המזל שלי

elenar

New member
המזל שלי ../images/Emo39.gif

שלום, המזל שלי טלה. יאיר, אתה יכול להגיד לי ביותר פרטים את המזל שלי?

מזל שמש טלה ../images/Emo42.gif

מזלו של חודש ניסן - טלה, רמז למצוות קרבן הפסח: ´וייקחו להם איש שה לבית אבות לבית´ (שמות יב ג) מדרש אבא גוריון מזל טלה הוא המזל הראשון בגלגל המזלות, הוא הפותח את הזודיאק. מזל טלה הוא למעשה התינוק של גלגל המזלות. וכן, כמו תינוק, ככה מזל טלה מרוכז בעצמו והכל צריך להיות סובב סביב האגו שלו. כמו תינוק שבא לעולם הוא צורח ובוכה ודורש שימלאו את גחמותיו כשלא איכפת לו מאף אחד. למרות אנוכיותו של בן המזל, קשה להתעצבן עליו, כי אז הוא ישחרר עליך את החיוך המקסים שלו, ושפע קסמו האישי. מזל טלה הוא מזל ראשוני, וכשם שהטלה מוביל את העדר, כך בן המזל תמיד רוצה להיות ראשון (חפש מישהו שתמיד ייטול את השיחה לידיו, תהיה סמוך ובטוח שזהו הטלה). מזל טלה יהיה הראשון שיילחם למען חוסר צדק (גם קשת, בעצם). הוא יקום על שוטר שנתן לו דו"ח בהתפרצות "מאדים" כשהוא חושב שהמצב לא הוגן (כמובן שהוא יתחרט על זה אחר כך, אך מזל טלה תמיד מצטער על מעשיו האימפולסיביים, במיוחד בגלל ששיקולים מעשיים הם לא מענייניו "בלהט הרגע"). מזל טלה מתאפיין בחופש, יוזמה, נמהרות, חוסר סובלנות וישירות. הוא אינו מצטיין בטאקט או בעדינות, כי הוא אומר את מה שיש לו בלי לחשוב פעמיים (אימפולסיביות, זוכרים?) והוא תמים וילדותי. הטלה הוא ליבראלי בעל רגישות ונדיבות שופעת (הוא אף יצטרף להפגנות בלהט רב) אך ענווה אין בו! עם זאת חשוב לזכור שהמשפט: "מה שאתה רואה, זה מה יש", מאפיין אותו להפליא, ממש מתאים כמו כפפה ליד. אין אצלו דרכים עקלקלות, מרמה או מניפולציות למיניהן, אלא מה שיש לו להגיד - הוא אומר, ללא בעיות, ללא עיקובים. בן מזל טלה לא סובל את העובדה שמישהו יהיה אחראי עליו, בידיעה שהוא ה ו א הכי טוב. יסוד האש נותן בטלה הרבה מרץ, יוזמה ופעילות. האש בוערת בעצמותיו והוא חייב תמיד להיות בפעולה, זה למה ספורט הוא עיסוק מתאים לו, ואף חביב עליו במיוחד. הטלה הוא עקשן ותמיד חושב שהוא הצודק, לפעמים הוא אף נוטה להתווכח לשם הנאה בלבד (יש לי דוד מזל טלה, שתמיד התווכח על הדעה שלך, גם אם הוא תמך בה!), כנראה שהטלאים אוהבים הרבה אקשן. שליטת מאדים על המזל נותנת למזל אופי גברי ולוחם. אין זה אומר שבת המזל תהיה גברית, להפך, היא יכולה להיות נשית עד מאוד, רק אל תתפלאו אם היא תרצה פתאום לראות סרט מתח ופעולה. בנות המזל (גם הבנים) נמשכים דווקא לגברים (או נשים) שאין ביכולתן\ם להשיג. עם זאת הטלה תשיג את כל כוחות המאדים החבויים בה כדי להגן על הגבר שלה (וזה לא מראה מלבב). תכונה מעניינת לטלה. הוא יכול להיות אכזר, נוקשה, זועם וקשוח (תכונות מאדים), אך מיד לאחר מכן יחזור להיות לבבי, נחמד ומצחיק כתמיד (יסוד אש). מזל טלה הוא מזל בעל רגשות חמים ואוהבים. יש לו נקודת מבט אמוציונלית על אהבה וחיים בכלל. הוא בטוח שהוא המציא את הגלגל, ושכל קשר אליו הוא נכנס, הוא קשר שהעולם מעולם לא חווה. מזל זה נוטה להיות מצד אחד אכפתי, שיחלוק איתך את כל מה שיש לו: זמן, כסף, עזרה ולחם. הוא הגון וישר (עד כדי דכא) וטוב לב. אך אם רק תעיז לחלוק עליו, לשלול אותו, לצדד בצד השני או להתעלם ממנו, הרי שמיד תצטער על כך. הטלה ירכין את ראשו, יבליט את קרניו ויתקוף! ראה הוזהרת (הוא מבית מארס, אל המלחמה, הוא לא יכול לאכזב אותו...). טלה הוא מזל מיני במיוחד (מאדים), וחוץ מעקרב, הוא המזל החושני ביותר. טלה שונא את הפרטים הקטנים ורואה את התמונה כולה. הוא מקורי, מהיר חשיבה, סרקסטי ווכחן. מספר נומרולוגי: 9 (מאדים) קלף בטארוט: הקיסר, בארקנה המשנית: מלך מוטות (מלך תלתן) מפורסמים: וינסנט ואן גוך, צ´רלי צ´פלין, ג´וזף פוליצר, ביסמרק, יוהן באך, אמיל זולה, סנדי בר. זהו בערך.. שלך, שבי

למעלה