המחצית השלישית מישו יודע אם אפשר לגשת ליותר ממקצוע 1 ?
S Shlomit586 New member 4/6/09 #3 ../images/Emo15.gifלפי מה שאני הבנתי דווקא אי אפשר בבצפר שלי המורה אמרה לנו שמותר לקחת רק מקצוע אחד (או שכל מקום זה שונה?)
../images/Emo15.gifלפי מה שאני הבנתי דווקא אי אפשר בבצפר שלי המורה אמרה לנו שמותר לקחת רק מקצוע אחד (או שכל מקום זה שונה?)
ה הניק הזה שוב תפוס New member 6/6/09 #5 סליחה, טעות שלי מותר רק מקצוע אחד. התבלבלתי כי כתוב שיש מחיר שונה למספר יחידות לימוד, וחשבתי שזה מקצועות... יש כאן את כל הפרטים.
סליחה, טעות שלי מותר רק מקצוע אחד. התבלבלתי כי כתוב שיש מחיר שונה למספר יחידות לימוד, וחשבתי שזה מקצועות... יש כאן את כל הפרטים.
ה הניק הזה שוב תפוס New member 6/6/09 #8 זאת תוכנית כזאת לתלמידים שנכשלו בבגרויות/מגנים, אני לא יודעת איך זה בדיוק עובד. זה כאילו סמסטר קיץ, יש קורסים בחופש וניגשים למבחנים כדי להוציא מגן משופר ובטח גם בגרות. שמתי בהודעה למעלה לינק לזה.
זאת תוכנית כזאת לתלמידים שנכשלו בבגרויות/מגנים, אני לא יודעת איך זה בדיוק עובד. זה כאילו סמסטר קיץ, יש קורסים בחופש וניגשים למבחנים כדי להוציא מגן משופר ובטח גם בגרות. שמתי בהודעה למעלה לינק לזה.