המחלה של עמוס גלעד, היועץ.

הממלכה

New member
ידוע לי ואני נמנעת מסוכר.....

בשל העובדה שיש למגדלים את ה D N A שלי, בגלל שדמי שמסרתי בבדיקת מי שפיר באוניברסיטת קמפינס בסאו פאולו, משמש אותם גם למחקר הטראנס גני. לכן לא יכולתי יותר להמשיך ולשתות קפה נמס.... שהונדס גנטית נגדי. אין לי בעיה עם תה צמחים של ויסוצקי.

הממלכה

New member
המחלה של עמוס גלעד, היועץ.

המחלה הכרונית הגלויה כעת של עמוס גלעד מעלה אצלי כמה שאלות. הרי גם רופאינו רואים טלוויזיה, ומזמן היו צריכים לחשוד על פי סימנים הידועים לרופאים מנוסים שהמטבוליקה של עמוס עלתה על שרטון. מצב בריאות מיוחד של יועץ, שיתכן שעושה אותו מקושר למוסד רפואי כלשהו, הניזון מתרומות מחברת תרופות אנטישמית ("יישומית") וקרוב מידי לרופא סכרת (ROCHE) ששירת בקצין רפואה ראשי, יתכן למטרת מחקר רפואי שנוי במחלוקת, גורם לי להזכר..... להבדיל אלף אלפי הבדלות..... בד"ר תאודור מורל לפני כשבועיים התראיין רופא בעתונות ומסר שאלצהיימר וסכרת תוקפים בסינרגיה. אלוהים עזור לנו לסייע להחזיר למדע הרפואה את חופש הביטוי.

הממלכה

New member
היתכן שצאצאי יוצאי ה"מחנות"....

לוקים בבריאותם יותר מחלקם באוכלוסיה? כלומר, היתכן שמופעל סוג כלשהו של טרור בריאותי גנטי נגדם? (בהתחשב בעובדה שהרבה סמני ד.נ.א נותרו מאחור).

הממלכה

New member
הסוכר הסודי

על הסוכר לא כתוב כלום. לא ידוע לנו אם פיתחו אותו כסלק סוכר בקיבוץ שער הנגב בשיתוף פעולה בין לאומי או שפיתחו אותו באיי קיימאן על בסיס צמח קנה-סוכר. ואולי הסוכר הוא נשק מוסוה, מתוחכם במיוחד עקב היותו "בלתי נראה"? (נמס בחום). ומה עם הגלוקוזה מענבים או מתירס? האם הונדסה גנטית נגדי?

למעלה