המזל שלי

המזל שלי

אלת המזל התעופפה לה בשמיים, מהרהרת לעצמה במי כדאי לה לגעת באותו יום. כל כך הרבה אנשים זקוקים לה. קשה לבחור... כנראה שבאותו יום אני הסתובבתי על הקרקע ממש מתחתיה. וכנראה שמכל האנשים שכל כך זקוקים לה, היא בחרה בי. במצב הכי נוראי שהייתי בחיי, שבורת לב, מבוהלת, מפוחדת, מרוסקת רגשית, כשהכל מסביב שחור משחור, ולא נראה שיש סיכוי שאי פעם משהו עוד יהיה בסדר - אז, בדיוק אז, היא נגעה בי. נגעה בי והכניסה לחיי את התקווה. תקווה שהתחפשה לאדם שהפך להיות יקר לי מכל דבר אחר. ופתאום השמש המשיכה לזרוח. פתאום העתיד, שנראה קודם כל כך רע, החל להיראות כל כך טוב. ולאט לאט, אותן תקוות קטנות שפיתחתי באשר לאותו אהוב יקר, החלו להתגשם. ועכשיו... נשארה בעיקר התקווה... שזה יימשך... ושזה יסתדר... ונראה לי שזה הולך למקום טוב. מקום טוב שמזמן מזמן לא יצא לי להיות בו. אהוב שלי, אוהבת אותך המון, וכל בוקר, לא שוכחת להודות לה... על זה שמכל האנשים בעולם, היא בחרה בי... דווקא בי... בדיוק כשכל כך הייתי זקוקה לה... ושלחה אותך אלי

סילבסטר

New member
מזל זה רק עניין של פרספקטיבה ../images/Emo42.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo41.gif

כמו כל אבן על אם הדרך מלמעלה נראית כדבר ללא ערך אך אם אותה מחליטים להרים לעיתים מגלים דברים נפלאים כמו כל הזדמנות בחיים שנקראית אם מזהים אותה מרויחים בהחלט מאחל לך בכיף הרבה הצלחה למרות שכרגע מוצף עבודה

נסיכה יקרה!!!!!!!!!!!!!!

ברוך בואך!!! וכמו שאני תמיד אומרת ....צריך רק להאמין ו...התקוות מגיעות לפעמים לאט ולפעמים מהר...אבל תמיד תמיד מגיעות!!!!!!!! שמחה שמחתך שאי ברכה ורק טוב!!!

למעלה