המחזמר-הפיג'מות

alon2233

New member
המחזמר-הפיג'מות

היום הייתי צריך לפתוח שרשור לפרק מספר 4 אך החלטתי היום לא לפתוח את השרשור לכבוד פרק ה-4 אלא ל"מחזמר הפיג'מות". כיוון שעכשיו חנוכה חברת HOT עשתה מבצע מיוחד ב-HOT VOD בעולם הילדים, בין כל ההנחות מסתתר לו המחזמר של הפיג'מות במקום 10 ש"ח חינם רק לחג חנוכה, אז אתם שואלים את עצמכם איך מוצאים את זה?הנה לכם הסבר שיעזור לכם: חנוכה בעולם הילדים==>חנוכה חינם לילדים==>הצגות ילדים בחינם==>הפיג'מות-המחזמר אז: צפו ב-HOT VOD (למי שיש) ל"מחזמר-הפיג'מות" ואחרי הזה ענו על השאלון הבא או שתנו חוות דעת על המחזמר זאת אומרת תענו על השאלה האחרונה(הערות,תגובות לגבי המחזר): ראית את המחזמר
אם לא-למה
דרג\י את המחזמר מ 1-10: דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: דמות אהובה במחזמר: ציטוט אהוב: מה הכי אהבת במחזמר
מה לא אהבת במחזמר
הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: צפיה מהנה

Jen74

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif

לא ראיתי את המחזמר אבל יש לילדות שלי DVD ואולי יצא לי יום אחד לשבת לראות. למה לא? כי בזמנו כשהיה המחזמר, לא ידעתי בכלל מה זה הפיג'מות. כל שאר השאלות אוכל לענות אחרי שאראה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo138.gif|סופגנייה| עונהה ../images/Emo9.gif

ראית את המחזמר: כןן אם לא-למה: - דרג\י את המחזמר מ 1-10: 10 דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 8 דמות אהובה במחזמר: הרשע ששחכתי איך קוראים לו ציטוט אהוב: אני לא ממש זוכרר... מה הכי אהבת במחזמר: את הכל אהבתי מה לא אהבת במחזמר: - הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: ממש יפה מעניין והרפתקני...

ר ו ו נ י

New member
ד"א

מי שלא ראה את המחזמר אז יש עכשיו מבצע בVOD כל הצגות הילדים בחינם ויש גם את המחזמר של הפיג'מות אז אתם מוזמנים להכנס ולהנות

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :][:

ראית את המחזמר?כן :):) אם לא-למה?-- דרג\י את המחזמר מ 1-10: תשע דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10:תשע דמות אהובה במחזמר:עודד :) ציטוט אהוב:לבריאות לבריאות הוא התעטש עכשיו תגיד לו לבריאות נהנהנהנ מה הכי אהבת במחזמר?את השירים ואת עודד
מה לא אהבת במחזמר?אהבתי הכל :][: הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר:הוא ממש טוב :)

../images/Emo99.gif

ראית את המחזמר|? כן...6 פעמים אם לא-למה
^^ דרג\י את המחזמר מ 1-10: 7 דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 8 דמות אהובה במחזמר: פרדי
ציטוט אהוב: כל המחזמר!!! מה הכי אהבת במחזמר
הכל! מה לא אהבת במחזמר
אהבתי הכל הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: אחרי צפייה ראשונית זה לא נראה משהו אבל אחרי כמה פעמים זה נראה אחלה!

עונה...

ראית את המחזמר
לא אם לא-למה
אין לי v.o.d אבל ראיתי את זה פעם בדיוידי אז אני אנסה להזכר דרג\י את המחזמר מ 1-10: 7 דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 5 דמות אהובה במחזמר: גרי ציטוט אהוב: לא זוכר.... מה הכי אהבת במחזמר
את השיר סיום מה לא אהבת במחזמר
אהבתי הכל
הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: מחזמר נחמד היה אפשר לשפר... צפיה מהנה
תודה! אה וקבלו קטע מהמחזמר : http://www.youtube.com/watch?v=rVpm1mhWVb8&mode=related&search=

JULI4561

New member
התחלתי לראות ..

אבל נרדמתי באמצע .. נורא משעמם אכזבו אותי בגדול .. נראה אולי הסוף יותר טוב

JULI4561

New member
זהו ראיתי את הכול ..

אמממ נחמד + ראית את המחזמר?
אם לא-למה?- דרג\י את המחזמר מ 1-10: 6 וחצי דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 6 וחצי דמות אהובה במחזמר: שאול ציטוט אהוב:"לא גנבנו כלום אבל זה לא שלנו" מה הכי אהבת במחזמר? אממ ת'סוף מה לא אהבת במחזמר? תהתחלה חחחחחחחחחחחחח הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: מחזמר נחמד :] ציפיתי ליותר ! ומתגעגעת לאלונה !!!!!!

Because Of May

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

ראית את המחזמר?
אם לא-למה? --- דרג\י את המחזמר מ 1-10: 7 וחצי.... דרג\י את רמת ההומר במחזמר מ 1-10: 8 דמות אהובה במחזמר: הרשע הזה שגרי שיחק... ואלונה
ציטוט אהוב: יש הרבה.... מה הכי אהבת במחזמר? השירים... השמחק... גם התסריט היה אחלה מה לא אהבת במחזמר? שהם די מיחזרו את הסדרה
.... נגיד כמו בקטע עם הדיילים... הערות\תגובות\חוות דעת אישית נוספות על המחזמר: נחמד, אבל היה יכול להיות יותר טוב

Brombit

New member
עונה ../images/Emo115.gif

ראית את המחזמר? לא אם לא-למה? לא מתחשק לי...

Brombit

New member
אני לא צריכה אותם... ../images/Emo115.gif

אחותי צריכה אותם לי אין בעיה לוותר עליהם...

למעלה