בברכה. תודה ויום נפלא

למה אדום? סליחה שאני פארטי פופר אבל

אדום נדוש ומעוס , הייתי ממשיכה עם האלגנטיות והולכת אפילו על שחור לאביזרים ו/או נירוסטה ואם יש מקום, נגיד מעל השולחן או הדלפק - לא רואים מה יש באיזור שממנו עמדת לצלם - הייתי עושה מדפים דקורטיבים בשחור גם ואם את כן רוצה משהו צבעוני אז אולי תכלת. ואם יש צבע שחוזר גם בסלון - הייתי הולכת על הצבע הזה - ואם הוא אדום - אז נשארת באדום

kukim17

New member
תכלת

או אפילו צבע שנקרא mint. מן תכלת טורכיז עדין כזה .

קרן2233

New member
הילה, תודה

את לא פארטי פופר, בדיוק לשם כך אני מעלה שאלות בפורום, אז קודם כל תודה :) נרוסטה אני לא כ"כ אוהבת באביזרים כמו קומקום חשמלי כי קשה לנקות אותו וגם חשבתי כן להכניס משהו קצת "חי" למטבח (ככה הוא אמנם אלגנטי אבל גם קצת משעמם , לא?). השיש הוא בצבע חום (למרות שבתמונה זה נראה שחור), ומהמקום שבו צילמתי אין דלפק אלא כבר שולחן של פינת אוכל בצבע חום אגוז (כהה) - וחשבתי לשים איזהו אגרטל יפה או משהו אחר באותו צבע של האביזרים. אני לא נעולה על אדום בכלל, אבל בגלל שהסלון הוא בצבע אפור כהה עם כריות נוי בצבעי כתום/אדום חשבתי על אדום, אבל גם כריות נוי זה משהו שכמובן אין בעיה לשנות. טורקיז הוא צבע שבהחלט אשקול (משתלב עם האפור של הסלון?), חשבתי גם על ירוק תפוח, אבל האם הוא משתלב עם הסלון? ומגבלה נוספת - מגוון הצבעים של קומקומים חשמליים וטוסטרים קופצים וכיוצ"ב הוא די מוגבל, לא נראה לי שאוכל למצוא כל צבע. .אלו עוד אביזרים אפשר לשלב? שוב תודה

תכלת/טורכיז ישתלב גם בסלון וגם הירוק לקיר

ותחליפי כריות בהתאם אביזרים נוספי למטבח - שטיחון ( את יכולה כמו של אמבטיות, למצוא בתכלת או טורכיז) וילונות - שמנת כמו המטבח אולי רומי רך ( ולהמשיך באותם וילונות גם לסלון כדי 'לקשור' את כל החלל הזה יחד) אני אוהבת מתקן לסבון כלים נוזלי, - אני מעבירה את זה למתקן כמו שיש לאמבטיות ולא משאירה על השיש (גם אצל לקוחותי) בצורתו הרגילה ואז זה עוד נקודת צבע, יש מדליקים בכל מיני צבעים של קוזיאול. סט של קפה (אם את אוהבת אותו על השיש וגם אם לא) - בתכלת גם, קערה לפירות או בצלים ותפוחי אדמה בתכלת, אגב לגבי אגרטלים - שבוע הבא תצא כתבה שלי בגואו סטייל על אגרלים - תתזכרי אותי למייל הפרטי (בחתימה) ואשלח לך להשראה

אפרת9991

New member
המטבח מקסים!

אני חושבת ששילוב של כחולים יכול להיות ממש מתאים, אבל זה כמובן עיניין של טעם. גם עץ כהה עם כחול או טורקיז (אני מדברת על השולחן פינת אוכל) זה שילוב מקסים לדעתי. בעיקר שהחום של השולחן מתאים גם לשיש, נכון? לנו ד"א יש קומקום בצבע כחול עמוק.., הערה: תגובה זו לא נכתבה ע"י מעצבת.

yuli810

New member
מטבח יפה!

אפשר לשאול מאיזה חומר עשויות החזיתות?

קרן2233

New member
בשמחה

תודה רבה. בגלל שזה בית עם ילדים קטנים וגם בגלל תקציב מוגבל לקחנו פורמייקה. זו פורמייקה בצבע שמנת עם דוגמת קטיפה עדינה. אני מצרפת תמונת קלוז אפ , מקווה שתצליחי לראות את זה בתמונה. הטקסטורה היא חלקה, כך שאין בעיה של חריצים בניקיון. בהצלחה

kukim17

New member
תתחדשי, נראה טוב מאוד

הויטרינות מעל הכיור נפתחות מלמטה למעלה?

לובה171

New member
פורמייקה דמויית קטיפה

הי קרן, אנחנו עכשיו גם בשלבים של תיכנון מטבח ומאוד מתלבטים על פורמייקה מס' 1411 של פורמקס (צבע פנינה דמוי קטיפה). האם את מרוצה מהתוצאה הסופית? או שעדיף אולי צבע שמנת במרקם חלק? תודה :)

קרן2233

New member
לובה - תשובה

גם מה שבחרנו זו פורמייקה דמויית קטיפה של אותה חברה רק בצבע שמנת. הדוגמא יוצאת מאוד עדינה, ומרחוק או מזוויות מסויימות זה אפילו יכול להיראות חלק. אני אוהבת את הדוגמא הזו יותר מאשר חלק, כך שמבחינת המראה אני דיי מרוצה, אבל אם את שואלת מבחינה פרקטית אז קשה לי לענות לך כי טרם נכנסנו לדירה או הגענו לשלב הניקיון. תראי, אני בטוחה שפורמייקה חלקה תהיה קלה יותר לניקוי, אבל אני "בונה" על זה שלמרות דוגמת הקטיפה זו פורמייקה בלי חספוס ניכר או חריצים, כך שנראה לי שגם את זו לא קשה לנקות. מקווה שעזרתי. בהצלחה!

למעלה