המחסן הפתוח - איזכור

NuckBunnies

New member
המחסן הפתוח - איזכור

בימי שישי ושבת, 23/24 לחודש זה (ע"ע סופשבוע *הזה* ). מעשר בבוקר עד לאיש האחרון שיהיה. תהיה מקום להחלפות שבו תוכלו לקנות/למכור/להחליף קומיקסים באופן אישי וגם דוכן עם אלפי קומיקסים של עולם הקומיקסים. היתרון בלקנות שם הוא שאין דמי משלוח ואפשר לראות את הקומיקסים לפני הקניה. הכניסה חינם. כתובת - קצנלסון 38, בת ים. טלפון לפרטים - 6595252 (קידומת 03). מי בא? מי רוצה למכור שם דברים? מה בכמה? NuckBunnies

NuckBunnies

New member
אוקי, אני אישית בא

עוד לא ידוע אם יום שבת או שישי, רוב הסיכויים לשבת. אני מעוניין למכור 3 קומיקסים: What If #2 (1977) הקומיקס הזה מספר מה היה קורה אם ברוס באנר היה שומר את האינטיליגנציה שלו גם כשהוא היה הופך להאלק. המחיר גמיש. Cyclops #1-#2 שני החלקים הראשונים מתוך המיני סידרה בת 4 החלקים. 12 שקל לאחד? NuckBunnies

green lantern

New member
אני בא

ומביא : חבר... או שניים. אבל החוברות קומיקס שאני מביא הן: funtastic 4-20 שקל silver surfer-20 שקל אקס מן בעיברית- 10 שקל אקס מן סיפור הסרט-10 שקל מהסידרה של גמביט וולורין victims 100 - 200 שקל the hulk (issue 1#-)-20 שקל (CALL HIM THOR (ISSUE 1#-30 שקל GARDIUNS-marvel-30 שקל וזהו המחירים מאוד גמישים אפילו מאוד מאוד גמישים.

supes

New member
אני גם מגיע

אני אף פעם לא מפספס את הירידים שלהם. gl יש לי בקשה אליך, תהיתי אם אתה יכול להביא את התיקים הסודיים של green lantern?

byron

New member
count me in../images/Emo45.gif

אני גמבה ומביא איתי : gl(לgl יש את הרשימה) מלא וולברין מלא captain america ואחרים

green lantern

New member
רק עכשיו ראיתי את זה.....

אני יביא את הסיקרט פיילס אבל אם אני מוכר זה יעלה.... והוא גם לא במצב משהו (שימוש יתר). אני מביא די הרבה .... אבל יש לי רק 120 שקל אז אנשים תקנה ממני פליזזזזזזזזז

למעלה