המחבל לשעבר מקדם את ההסברה הישראלית

shm490

New member
המחבל לשעבר מקדם את ההסברה הישראלית

אף אחד לא שם את זה אז הנה . יש גם כאלה שבמקום בתולות מקבלים שכל .

בהצלחה לווליד

גם לי שטפו את המוח כשהייתי קטן ואמרו לי שהיהודים אוכלים לחמנייה עם שוקו ומאז אני לא מפסיק לשנוא אותם.

אופייני לממשלה הזאת ששולטת עלינו

משחררת מחבלים שמסתובבים בשטח ומבצעים פיגועי טרור חדשים בנשק שהיא מספקת להם בעקיפין, אבל מונעת כניסה מאדם כמו שועיבת. לא רק הפלסטינים שונאים אותו, אלא גם שונאי ישראל בתקשורת המערבית מפגינים כלפיו עוינות. ראיתי ראיון שלו ב-CNN עם השדרנית הבריטית שלהם פיונולה סוויני שהתמיכה שלה בטרור הפלסטיני בקושי מוסתרת. היא פנתה אליו ואמרה: "אתה ישבת בכלא הישראלי בגלל דעותיך", אבל הוא תיקן אותה ואמר "לא בגלל דעותי אלא בגלל מעשי". היא ניסתה שוב את התרגיל והוא שוב תיקן אותה והיא התקשתה להסתיר את זעמה עליו.

שולטת עלינו?

להחזיר את מלכות ישראל, בכל מקרה אדון תמוז, ראאיד סלאח הולך לשפץ חלק מהבתים המכוערים והמגעילים ביפו, בשכונת עג'מי, יעשה את העבודה במקום עיריית תל אביב ובמקום מדינת ישראל, פשוט מאוד מביאים קבלנים ומתחילים לשפץ, אל תתלוננו אחר כך למה התנועה האיסלאמית מצליחה לגייס את ההמונים לטובתה.

respecta1

New member
לשפץ בתים של אנשים

ממש עבודת עירית טל אביב וממשלת ישראל
אצלכם הכל המדינה צריכה לעשות אה?

קשה להסביר

הוא לא יספק להם ארונות מטבח ומקלחונים, לאור העובדה שחלק מהמבנים שייכים לימי הביניים, עומדים ליפול, צחנה זבל ולכלוך בכל מקום באה התנועה האיסלאמית ומתקנת, העירייה והמדינה לא חייבים לעשות כלום, רק לזרוק אנשים מהבתים שלהם הם יודעים לעשות.

קצת מזכיר את נסראללה

שעזר לבני עמו 'לפץ את בתיהם' אחרי שהוליך אותם למלחמת שולל שבה הבתים האלה חרבו. תמהני אם ראאד סלאח יקירך יעזור לשפץ את בתי הערבים בישראל שנפגעו ע"י הקטיושות של נסראללה.

בכלך מקרה נסראללה שיפץ את אלפי הבתים

בדרום לבנון, כך לפי מה שקראתי באחד האתרים, שיפצו עד עכשיו קרוב למאה אלף בתים, והמדינה שלך לא מצליחה לשפץ כמה מקלטים מסריחים ומגעילים בצפון, הבנת? ראאד סלאח אינו יקירי, אתה והוא באותו מקום אצלי.

אקרא אתה ערבי לא?

כל ערבי לא מתרפס הוא תומך ראאד ס'לאח ביי דפינישן, יאללה יאללה מה אתה מתבייש תודה תודה, שדוד תמוז יהיה מבסוט שהוא לא לבד...

למעלה