המחזמר (סטארקיד)

siriusgirl

New member
המחזמר (סטארקיד)

כי רגע, מה?!
כמו כולם (?), הגעתי למזחמר של סטארקיד דרך הפורום, וגם להמשך שלו.
אבל, מסתבר שיש חלק שלישי????

http://www.youtube.com/watch?v=vYWw0TLoakU

וסליחה שפתחתי נפרד במקום לחכות לשרשור מחזמר אבל אני לגמרי ככה
עכשיו

OKDeSign

New member
חחח כן כן

AVPSY עלה ליוטיוב לפני כמה חודשים סופסוף אחרי ציפיה גדולה.
החלק השלישי והאחרון שבכלל היה אמור להיות הקראה של התסריט ורק גדל וגדל כי מי יכול להיפרד מדבר כזה.
וכן,
סטארקיד עשו את זה בצורה מדהימה 3>

siriusgirl

New member
את לא מבינה,

אני פותרת עכשיו תרגילים (כי החיים שלי בזבל) ו, קבלי את זה -
יש שם שאלה על חברת סיריוס! פעם ראשונה שאני מרגישה במקצוע הנכון

ולגבי המחזמר, היה פה עדכון על זה שפספסתי? כי מצאתי את זה בבלוג של מישהי ונכנסתי ואז כזה, "רגע, מה, הם מקריאים מדפים? מה קרה להם?". איכשהו זה עדיין מעולה לחלוטין והופתעתי לראות שם את דארן, כי בכ"ז גלי וזה.
האחרון לה"פ, כן? הבנתי שהם מפיקים עוד מחזות זמר (אחד פארודיה על באטמן שככל הנראה לא אבין אז מוותרת).

זה אדיר לחלוטין, וזה אחרי צפייה בסצנה 1 סה"כ (כי נו, לימודים וצריך מנות קטנות של אושר בין לבין)

OKDeSign

New member
אני די בטוחה שחפרתי פה שזה יצא

כאילו, זה אני וזה סטארקיד XD
וכן, הם נפלאים, בדיוק היום הם העלו בפעם האחרונה את טוויסטד, מחמזר כמו וויקיד רק על אלאדין (שג'אפר הוא הגיבור במקום אלאדין)
היה להם מחזה על באטמן, שהוא מעולה, אם את מכירה אפילו קצת את תביני אומנם לא הכי אבל תביני, כמובן שכמה שיותר להכיר ככה צוחקים הכי הרבה.

יש להם את סטארשיפ, שזה מחזמר מקורי לא פארודי על אה.. חרקים בכלל? (זה מעולה, כנארה המחזה האהוב עלי, וכל הפסקול נכתב והולחן ע"י דארן והוא מדהים)

וכמובן, אסור לשכוח את המחזה ה
שלהם, על ילד בתיכון שאין מה לעשות חושב רק על סקס...

siriusgirl

New member
המינוס שבסימסטר פסיכי :/

מה ז"א בפעם האחרונה, זה יורד או שזה המעודכן?
אני צריכה לחפש אותם, בתקוה שיש להם כתוביות באנגלית כי אחרת

את באטמן אני מכירה מהסרט. מכונית אדירה ואחלה שחקן. זה מספיק?
כי מתאים להם להתבסס על הקומיקס דווקא.

אמרת חרקים? הדבר הזה שיש לו הרבה יותר מדי רגליים מכדי להיות לא-מפחיד? אני עשויה להתגבר ולצפות בזה. אולי הם יעשו את הקסם ויפיגו את הפחד

OKDeSign

New member
פעם אחרונה בלייב

זה רץ 3 שבועות בשיקאגו, ועכשיו מחכים שזה יעלה ליוטיוב כמו כל ההצגות שלהם (בטח יקח כמה חודשים)
אני אעשה פרסום עצמי קטן ואגיד שאת מוזמנת לעשות לייק בפייסבוק לקבוצה הישראלית אנחנו דואגים לעדכן שם על סטארקיד והפרוייקטים שלהם :)

אממ כן, הסרט זה מספיק היכרות, כאילו, ברור שיש שם בדיחות קומיקס ודברים ליותר מתקדמים אבל אישית בחיים לא קראתי קומיקס של באטמן (למרות שאני מבינה קצת יותר מהבנאדם הממוצע) וממש נהנתי.

וסטארשיפ זה ממש מומלץ, זה בובות של חרקים ככה שזה חמוד, חח והם שרים!
הם מגדירים את המחזה הזה כ-בת הים הקטנה נפגשת עם גברים בחלל

purpleknight

New member
השלישי מעולה!

אני זוכרת שחיכיתי יחד עם עוד חברה שלי עד שלוש בלילה עד לרגע שבו הוא יצא.
ונכון שזה עם טקסטים, אבל הוא כל כך טוב!

siriusgirl

New member
כלומר,

רק אני חיה ביקום מקביל בלי לדעת על זה?

ראיתי סצנה אחת וכל כך צחקתי, שאני כבר מסכימה אתך!

עכשיו עולים לי לראש השירים מהראשון וזה נורא, כי לקח לי נצח להפסיק למלמל אותם.

purpleknight

New member
יש כל מיני בדיחות על דברים שהיו בקודמים

והדמויות שם נהדרות, ודארן בכלל. הוא היה איתם רק חזרה אחת לפני ההופעה!
ואני אומרת לך שהייתה סצנה אחת שכמעט בכיתי, אבל אז סדריק נכנס ואני לא אספיילר שום דבר מעבר לזה שנקראתי מצחוק.

השלישי מדהים אבל

תתכונני לבכות... והרבה הם מסיימים את זה כמו שצריך וזה עצוב (במיוחד עם את ממעריצות דארן וראית במקרה גם GLEE)

אבל תראי בכל זאת כי הם מדהימים (את לונה שלהם ראית כבר?)

siriusgirl

New member
אופ, תפוזבל><

אני לא חושבת שזה עשוי להוביל לבכי. כי בכ"ז, זו פארודיה והסוף ידוע ו...ו...וברור שהתגברתי על המוות של כולם. לגמרי.

דארן אדיר אבל, גלי בהקשר של קורי או של הסדרה עצמה? כי הפסקתי אחרי עונה 2 או 3.

ברור שאצפה. ולגבי לונה, שאלה מעניינת, כי בשנייה שהיא עלתה חשבתי שזו השחקנית ששחקה את לונה, אבל אינמצב אז, אני לא יודעת מה הם עשו איתה, אבל היא אדירה.

OKDeSign

New member
אז זהו, שכן

זו בהחלט השחקנית מהסרטים

איוונה לינץ האדירה.

חחחחחח זו כן היא!!!

זאת איוונה לינץ' היא שיחקה את לונה בסרטים והיא חברה טובה של הסטארקיד ומסתבר שהיא שרה בצורה ממש מתוקה

ובכי זה עניין אישי ובתור מישהי שמעריצה את הסטארקיד בעיקר אבל גם את דארן וגם ראתה גליי אז כן בכיתי קצת באחת הסצנות שם כי הוא מקסים וג'ו ווקר מקסים וזה עצוב והם לא יעשו עוד משהו של הארי פוטר (הם הבהירו די חד משמעית שזה הסיום מבחינתם).

siriusgirl

New member
אז אני פחות סתומה משחשבתי

האח הידד, לי. זו אחת הסיבות שחשבתי שהיא זו לא היא כי היא שרה אחלה.

אבלאבלאבל, הם יעשו דברים אחרים, לא? ונו, שוש, אני כמעט מבינה למה את מתכוונת (וכמעט כי אני לא אקרא שוב ואבין, הו לא. לא)

purpleknight

New member
בטח שהם יעשו דברים אחרים

הם עובדים כרגע על טוויסטד (שזה דיסני בסגנון של וויקד, חלום שמתגשם) וגם על אייר פורט פור בירדז (שהאמת היא שלא לגמרי הבנתי על מה זה...) ואני די בטוחה שיהיו עוד דברים בעתיד, רק לא של הארי פוטר.

OKDeSign

New member
גם וגם

הם אמרו שזה משהו שלא יהיה ביוטיוב.
וכן, לפחות יש את הדברים האחרים :)

למעלה