המחזמר קווין...

ווף

New member
המחזמר קווין...

אני יודע שבימים אלו נערכות החזרות למחזמר מפיקים אותו יוכלמן ועוד משרד שאני לא יודע את שמו.. אני יודע רק שהוא יעלה במועדון התאטרון ביפו...

Nir5L

New member
נדמה לי

שזה עם אוכל ושתיה .. ישיבה סביב שולחנות ובהזמנה מראש אם אני לא טועה.. וזה לא המחזמר המפורסם מחו"ל...

Cabaret

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אני חושב שלא ראיתי טוב

אמיר פיי גוטמן משחק את קפטן הוקקקקקקקקקקקקקקקקקק?!?!!?!?!?!!?!!?!?!?!?!?!?!??!?! מההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? מה מה מה מה מה מה ?????? מי נתן לעשות הזה לקרות???? מי האידיוט שמלהק מישהו עם מניירות כאלה מלוקקות ושירה כל כך טינאייג'רית לתפקיד כמו קפטן הוק!!!!!!!!!!!! מה זה????? התערערו סדרי עולם????? אני עומד דקת דומייה לזכר התרבות שהייתה ואיננה.

Nir5L

New member
חחחח מסכים

אני גם חושב שנורא תופתעו לשמוע מי תהיה לילי הנמרה..

Cabaret

New member
אני מוכן לעוד התקף לב, יאללה שפוך..

Nir5L

New member
כל ה..

הליהוקים של פיטר פן השנה נורא מוזרים...

o C r A z Y o

New member
תיקון טעות...

אפרת בויימולד תהיה טינקרבל... אין לי מושג מי לילי...

Eil

New member
קבארט, קראת את הספר המקורי

של "פיטר פאן"? הדמות שם של הוק מופתית.

Eil

New member
לפי התיאור הפשטני שמופיע כאן

זו הולכת להיות עוד שחיטה מעציבה של המקור.

Nir5L

New member
קודם כל:

זו לא שחיטה של שום מקור, זה המקור. אולי לא ידעתם אבל זו גירסא חדשה לחלוטין ולא המחזמר שעלה בעבר עם חנוך רוזן/גיל ססובר. אבל למען האמת.. כל השטויות שנכתבו שם גרמו לי להסתקרן חחחח

Eil

New member
התכוונתי למקור הספרותי

לא ראיתי אף פעם סרט/הצגה/תכנית טלויזיה/מחזמר שעשה חסד עם המחזה המקורי של ג'יימס מתיו בארי.

Hippie Jeannie

New member
מסכימה אתך בהחלט

הרבה לפני שהכרתי את הסרט של דיסני הייתי מכורה לספר, בגרסה המלאה, ומאז ומתמיד כאב לי על הסירוס האכזרי שעושים לספר בכל ורסיה מחדש. בין אם כמעט תמיד שוכחים מדור ההמשך של ונדי (לשמחתי, בסרט האחרון לא שכחו), לא ראיתי מעולם עיבוד שנתן כבוד לדמות היפיפיה של קפטן הוק, שאגב מאוד מזכירה לי את ז'אבר. הוא פשוט מעורר הערצה, עם אצילות הנפש שלו והחשיבות שהוא נותן לחוקי הנימוס האנגליים וההילה של הדרת כבוד המקיפה אותו... מדהים... אני לעולם לא אשכח את הייסורים שהוק חווה לאורך כל הספר לנוכח התנהגותו המכובדת של פיטר פן, ולעולם תהיה צרובה על לבי הסצנה שבה פיטר דוחף את הוק למים והוק מת עם חיוך שטני, כי פיטר התנהג שלא על פי כללי הנימוס והכבוד! אם מישהו יעלה עיבוד שישמר את הוק כפי שהוא, בין אם זה סרט או הצגה או מחזמר, אני אשק לכפות רגליו.

Eil

New member
אהההההההההההההההההההההההההההההההההה

את הראשונה בחיי שפגשתי שמכירה את הדמות המקורית והמדהימה של ג'יימס הוק! איש בלתי-מובן שמנסה להאמין שהוא מתנהג כמו שצריך, למרות כל הדברים שהוא עושה. הייסורים שלו לגבי הפשעים שלו, הייסורים שלו כשהוא אומר שאף ילד לא אוהב אותו, שהוא בסוף לא רוצה לחיות בכלל. הסצינה הזאת, רגע לפני שהוא מת, כשהוא ופאן נלחמים, והוא פתאום "עוזב" את הקרב, מתחיל לשקוע בזכרונות מהילדות שלו בבית הספר האנגלי כשכללי הטעם הטוב היו ברורים כל כך וכל מה שהיה צריך לעשות זה לדאוג שהחולצה בסדר והגרביים בסדר. סצינת הקרב האחרון היא, ללא ספק, של הוק. ג'יימס מאתיו בארי גם כן אהב את הדמות הזו, כנראה. לא רק שהוא בנה אותה לעילא, ובהרבה הבנה והזדהות וחמלה, הוא גם נתן לה את שמו. תבורכי. מצטרפת לנשיקת הרגליים.

m o r s h

New member
יש בלוגTV מאחורי הקלעים שהוא מספר

על זה של מרילו בכל מקרה זה אמיר מביים ולא משתתף וקפטן הוק כן בפיטרפן הוא יהיה ענק..

מחזמר

New member
נצל"ש

ראיון ראשון עם יעל נחום, אחת המתמודדת לתפקיד יסמין, אשר הגיעה מקום שני ואף קיבלה תפקיד במחזמר. עכשיו באתר מיוזיקלס (בכתובת המצורפת), בפינה של יוכלמן-אשר הפקות.

למעלה