המזכירות החדשה III

shay_even

New member
המזכירות החדשה III

ערב טוב ושמח לכל אנשי הפורום אני שמח מאוד להודיע על המזכירות החדשה השלישית. המזכירות תתקיים ב 7 לנובמבר במרכז מרצ החדש (רחוב המסגר 30 קומה 3) והפעם ללא אנתרקס. המזכירות תהיה כמתוכנן בנושא המדיני. תוכנה הסופי עדיין לא סגור, אך תצפו להפתעות. פרטים נוספים בהמשך. וחוץ מזה...קול העם גליון 3! הגליון החגיגי לציון גליון 3! תכתבו והרבה, ומהר! תודה על שיתוף הפעולה. המזכ"ל, צוות המזכירות, ומערכת קול העם.

עופר ב.ה

New member
../images/Emo41.gif תזכורת קטנה ../images/Emo41.gif

היום זהו ערב יום הזיכרון הממלכתי לרצח רבין (י"ב מרחשוון). סתם הזכיר לי, בקשר ל"ערב טוב ושמח"... כי העובדה שאנו מציינים את יום הזיכרון האזרחי אינה אומרת שעלינו להתעלם מהממלכתי. עופר אגב, אולי מתן יוסיף, להבדיל אלפי הבדלות, שזהו יום פטירתה של רחל אימנו (י"א מרחשוון) לפי המסורה. כן, אני יודע שזה לא קשור, אבל בכל זאת, זהו גם יום זיכרון דתי.

עופר ב.ה

New member
לא מאזכרים זאת בבית ספר דתי?

מוזר... אני אגב יודע זאת רק ממשתתפים/ות דתיים/ות מפורום אחר.

מאזכרים את זה...

אבל אני לא זוכר הכל... דרך אגב, זה דבר שגם אחי הקטן (5) יודע... כרגע ראיתי ציור שהוא הכין על קבר רחל... עכשיו אני אזכור :) דרך אגב, התאריך העברי חשוב יותר מהתאריך הלועזי... זאת השיטה הממלכתית, ואם תשאלו אותי השיטה היותר מדוייקת... הבעיה היא שהתאריך הלועזי פשוט קל לשימוש...

עופר ב.ה

New member
ועוד בנושא יום הזיכרון

קישור למאמר של רוגל אלפר, שסוקר את ערב השידורים לכבוד יום הזיכרון לרצח, וכותב (כמו שכתבתי פה בעבר) על ההתקשורת שמתעסקת ברבין האדם והחבר, במקום ברצח עצמו.

okok4

New member
הי עופר ../images/Emo51.gif

בכלל לא ידעתי שאפשר לקרא את המאמרים של רוגל בלילה, לפני שהם מתפרסמים בעיתון (זה הדבר הראשון שאני קורא בבוקר...). אז תודה.

עופר ב.ה

New member
בד"כ אכן אי אפשר

אבל כל יום בלילה יש מספר כתבות ומאמרים שמתפרסמים בעמוד הראשי של האתר ויופיעו בעיתון היום שלמחרת. לפעמים הם מופיעים בשלמותם (כמו זה של אלפר) ולפעמים באופן חלקי, תוך ציון שהמאמר המלא יתפרסם למחרת. עופר

shay_even

New member
שירות הקפצת הודעה, ועדכון!!!

המזכירות החדשה: ישיבה III נושא המזכירות: המצב המדיני בטחוני, ופעילות מרצ בנושא. על סדר היום: הגעה בשעה 16:30 (כמו כל מזכירות מהיום), שיחה עם ח"כ מוסי רז ממרצ על המצב בשטחים, פעילות הממשלה בתחום המדיני, סקירת הפעילות של סיעת מרצ בחודשים האחרונים בתחום המדיני ותאום ציפיות לעבודת הנוער והסיעה. בנוסף עדכונים מהחודש האחרון ותכנוןנובמבר. המזכירות תסתיים ב20:00, והיא תתקיים (הפעם כן!!!) בבית מרצ החדש, רחוב המסגר 30 תל-אביב. אני מקווה ומצפה לראות את כולכם שם, בזמן.

למעלה