המחזמר שיער

שיקשוק

New member
המחזמר שיער

שלום לכולם, אני חייבת דחוף חומר על שיער ובעיקר על הכותבים שלו - ג'יימס ראדו וג'ורג' רגיני האם למישהו יש מושג? תודה

o C r A z Y o

New member
יש לי

אתר עם כל סיפור העלילה, כל השירים כול אקורדים, צוות, תמונות ועוד ועוד...

שיקשוק

New member
תודה אבל...

חרשתי על כל האינטרנט אני חושבת... אני זקוקה לחומר רקע על החיים שלהם בכדי להוכיח את הנקודת מבט שלהם בכתיבת הסרט והאם אפשר להתייחס אליו כאמין היסטורית... שוב תודה

אם כך...

כדאי שתדעי שהם כתבו את המחזה, ולא את התסריט. על העיבוד לקולנוע אחראי מילוש פורמן, שביים את הסרט. הוא התבסס על השירים של המחזה, אבל זה הכל פחות או יותר, כי את הסיפור, הדמויות, העלילה הוא פשוט שינה מא' עד ת'. אין שום קשר בין המתרחש במחזה לבין הסיפור של הסרט... אם יצא למישהו, אגב, לקרוא או לראות את המחזה המקורי (לא מה שעשינו בספריה, זה גם עיבוד)... הרי שהוא כמעט נטול אירועים דרמטיים. לא קורה שם הרבה, העלילה לא ממש זזה, מדובר במעין מניפסט מחאה חתרני וחדשני בעיתו, שמשלב שירים וסצינות תמהוניות ביותר. אין ספק שעשה בחכמה מילוש פורמן כאשר העיף את כל המחזה הזה לכל הרוחות וכתב את הכל מחדש.

Hippie Jeannie

New member
כמו שאמר דניאל -

השניים כתבו את המילים לשירים, לא לתסריט. ואולי הסיבה שלא מצאת הרבה חומר הוא שהשמות שכתבת לא נכונים. לשניים קוראים ג'יימס ראדו וג'רום ראגני, ולא ג'ורג'. [יחי הקטנוניות.
]

למעלה