המחשב שלי חזר!!!!!

עמיתוש

New member
המחשב שלי חזר!!!!!

אבל צריך לעשות עוד כמה תיקונים קטנים... הקיצר, מה נשמע כולם? הכל בסיידר? יוליה, אם את קוראת את זה, אני צריך להחזיר לך אי - מייל. אני ממש כבר לומד לבר מצווה, אנחנו מכינים את ההזמנות, ואני כבר צריך להתחיל להכין את הנאום שלי, שלא נדבר על ההתכוננות לשירה (הדי קשה אני חייב לציין..). טוב, אוהב אתכם
עמית בן 13...

שלומצי

New member
מזל טוב - טוב.. עוד קצת...../images/Emo123.gif

מתי הבר מצווה? גם לי יש יומולדת החודש... אם אתה צריך עזרה בנאום המשפחתי לאומה - אני בטוחה שכולנו כאן נירתם למשימה הבלתי אפשרית הזו! יללא

עמיתוש

New member
וואוו, תודה על כמות התגובות

הענקית, אין כמוכם!
נו חבר´ה, לבכל זאת בר מצווה, מה אתם חושבים?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????
אתכם תמיד, עמית בן כמעט 13...

חכה חכה עמית...

תקבל את כל מה שמגיע לך כשהבר מצווה שלך תגיע, ולא עכשיו???? מה אתה חושב שסתם נברך אותך??? באמת!!! סתאאאם, עמיתוש, בברכת מזל טוב מראש, לה לה לה לה י.א.כ.ס- שלומצי מתי יש לך יומולדת?

מזל-טוב*999999999999999999999999999

ואותי אתה מזמין?? סתאאאאאאאאם מזלטוב....... ברמצווה זה משו ממש כיף... רק הצעה קטנה (אבל גדולה): שאתה רוקד עם מישהי סלואו תבחר מישהי על אמת... ולא סתאם כי אחרי זה זוכרים לך את זה לכל החיים... תשמע קטע: פגשתי את אחות של אחד מהכיתה שלי.... ואיך היא זיהתה אותי? יוווו נכון זאת את שרקדת עם אח שלי בבמצווה שלו?.? קוראים לך שלי... את גרה .... בקיצור.... היא ידעה עלי הכללללל שלי

עמיתוש

New member
טוב, תודה על התגובות..

בינתיים אני לא יודע ממש על התכנית, אבל בימים הקרובים מתחילים לחלק את ההזמנות אז אני אכתוב מה יהיה בבר מצווה שלי
אתכם, וקשה לי להאמין שמגיל 11 וחצי אני בפורום הזה, אתם קולטים? שנה וחצי מתוך כל 13 שנות חיי (יווו, זה נשמע חתיכת קלישאה..) אני בפורום הזה, לא מעט! עמית בן (כמעט) 13...

שלומצי

New member
גם אני חשבתי על זה.../images/Emo99.gif

אפילו קצת התרגשתי כמו איזה דודה שקולטת כמה האחיין שלה גדל..

למעלה