המזל שלי

*boli*

New member
המזל שלי

אני נולדתי בתאריך ה20 לינואר וכפי שידוע זהו היום האחרון של מזל גדי או לפי מקורות שונים היום הראשון של מזל דלי. לכן אנני יודעת בדיוק מהו המזל המדוייק שלי. שאלתי היא כזו איך אוכל לברר את המזל שלי האם אפשר לפי שנת הלידה או שעת הלידה?? האם יש מצב שאדם אחד יש לו שני מזלות? אדם כמוני שנולד ביום גבולי לשני מזלות. תודה מראש.וחג שמח!! B-)

[email protected]

ובכן... רצית לדעת מה המזל שלך ואיך אפשר לדעת כי נולדת ביום גבולי. ובכן... אנשים רבים נוטים לחשוב שאם הם נולדו ביום גבולי הרי שהם שני המזלות גם ככה - אבל זה לא ככה! אולי כאן המקום להסביר שכשאומרים שמישהו מזל תאומים נגיד מתכוונים לכך שהשמש היא שעמדה במזל תאומים... כדי לדעת באיזה מזל עמדה השמש שלך תן לי שעת לידה מדוייקת ככל האפשר... ואני אכין לך מפה עם מיקום מ ד ו י ק של השמש. השמש יכולה לעמוד רק במזל אחד. והסיכוי שהיא תעמוד על 0 מעלות בין שני מזלות שואף לאפס. אם תיתן לי את התאריך והשעה ומקום הלידה אכין לך מפה ואשמח לתת לך ניתוח מקוצר וזריז :) אחיקם ושיהיה במזל טוב..... ;-) האתר המצורף מכיל הכנת מפות לידה שם תוכל למצוא את המזל המדוייק (חפש את המזל של השמש) שווה בדיקה!!

*boli*

New member
תודה רבה!

איש טוב! אני אשמח להביא לך את כל הפרטים הנל אך זו הבעיה אני לא יודעת את השעה שבה נולדתי וכך גם משפחתי -לא זכורה השעה רק ידוע שזה בסביבות הצהריים. ניסיתי את מפת הלידה והזנתי שהשעה אינה ידועה ואז הופיעה התוצאה והיא שאני מזל גדי וכשהזנתי את השעה 12:00 (משהו באמצע) התוצאה הראתה שאני מזל דלי וכשקראתי את ההסבר שתי התוצאות נראו לי מתאימות גם הכתוב במזל גדי וגם בדלי- וככה זה גם כשאני קוראת את ההורוסקופ אני קוראת את שני המזלות ושניהם ``מתאימים`` לי! וחוצמזה אני ממש מאמינה שאני שני המזלות כי אני ממש לא יציבה בשום תחום.

אז קודם כל......

אני שמח שעזרתי לך!!! ייתכן מאוד ששתי המזלות מתאימים לך והכל טוב ויפה... אבל זה לא אומר ששניהם מזל השמש שלך כי זה בלתי אפשרי (מהסיבות שכתבתי כבר בהודעה קודמת)... אך מאוד ייתכן שהמזל שהוא לא מזל השמש מודגש במפה שלך ולכן גם הוא נכון... אם אין לך בעיה עם המזלות (כי מילא שניהם נכונים) אז זה לא משנה הרבה מה המזל שלך נכון? אבל ההורוסקופ השבועי לעולם לא יתן תחזית מדוייקת וכדאי לך להייועץ אצל אסטרולוג מקצועי אם יש בעיות... ורק לידע כללי - מפה ללא שעה נותנת גם שפע רב של מידע!! B-)

אז ככה...

אני שמח שעזרתי לך אבל לעולם לא ייצא מצב שיש שני מזלות שמש... כפי שכבר הסברתי בעבר... כנראה שאצלך המזל שאינו מזל השמש, מודגש במפה בצורה כלשהי, מה שהופך גם אותו לדומיננטי, והרי ם שני המזלות נכונים - אז זה באמת משנה מה מזל השמש שלך?? אבל אני ממליץ להתייעץ עם אסטרולוג מקצועי בנושאים רציניים. ורק לידע כללי... גם מפה ללא שעת לידה נותנת שפע של מידע!!! B-) אחיקם

למעלה