המזל שלי גרוע :(

galmc

New member
המזל שלי גרוע :(

מחר מבחן בגאוגרפיה, תצחקו אבל זה המבחנים הכי קשים שיש, אולי בגלל שהמורה מנסה להכשיל אותנו (?) והתחלית ללמוד, ובעוד אני מחפשת בחדר את העבודה שעשיתי על ההגירה, כדי להתכונן עם זה למבחן, אני נזכרת שחברה שלי לקחה לי את העבודה ואמרה לי: אני מחזירה לך אותה עוד 5 דקות..... והיא שכחה מזה אז עכשיו אין לי חומר למבחן, ואני מנסה לקלוט פה משהו ולא הולך :(

eranmc

New member
בהצלהח אחותי הקטנה.

וג"ג זה לא חשוב לבגרות. אל תעשי. תקבלי רק 56.

galmc

New member
למי איכפת מהבגרות?!?!!?

מה שבטוח תמצאו ביום שישי כותרת בעיתון: "הילדה שרצחה את חברתה בגלל שלקחה לה חומר למבחן ולא החזירה"

eranmc

New member
הבגרות קובעת

עזבי את כל החראטה של הביצפר והנו איך קוראים לזה... חטיבת בינים (או ביניהם?)...

galmc

New member
אני לא יכולה

משהו דפוק אצלי, אני לא יכולה לקבל מתחת ל- 80 במבחן, ועד עכשיו הצלחתי בזה!

Sharonnn

New member
נכון...

מה שקובע בסופו של דבר זו הבגרות! גם אני היתי רוצחת ת´חברה שלך במקומך! האא וואלה... יש חטיבה בין היסודי לתיכון. איפה הייתי בזמן הזה?!?! ד.א הציון הכי נמוך שקיבלתי בחיים שלי היה בג"ג קיבלתי מינוס 15

omris

New member
גאוגרפיה זה לא בדיוק קל כמו שחושבים

גאוגרפיה זה לא לדעת איפה זה גרמניה או איפה זה צרפת ..... זה מקצוע טיפה יותר מורכב .. מי שלומד את המקצוע לבגרות (5 יח"ל) מרחיב את המקצוע והמקצוע נעשה מסובך ודי קשה... יש אנסין שזה כאילו מקום בעולם שצריך לנתח מבחינה גאוגרפית ויש עוד אלף ואחד דברים שנהיים מסובכים מאוד. אז ככה שלא הייתי אומר שזה מקצוע של טיפשים .. מה גם שזה נחשב למקצוע מדעי שמקנה לך באוניברסיטה כמה בונוסים טובים

galmc

New member
אני בכיתה ח!

לא איכפת לי מבגרויות, אני לא מתכוונת לבחור את גאוגרפיה כמקצוע בכיתה י אני אחיה על מתמטיקה באנגלית שאותם אני מבינה.....

eranmc

New member
5 יחידות ג"ג?

יווו איזה שיעמום!!! שנה עברה הכנתי שלפיים וקיבלתי 80 מקיסמום וכל השאר נכשל.

omris

New member
כן.. לעיתים קצת משעמם

אכן כן.. לעיתים המקצוע קצת משעמם.. את האמת? התחלתי עם ביולוגיה מורחב 5 יח"ל והבנתי שממש לא בא לי להעביר את השלוש שנים האחרונות שלי עם מקצוע שכזה אז החלפתי לגיאוגרפיה שמקנה לי בונוס טוב .. וזאת בנוסף ל 5 יח"ל ערבית שהרחבתי ונהנה מכל רגע.. (אבל לא להבין לא נכון.. אני לגמרי בצד שלנו בכל מה שקורה)

eranmc

New member
אאממ

אני לומד ביולוגיה 5 יח´ ומגביר מחשב שזה הדבר הכי משעמם בעולם!!! גם 5 יח´. בקשר לערבית זה מאפשר לך כרטיס חינם למודיעין בצבא.

KING OF POP

New member
כולכם טפשים

אני לומד תנך 5 יחידות, שזה מקנה בונוס של 25 נקודות לפסיכומטרי ו 5יחידות צרפתית שאפשר להתקבל עם זה לעבודות במשרד החוץ

eranmc

New member
אחי..

אם אין לך משהו טכנלוגי אז זה לא שווה. וכולם היום הולכים בדרכי ביוטכנולגיה. וחוצמזה צריך שיהיה לך יותר מ 3 יחידות מתימטיקה עם נכשל. אז מי הטיפשים עכשיו?

Freak4SHandM

New member
אני גם ככה..

רק שאני כבר לא יכולה לקבל ציונים מתחת ל90.. כשאני מקבלת 90 אפילו אז לפעמים אני לא מרוצה. הציונים שלי בחטיבה מאד חשובים. בגלל שניסיתי להתקבל לבית ספר ממש ממש טוב שדורש ממוצע מעל 80..(וכמה שיותר גבוה, יותר טוב) וגם בגלל שאני רוצה לקבל תעודת הצטיינות בסוף השנה. אני עוד לא התקבלתי לבית ספר הזה..אין שם עוד מקום..:((((( במבחן שהיה לי בג"ג המורה הייתה מזה זונה... היא נתנה המון המון המון חומר שאפילו לא הזכירה במבחן..

galmc

New member
המורה שלי גרמה לכל הכיתה להיכשל

היא נתנה לנו ללמוד חומר שבכלל לא היה במבחן, והחומר שהיה במבחן היא לא נתנה לנו ללמוד עליו! לא ידענו כלום, ו 100 אחוז נכשלתי :(

eranmc

New member
גם את כמו גל?

מקלבת 89 בוכה? חכו שתגיעו לכיתה י... ילדה מהכיתה שלי בחיים שלה לא קיבלה נכשל ופתאום כל מבחן היא נכשלת.

למעלה