המזגזגים

המזגזגים

אהוד ברק וציפי ליבני, המזגזגים בע"מ. רק לפני שבוע הואשם ברק ב"ימניות-יתר". האשימוהו שחבר למתנחלים, רחמנא ליצנן. אז הנה לכם גירסת ברק 8.12.07: לא עוד ימני, כעת הוא על תקן מפנה התנחלויות ועוצר הבנייה בשטחים. פינוי כנגד פיצוי כבר מוטבע בלקסיקון שלו, אף שלא ידוע בדיוק למה וכמה. עד לפני שבועיים זימרה שרת החוץ שלנו הצהרות לוחמניות כנגד החמאס. אפילו אני נדהמתי מהמילים, ותהיתי האם היא התחילה לחזור בתשובה. הפלא ופלא, מהיום היא כבר מכינה את דעת הקהל ל"ויתורים מכאיבים" ביש"ע. אופורטוניזם זול ושבשבת, אמרנו ?

y u v a l l e v

New member
אולי היא נזכרה לרגע

אולי היא נזכרה לרגע בימיה הקודמים, מתקופת מרכז הליכוד? ואז התעשתה, לאחר הגועל נפש שפקד אותה, כשהבינה שמקומה לא יכירנה עוד באותה להקת צבועים רעבים, היוצאים לטרף עם כל ציוץ ימני - פאשיסטי - מטורף. אולי היא התעשתה, פקחה עיניה, קיבלה קצת נסיון בין לאומי שלימד אותה על יחסים בין לאומיים של מדינות, ושהפאשיזם סופו להכנעה וביזוי, ולא הייתה צריכה את התשובה שלך, אלא את התשובה הראויה יותר, את החזרה לשפיות הדעת. אופורטוניזם או לא, זה נראה אחרת מכל נקודת מבט שבה אתה נמצא, וממנה אתה משקיף. אני מעדיף את זו האחרונה. (אני תמיד מעדיף את שפיות הדעת, את שיקול הדעת, ללא התלהמות, ללא שאון החצוצרות והכיכרות. אתה כמובן מעדיף את ההיפך. עושה לי רושם, שאתה מתלהם סידרתי. יובל לב

למעלה