המזכירה החדשה

המזכירה החדשה

חזרתי רק אתמול מחו"ל מיהרתי למישרד,בשולחן המזכירות ישבה בחורה חדשה, אתה וודאי רני אמרה לי ,נעים מאוד אני רינת , היה לה חיוך חמוד,צעירה למראה בחורה פשוטה לבוש צנוע ,ג´נס וחולצה לבנה מוזר חגורת עור עם מסמרי ניקל נעלים שטוחות. ברוכה הבאה חיכתי חזרה מאחל לך הצלחה בתפקיד ישרנו מבטים עיניה ברקו בשובבות. חשבתי לעצמי בחורה מעניינת וודי אפשר לדבר איתה על כל העולם. סגרתי אחרי את דלת המישרד ושקעתי העבודתי, טלפונים קבלנים לקוחות מיסמכים ונירות. הדלת ניפתחה כימעה וראשה של רינת ביצבץ ,רוני אתה רוצה שהכין לך קפה? לא אמרתי בחיוך אבל אני מוכן להכין לך עם תירצי. בישבילי קפה זה מדע מדויק,לא מפקירים הכנתו בידים לא מוכרות. לבד מיזה לא אוהב להרגיש מנצל.ניגשנו יחד לפינת הקפה,עמדנו קרובים זה לזה נוגעים לא נוגעים. דיבורה רך ונעים מזגתי את הקפה בנוסך המדויק שלי.רינת ציחקקה ושאלה זו כל החוכמה? לא הכוחמה להיות איתך צחקתי חזרה. ניראה לי שאין לך בעיות בקירבתן של בנות ענתה רינת. צחקתי והשיחה המשיכה להיתגלגל למחוזות נוספים. ריחה חדר לאפי ועורר תשוקות רדומות. ריח טרי של עולמות קסומים וגנים אסורים. סיימנו מיזמן את הקפה עמדנו בפרוסדור עם כוסות ריקים.אבטנו אחד בשני צחקנו יחד ואמרנו ביחד נו יש עוד עבודה. כף שבאת לעבוד איתנו אמרתי . היסתגרתי במישרדי להמשך העבודה ושוב טלפונים וסיכומים. הזמן עבר מבלי שהרגיש. הדלת ניפתח קימעה ראשה של רינת הופיע עם חיוך , רוני לא מסיים להיום שאלה , היסתקלתי בשעון השעה היתה שש. עוד קצת אני כבר מסיים עניתי מה איתך למה את לה יצאת הביתה ? לא מכירה את האיזור וחשבתי שאני בדרך שלך ואולי אתפוש איתך טרמף. טוב אז אני מייד מסיים . ישבנו במכונית ושוב היכה בי ריחה העדין. ביתה היה ממש בדרך לביתי, כאן אני גרה .עצרתי ,רינת שאלה אם הרצה לעלת לביתה חייבת עזרה של ידי גבר לרגע. עניתי כן לדקה. צעדתי אחריה במעלה המדרגות מבטי צמוד לישבנה לבושתי. ניכנסתו לביתה סלון מרווח ומסודר. שניה אני כבר חוזרת ונאלמה לחדר השינה. כלב גדול ושחור וסוג רוט וולר רץ לעברי. אינני מפחד מכלבים הושטתי יד ללטף אותו הוא היתאלם ותפש במבושי בנהמה פראית. צעקתי רינת תיקראי לו .היא ציחקקה ואמרה אל תזוז אני כבר באה אל תילחם איתו הוא משוגע. עברו חמש דקות כמו נצח. רינת יצאה לסלון. לבושה קצת שונה,מגפי עור שחורות גרבי רשת שחורות עם ביריות.מחוך עור שחופן זוג שדיים מלא . ערוותה היתה גלויה . מגלב מעור היה בידה. קוראים לו רקס והא בעל הבית כאן. הכאב במבושי עשה את שלו .עמדתי נטוע במקומי. כאן סוף פרק ראשון עם לא נירדמתם אז יש עוד . אוהב את כולכם

למפרגן לאשתך...

וגם למזקירתך... ואולי תפרגן גם לי. סיפור יפה סיפרת לנו כאן....אבל מה עם ההמשך....לא יכולה יותר לצפות, להתאפק, השארת אותנו עם פה פעור....והריר נוטף. אז יאללה....כתוב המשך. ונכון, החיים שלנו מוטרפים....משתדלים לחוות כמה שיותר, נהנים... שלך ב
הנימפומנית שבזכותך חזרה ולו רק למילה קצרה.

למעלה