המחשב שלי סנוב

ZoorbaRos

New member
המחשב שלי סנוב

הzune שלי התחרפן קצת, אולי למישהו יש מושג מה אני עושה איתו.כל פעם שאני מחבר אותו למחשב, לכאורה הכל בסדר: הוא פותח אוטומטית את התוכנת עריכה שלו, המכשיר מראה שהוא נטען, אבל המכשיר עצמו,עם כל הסיפריות שלי לא נקלט ע"י המחשב. יותר מזה, הוא כותב לי שהוא detected Amit_Ros(השם משתמש של המכשיר שלי), ועדיין לא מעלה את המכשיר עצמו לתוכנת עריכה. כאילו המחשב יודע שחיברתי את המכשיר אבל לא מסכים להראות לי אותו ולעבוד עם הקבצים שעליו. מה זה יכול להיות? בעיה בכבל? להתקין מחדש את התוכנת עריכה? להתפלל? יש מקום בארץ שאני אוכל להביא להם את הבייבי שלי והם יתקנו אותו?
 

יאיר B

New member
לא מכיר את המכשיר, לא מכיר את התוכנה שלו.

אם אתה רוצה לשלוח לבדיקה, זה כנראה דרך מי שקנית ממנו (עד כמה שאני יודע, MS ישראל לא תומכים במכשיר הזה כי הם לא מיבאים אותו).
 

tweeg

New member
הייתי בודק

*את הusb ע"י חיבור מכשיר אחר *מצבי usb בהגדרות המכשיר *זיהוי ע"י תוכנה אחרת *בדיקה על מחשב אחר
 

ZoorbaRos

New member
נראה לי שלא מזהה בכלל

אני מניח שזה מצמצם את הבעייה לכבל או למכשיר
 

מושו 21

New member
כמו שנאמר ..

לנסות לחבר עם כבל USB אחר. לבדוק מצבי USB במכשיר. לנסות את שיטת הוודו. במידה ולא עוזר - כנראה בעיה במכשיר - לשלוח לתיקון דרך נותן האחריות.
 

ZoorbaRos

New member
סבבה,שאלה קטנה

למה אתם מתכוונים בבדיקת מצבי הUSB במכשיר?
 

מושו 21

New member
....

מצבי USB הם מצבי העברת הקבצים לנגן ומהנגן. לחפש בתפריט הנגן USB MODE - ולנסות לשנות מ-MTP ל-MSC או להפך ולראות האם המחשב מזהה לאחר מכן ככונן חיצוני (במחשב שלי).
 
למעלה