המחזמר ממה מיה

yonifa2004

New member
המחזמר ממה מיה

מחפש נואשות להוריד את המחזמר "ממה מיה" על שירי להקת אבבא במלואו, אם אפשר עם תרגום אז מעולה... אם לא אז גם סבבה... אם מישהו יכול לעזור... תודה אנשים

Orrza

New member
תגיד, אתה בסרט?

זה פורום לאנשים שאוהבים מחזות זמר ותיאטרון, לא כאלה שרוצים להכחיד אותם. לך, שלם כסף כמו כולם וצפה בהצגה. (או כמו אחרים עם שכל, פשוט להחרים את המחזמר הזה)

tommy walker

New member
לא, במחזמר ../images/Emo13.gif

רק מה זה קשור ללהכחיד? בגלל שהוא ביקש שישלחו לו את השירים? אז לך תגיד לכל מי שמוריד קבצים באימיול וקאזה וצורב דיסקים שהוא רוצה להכחיד את המוזיקה בעולם כי מורידים הרבה יותר שירים מסוגים אחרים מאשר מחזות זמר. אם זה מוסרי או לא להשיג שירים שלא דרך תשלום זה כבר ויכוח אחר. אבל מה שבטוח שכמעט כל מי שנמצא כאן בפורום ושאוהב מחזות זמר ותאטרון אז יש לו במחשב או על דיסקים לפחות שיר אחד שהוא לא רכש בכספו אלא הוריד ללא תשלום על זכויות היוצרים. לי יש המון. לא מתגאה ולא מתבייש. פשוט זו העובדה.

barmiz

New member
הוא ביקש את ההצגה עצמה, לא שירים

שזה לכשעצמו נראה לי מופרך למצוא סיוע בנושא כזה פה... אין הרבה אופציות.. או לחפש להורדה למרות שאני די בטוח שלא יהיה או לראות בכרטיס...

tommy walker

New member
נכון...

אני התייחסתי רק לתגובה על העניין של צריך לקנות ולא להוריד, ולא התייחסתי לאם יש סיכוי להשיג או לא...

נעשה את זה מהר..

תתקשר לקופה תקנה כרטיס וגמרנו!!.... למה הכל חייב להיות בבית?! צא קצת...!

netmaster1

New member
אני ממליץ לא להוריד ולא לראות בבמה

מחזמר נוראי לטעמי:) לשאלתך הספציפית, אני לא מצאתי ברשת את המחזמר אני מכיר כמה סוחרי בוטלאגים שיש להם אבל לשלם כסף בשביל גירסה מצולמת במצלמת יד של ממה מיה זה כבר באמת בדיחה:)

Yentl

New member
תגיד לי...הוא שאל את דעתך?

הוא ביקש את המחזמר. לא את המלצתך לא לראות אותו. נמאס לי מהשליליות נגד המחזמר הזה. אתה לא אוהב אותו, הבנו. יש אנשים שכן, אז תתמודד עם זה.

netmaster1

New member
זה היה במאמר מוסגר

אין לי בעיה עם אנשים שאוהבים אותו אבל על אותו משקל אני יכול להגיד שאני לא אוהב אותו, זה היה במאמר מוסגר.

oryanm

New member
לא ממליצה בכלל...

ראיתי את המחזמר בלונדון לפני שנה. מחזמר נוראי..לא ממליצה לשלם אפילו שקל בשביל לראות את המחזמר הזה.

Adidush888

New member
אם תחכה עוד קצת

תוכל לראות את זה בקולנוע, קראתי איפשהו שהולכים לעשות גרסא קולנועית (עם שון קונרי)

למעלה