המחשב ובן הזוג...........

shelycat

New member
המחשב ובן הזוג...........

איך החצי השני שלכם מקבל את ההתמכרות לאינטרנט ולפורומים בעיקר?

אתי@

New member
שאלה טובה ../images/Emo13.gif

הוא לא ביקורתי ולא מראה מה הוא חושב, כי זה בסה"כ תחביב שלי ומשהו שאני נהנית לעשות. אבל נראה לי שהוא לא מבין למה אני צריכה חברים וירטואלים אם יש לי חברים ממשיים
ובכלל למה אני משקיעה בזה כל כך הרבה זמן... כלומר, הוא לא מכור ולכן לא יכול להבין הרגשה של מכור

וואו שטרודלית אותה תשובה....

ללירון אין בכלל קשר לאינטרנט, חוץ מלראות את מצב הבנק שלנו, הוא לא עשה שם הרבה, ולכן הוא קצת לא מבין מה ההתמכרות הזאת שלי, הרי בעבודה אני כל היום מול המחשב, ואז בלילה עוד קצת.... אבל הוא מבין שזה תחביב שלי כמו שהוא הולך לשחק כדורסל, ושאני נהנת מזה.

הילית*

New member
אצלנו- אני תמיד יכולה להגיד שהוא

הכניס אותי לעניין. זה היה לפני שנה שהוא הראה לי מזה צ´אט ומזה פורומים... חוץ מזה שגם הוא חולה על המחשב (כולל משחקי מחשב עם יריות וכד´) אז כנראה שהוא זה שהדביק אותי

kisses

New member
המחשב ובן זוגי

אצלי כבר אלון קיבל את ההתמכרות שלי ואפילו הוא התמכר לפורום שלנו לפעמים אני תופסת אותו מציץ לראות מה חדש עם כולם
ןלפעמים שואל אותי מה חדש עם זו ועם זו.

dafgol

New member
האמת שאני נדבקתי ממנו.....

גולן הוא איש מחשבים במקצועו ובתחביבו.... האמת שיש לנו חדר מחשב בבית , 3 מחשבים ברשת.... עד לפני כמה זמן נורא התעצבנתי שערבים שלמים הוא היה יושב מול המחשב.....אבל.... נדבקתי.... ועכשיו הוא צוחק עלי....הוא פה לידי עסוק במחשב שלו.... גם הוא מידי פעם מציץ.... אבל נראה לי שלפעמים זה כבר מעצבן אותו שאני לייד המחשב.....למרות שלא יודה בזה בקול רם.... ועל זה אמרו חכמים וטובים קם הגולם על יוצרו ( במקרה הזה אני הגולם )....
יאללה ביי....
דפנה.

אתי@

New member
../images/Emo6.gif לנו יש "רק" שני מחשבים ועכשיו

הבעלוש רוצה לחבר אותה ברשת...
לא ברור, אה

dafgol

New member
הממ"ד שלנו נראה כמו חמ"ל....

את צוחקת...??!!!!.....הפכנו את הממ"ד בבית לחדר עבודה שנראה יותר כמו חמ"ל... 3 מחשבים , סורק , המודם של ה ADSL , ועוד כל מיני כאלה שקשורים למחשביתיס.... בנים נו...והגדג´טים שלהם.... בהתחלה זה היה קצת מעצבן... אבל איך אומרים אם אתה לא יכול להלחם בהם , תצטרף אליהם ( באנגלית זה נשמע הרבה יותר טוב....
) אז הצטרפתי.....ונכנסתי לכמה פורומים , נורא כיף.... חוץ מהשיחות היומיות במסנג´ר עם משפחה וחברים בחו"ל.....האמת שבינינו , נורא מוצא חן בעיני....אני אפילו חושבת לחפש עבודה כזאת שעובדים מהבית דרך האינטרנט....ככה אני אהיה יותר בבית , עם הכלב , ואני בהריון , יהיה לי הרבה יותר נוח.... ( רק איפה מוצאים עבודה כזאת בימינו....)
דפנה.

אופה3

New member
לא כל כך אוהב את זה שאני ליד המחשב

אבל בזמן האחרון, אני קצת הורדתי פרופיל, בגלל שהיה לי את הפורום, הייתי יושבת שעות, וממש הזנחתי אותו, אבל היום אני גובלת בשעתיים מקסימום גלישה, אז הכל חזר לתיקנו, חוץ מזה הוא ממש רואה שאני נהנת, והוא זה שהפתיע אותי וקנה לי את המחשב שבת שלום

יעלי9

New member
../images/Emo9.gif נושא כאוב...

כמו בכל סיפור של התמכרות גם אצלי בני המשפחה (=בן הזוג) צופים חסרי אונים. הוא לא מבין מה בכלל יש לי לחפש בפורום חתונות כשהחתונה הרחק מאחורנו. הוא לא מבין על מה אפשר לקשקש כ"כ הרבה זמן. וכמו שאתי אמרה, הוא פשוט לא מבין מדוע סיפורים של אחרים כ"כ מרתקים אותי. אני חושבת שיש גם משהו בסיסי בכך שהוא גבר ולא מרבה לקשקש על "שטויות" עם חבריו ב-live, אז בטח שלא עם דמויות וירטואליות.

הוא טכנופוב מושבע ולא מבין מה אני

עושה מול המחשב כל הזמן. הוא טוען שאני מזניחה אותו לטובת המחשב (אבל כשהוא יושב שעות מול הטלוויזיה זה בסדר
). די מתקשה להבין שמאחורי האנשים הוירטואליים יש אנשים ממשיים.

שמופית

New member
הוא דווקא מקבל את זה ברוח טובה....

יש לנו בבית 2 מחשבים - שלי ושלו והם מחוברים ברשת. תמיר מודע להתמכרות שלי לפורום ופעם הוא אמר לי שהוא רואה את זה כטיפול פסיכולוגי לא יקר במיוחד.... טוב... אולי יש בזה משהו... (או שאולי בכל זאת אני צריכה טיפול פסיכולוגי... בכל זאת - מכורה לפורומים וכאלה)...

Ronnie*

New member
שנינו דבוקים למחשב...

אני לפורומים, הוא לבורסה ולאתרים על כלכלה... אמנם יש לנו שני מחשבים בבית, אבל שנינו מעדיפים את המחשב הנייד, אז אנחנו תמיד "רבים" עליו.

למעלה