המחשב לא נכבה

dolphin101

New member
המחשב לא נכבה

כשאני לוחץ כיבוי מחשב הוא לא ניכבה עד הסוף,הוא מגיע לשלב של "המחשב ניכבה כעת" אבל המחשב לא ניכבה מה עושים?. תודה

noam01234

New member
כיבוי

לא רשמת איזה מערכת הפעלה יש לך בהנחה שיש לך Win 98 SE - תכנס לקישור המצורף ותוריד את הטלאי של מיקרוסופט

התמ-ים

New member
ואם הטלאי של מיקרוסופט לא עוזר?

אצלי יש שתי תופעות, אחד שהמחשב נשאר בשלב של waiting for shut down ושני, שכל התוכניות יורדות, אבל המחשב נשאר במסך של שולחן עבודה ריק. מותקן אצלי חלונות 98SE enabled התקנתי את הטלאי של מיקרוסופט ... והתופעה נשארה, הרצתי את SFC שלא מצא מה יש לתקן / להחליף. הבנתי שיש כל מיני שורות שאפשר להוסיף / להוריד מה- registry ... מישו יכול לומר לי מהם? תודה מראש

noam01234

New member
לא בדיוק

אם זה בעיות תוכנה אז הבעיה היא באחת התוכנות שעולות בהפעלת המחשב, בזמן הכיבוי אחת מהן תוקעת את המחשב. תפעיל את msconfig תוריד את כל התוכניות שפועלות עם עלית המחשב ותנסה לכבות, אם זה לא מצליח רוב הסיכויים שזה בעיות חומרה (בעיקר ספק כח).

התמ-ים

New member
זה קצת בעיה

לדעתי הבעיה מתחילה לאחר שה IE מתעופף, או לאחר שימוש באחת מתוכנות הורדת הקבצים ... אני לא בטוח בזה כל כך ... אבל כשאני מנסה לכבות את המחשב בדרך כל בשר ... אף אחת מהתוכנות האלה לא פעילות ... ועדיין המחשב לא יורד ... כמו שלימדו אותו במעבדות מיקרוסופט ... כשאני מעלה את המחשב עם כל התוכנות שרצות ברקע ... ומוריד אותו ללא כניסה או שימוש ברשת העולמית ... אז אין שום בעיה ... בקשר לספק כח, המאוורר שלו לכאורה עובד בצורה תקינה ... עושה הרבה רוח ...

מריפוסו

New member
כיבוי אוטומטי

הבעיה לא בתוכנה שלא יבלבלו אותך! ב- BIOS צריך להגדיר את סוג המארז AT או ATX ושם להגדיר כיבוי אוטומטי זה הכל. כניסה ל- BIOS ע"י DEL בהתחלה!

dolphin101

New member
תלחץ Control+Alt+Del ויציאה

מצאתי פתרון צריך ללחוץ ביחד על Control+Alt+Del ולאחר מכן יציאה מwindows

noam01234

New member
זה פתרון?

זה כמו להגיד למישהו שאם הוא רוצה לכבות את האוטו שיתנגש בקיר..

yakir_g

New member
הוא מתכוון לסגור את הexplorer

דרך ctrl alt del ואז לכבות

noam01234

New member
תאמין לי שהבנתי...

אבל יש לו תוכנית שנתקעת בכל סגירה של המחשב, במקום לאבחן איזה תוכנית גורמת לבעיה הוא מציע להוריד אותה בכח..

dolphin101

New member
זה לא עוזר

אתה צודק זה לו עוזר.בהתחלה זה עבד אבל לא מתכבה יותר.האם זה קשור למצלמת וידאו ומקרופון שמחוברים למחשב.כשהם לא היו מחוברים המחשב כבה.האם יש קשר למצלמה אם היא מחוברת או לא. תודה

אנלייזר

New member
עצה

אני לא יודע איזה מערכת הפעלה יש לך ומה התוכנות המותקנות במחשב שלך ואיזה דפדפן יש לך אבל הכי טוב זה שתתקין שוב את windows

IBZ24

New member
-

ב- IOL הנוסטלגי רשמתי מספר פתרונות לבעית הכיבוי שמתי שהוא תמיד פוגעת בכל אחד ואחד..... אז הנה היא עוד פעם(הרוב ממה שאני זוכר) 1-ביצוע הפעולות המוצעות בעזרה של הווינדוס ...לדעתי הפתרון כמעט תמיד נמצא שם 2-ביטול צליל כיבוי המחשב דרך לוח בקרה-צלילים 3-בדיקת כיבוי המחשב ב SAFE MODE ,כך תוכל לבדוק אם ישנה בעית חומרה,אם ב SAFE MODE המחשב לא נכבה כראוי רוב הסיכויים שיש לך בעיית חומרה (ספק,לוח אם,ביוס) 3-ביטול כיבוי מהיר-MSCONFIG-GENERAL-ADVANCE 4-בדיקת מצב צריכת חשמל מתקדם: CONTROL PANEL-SYSTEM-DEVICE MANAGER-ADVANCE POWER MANAGMENT יש לסמן FORCE APM 1.0 MODE+DISABLE POWER STATUS POLLING CHECK 5-אפשור USB בביוס,לעיתים זה עוזר 6-ביטול צריכת חשמל בביוס 7-הורדת העדכון ממיקרוסופט 8-CONTROL PANEL-SYSTEM-DEVICE MANAGER-SYSTEM DEVICE-PLUG AND PLAY BIOS-SETTING לסמן את DISABLE NVRAM/ESCD UPDATE 9-שינוי הערך הנ"ל ברגיסטרי מונע מתוכניות תקועות לתקוע את המחשב כולו: HKEY_USERS\S-1-5-21-1085031214-484763869-1202660629-500\Control Panel\Desktop\AutoEndTasks לשנות ל1 HKEY_USERS\S-1-5-21-1085031214-484763869-1202660629-500\Control Panel\Desktop\WaitToKillAppTimeout לשנות מ200000 הברירת מחדל ל1000 את השינוי הזה מומלץ לבצע לא רק למי שיש בעיות כיבוי כי זה משפר את כיבוי המחשב

למעלה