האם לא עלה בדעתכם מי היה המורה של יודה?רואים איך כולם התחילו מיודה. יודה דוקו קוואי גון אובי ואן אנאקין לוק.... הכל קשור ליודה.אבל מי היה המורה של יודה? אני גם חושב שיש קשר משפחתי בין יודה לפאלפאטין...
אל תגידו לי פרטים שאתם יודעים כמו כולם{מי שראה את הטרילוגיה}אני יודע שהוא אמר את זה ללוק לפני שהוא מת ואני יודע שהמאסטר שלו מת{אפילו יודה חי רק 900 שנה}.שאלתי מי היה המסטאר שלו והאם יש קשר משפחתי לפאלפאטין אתה והוא{השניים שענו לי} התחמקתם מלענות לשאלות.
פשוט מקודם הנחתי שאתה מבין יודה בן 900 לכן המסטר שלו מת לפחות 700 שנה לכן אין לו קשר (לפחות עלילתי) לסאגה ובקשר לקשר המשפחתי פלפטין הוא בן אנוש יודה הוא מגזע לא ידוע לכן הסבירות שיש ביניהם קשר היא 0.00000000000000000000000000000000000000000000000000001
הגעת לרמה חדשה של טמט@@@@?תפסיק למסור פרטים שאני כבר יודע. ואתה לא יודע עם הקיסר{פאלפאטין}הוא בן אנוש.הרי בטרילוגיה הוא נראה כמו יצור אחר.גם אתה לא יודע מי היה המסטאר של יודה ומאיזה גזע הוא.ואיך אתה אומר שהוא מת לפני 700 שנה?יכול להיות שהוא חי עד 10 שנים לפני אימת הפנטום...מאיפה לך?בבקשה אם יש לך תשובה רצינית,תענה.
פלפטין הוא בן אנוש תבדוק באתר של לוקאס ב"אימפריה" וב"ג´דיי" הוא נראה כך בגלל שהוא הושחת מהדרק סייד. ובקשר למורה של יודה-אין לא חשיבות לסיפור הוא לא הוזכר אף פעם ומכיון שלא סביר שגם הוא חיי מאות שנים כמו יודה הוא בר מינן כבר כמה מאות שנים ולכן הוא לא חשוב
יש לך בכלל מושג מאיזה גזע יודה?אין לו חשיבות כי לוקאס לא היה יכול להכניס אותו לסיפוק. יכול להיות שהוא התחיל ללמד את יודה בגיל 50 וחי עד גיל 800.מאיפה לך?תפסיק לתת ניחושים לא מבוססים.אני עדיין מחכה לתשובה רצינית יותר ממך.
יודה הוא בן 900 שנה.מסדר הג´דיי התחיל לפני אלף דורות. דור או משהו כמו 40 שנה אני מניח. או שאתה מתכוון שיש גזע של ננסים ירוקים שהתחילו את המסדר{ואני מדבר ברצינות}?
יודה הכי הרבה בכל הסדרה-הוא הג´דיי הכי חכם וחזק וצנוע בכל הסדרה. דוקו הביס את אנאקין ואובי ואן והוא בא ומביס אותו לגמרי.אל תבין לא נכון יודה הוא אחד האהובים עליי.אבל האם הגזע של יודה התחיל את המסדר?איפה קראת את זה?אולי תוכל אז לענות לי בשאלה מיהו המאסטר של יודה. שאלה:האם הג´דיי מאסטר סייפא דיאס-הוא בעצם דוקו?זה נראה הגיוני
אפשר להבין את זה בבירור בAOTC. אומרים שם שסיפא דיאס נהרג לפני עשר שנים בערך וגם שדוקו היה פעם ג´דיי. אזי זה לא הגיוני שסיפא דיאס ביים את מותו ופיתח זהות חדשה בתור הרוזן דוקו. עוד השערה היא שדיאס הוא קוואי גאן (הם מתו בערך באותו הזמן) ושיש לבחור פשוט יותר משם אחד. אבל זה לא הגיוני כי ראש הממשלה של קאמינו (המשכפלים) שאל את אובי וואן "סיפא דיאס הוא עדיין ג´דיי חשוב במועצה לא?" (או משהו כזה) וקוואי גאן אף פעם לא היה במועצה.
באשליות? אומרים שהם היו תחת הרושם שהוא נהרג,הם היו תחת הרושם גם שהוא היה טוב,בכלל הם היו תחת רושמים רבים מאוד שלא היו מדויקים.ומי שאמר את:"סייפא דיאס הוא..." היו המשכפלים התמימים שלא ידעו כמעט כלום על המצב.