המחזמר-הפיג'מות

Brombit

New member
שום דבר, אני פשוט לא רוצה...../images/Emo115.gif

את HOT. הם מעצבנים אותי עוד מהפרסומת הראשונה שלהם... וחוץ מזה, אני לא יכולה לדעת מה יש ב-YES כי אף פעם לא היה לי...

ראיתי מזמן שזה עוד עלה כסף...

ראית את המחזמר? כן אם לא-למה דרג\י את המחזמר מ 1-10: 7 דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 5 דמות אהובה במחזמר: גרי ציטוט אהוב: לא זוכרת מה הכי אהבת במחזמר? את התיפוארה ואת הקטע עם הפירסומות שמחקו את הזיכרון מה לא אהבת במחזמר? אהבתי הכל הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: מחזמר יפה שווה צפיה

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo9.gifמוטי(../images/Emo47.gif)

ראית את המחזמר: כן, מזמן מזמן, גם פעם שהיה חינם אם לא-למה:
דרג\י את המחזמר מ 1-10: לא ברור, אהבתי נגיד את הקטע של ה"ניקוי מפורסומות" והשירים והקטע פתיחה עם הטיסה היה גאוני
, אבל המחזמר שצץ פתאום וקצת הדמות של יניב הרגישו לי באמת יותר לכיוון "קהל היעד". אבל מחזמר מקורי אין מה לומר, ואילן לא יודע לרקוד בגרוש, אבל הוא חמוד שהוא מנסה
דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 7?! דמות אהובה במחזמר: עודד עושה את אתי פה ליקוק*רק ההורים נקרעו* ציטוט אהוב:"כמה פרסומות יש לך בראש, את רואה יותר מידי ערוץ 2" וחבל שלא שמו בזה של ההתראה על הפרסומות הסמויות את ה"אע-זקה" מה הכי אהבת במחזמר: עודד, ועוזרו מה לא אהבת במחזמר: כל הקטע של יניב הרגיש לי קצת אידיוטי, כמה שיניב מדהים,, אבל הם צודקים, קהל היעד של הפיגג'מות מורכב מטווח גדול של גילאים(אני מכירה כמה 20+ שרואים את זה) אבל מי שילך להצגת חנוכה זה הילדים

no have name

New member
עונה.. חיח

ראית את המחזמר ברורורור... פעם ראשונה הייתי שם בקונגדרסים בחיפה לפני הרבה שנים.. חיח ומאז מליון פעם!! אם לא-למה דרג\י את המחזמר מ 1-10: 10 דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 10 דמות אהובה במחזמר: לאדעתת אני אוהבת את כולםם.... (ג'רי,אלונה,אילן,עודד וקובי) ציטוט אהוב: לאדעת... מה הכי אהבת במחזמר: (אולי בגלל שהייתי בקבל) שהם "טיהרו" אותנו מפרסומות שהשפריצו ועברו אלינו.. לאדעת אהבתי הכל... מחזמר מושלם!!! מה לא אהבת במחזמר: לאדעת הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: מדהים, מצחיק אהבתי המון חרשתי עליו!!! התאהבתי (= עוד עונה.... ועם אלונה!!!! ראיתי את כל הפרקים מלאאאא פעמים!!

למעלה