המחזמר בטכני

Prince Yoni

New member
המחזמר בטכני

חבר'ה איך היה המחזמר על זוהר ארגוב? נהנתם? לדעתי היה מצוין, שואו יפה נתנו. אשרכם הסגל

tisanim6

New member
באמת איך היה?

לא הייתי שם ואני רוצה לדעת מה הפסדתי.... חוצמזה שנים שלא הייתי פה בפורום מה נתחדש?

dogli3

New member
היה יכול להיות יותר טוב...

..אם היו נותנים לנו לנוח לפני. אחרי שליש הצגה הפסקתי להסתכל על מה שהולך שם והתחלתי לדבר עם חיילים שישבו לידי. זה גם היה מאוס. נמרח יותר מדי. שמת לב שבשלב כלשהו אנשים החלו ללכת משם ועוד לפני שנגמר כולם קמו על הרגליים ודהרו לעבר הש"ג.

freakmiky

New member
לא אהבתי בכלל

את הקטע שחייבו אותנו להישאר, זה בכלל לא מעניין אותי הצגות ועוד בשעה מאוחרת שכזאת (הגעתי הביתה ב-23:00). כל ההצגה חיכיתי לרגע שבו הוא ימות ונלך הביתה (אבל לא! הם שמו שיר, ועוד שיר, ועוד אחד..).

shimonev

New member
מחזמר על זוהר ארגוב../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif

אני בטח הייתי מתאבד באמצע.

Seidman

New member
דווקא היה חביב

ואת זה אומר אשכנזי אקסטרני שהחליט בלית ברירה לישון בבסיס

Seidman

New member
ברור, הרי חלום כל אם יהודיה

שבנה ישן בחדר ביחד עם אדם שטוען לשפיות אבל בעצם הכל תכסית לכך שהוא חובב בולבולים מושבע. אחחח, מזל שהיה בחדר את מתן, אחרת עוד רצח של גבר-אישה היה נכנס לסטטיסטיקה.

רוני242

New member
היה יפהה כולם נעמדו על הטריבונות

והדליקו מציתים ופלאפונים חחח התחילו לשיר היה סבבה

זה היה...

קריוקי ב-LIVE היה נחמד.. אבל היה מאוד מאוחר! תבינו, באותו היום היה לי מסדר דגל (זה אומר לבוא מוקדם בערך ב-7:00) וחזרתי הביתה ב-22:30
אההה וגם אמרו שתיהיה "ארוחה חגיגית" ובסוף היה מה שכל יום יש (שזה כמעט כלום) ובגלל שכרגע רוב הבי"ס אקסטרנים והם היו חייבים להשאר לא הספיק האוכל לכולם.. אז שבפעם הבאה הדבר לא יחזור על עצמו
לפחות תודיעו שצריך להביא כסף אז היו כבר קונה שם משהו..

ושלא תבינו אותי לא נכון..

אני מדברת על אחרים שהייתי צריכה להלוות להם כסף באותו היום
מזל שיש ריבית בימינו.. אהה וגם אחוזים גדולים
חחחחחח סתם:], הכל מה-

dogli3

New member
מה את מתלוננת בכלל?!

איזה קריוקי היה בדיוק? אוכל? ארוחה חגיגית?! ט'-י' אכלו פיתה עם גבינה צהובה מלווה בעגבניה רקובה ופרי קשה כאבן. זכית.

יש../images/Emo70.gif עודדת אותי../images/Emo65.gif

ואני חשבתי שאין יותר מסכנים מאיתנו..

למעלה