המחשבות

המחשבות

גורמות לי להתרגש... לפני יומיים הייתי במופע וראיתי שם אישה ומה זה היא עשתה לי את זה בהתרגשות העיניים שלנו הצטלבו היא אפילו ניגשה אליי וככה דברנו בקטנה שתבינו אני בתוך הארון עם אפס ניסיון בת 44 עם ילד חושבת שהגיע הזמן לגלות גם את הצד האחר שבי שאם אני רואה בחורה יפה הלב שלי יוצא מה עושים??? אני לא מגדירה את עצמי לסבית כי לא חוויתי ולא הייתה לי מערכת זוגית עם אישה

טורטיתת

New member
למה צריך להגדיר הגדרות?!

למה צריך להגדיר הגדרות?! אני למשל מי שאני וזה הכל. אבל חשוב לי לציין שגם אני בתוך ארון וגם אני בת 44 (קשישת הפורום ..
) לאהבה אין גיל, הארון הוא סוג של חממה יש אומרות שלגור עם המצפון בארון זהו שלב נוסף בהכרות שלך עם עצמך. אישית הארון נותן לי הגנה ביטחון, לפעמיים הוא מחבוא אפילו מעצמי. הייתי בזוגיות אני עוד בזוגיות, בסביבת המשפחה.. עבודה.. הארון הוא ביתי, הרחק מהם אני מי שאני אני בלי הגדרות וסיסמאות, בקרוב מאוד הורסת את ארוני - כבר חנוק לי ואין לי אוויר. כתבת: "הגיע הזמן לגלות גם את הצד האחר שבי" כך מרגיש לך, אז צאי לדרך. אין כמו להרגיש את הלב פועם, את הגוף רועד מהתרגשות, את דמעות האושר שזולגות כל פעם שאהובה שלך לצידך...מתחילים לשוחח להכיר, להבין, לעבוד בעיקר עם הלב ולתת לו להוביל. בהצלחה ו -
שבת שלום

למעלה