המורה הפרטית שלו...

ביטלית

New member
המורה הפרטית שלו...

הי! וי כמה שנים לא הייתי פה...
טוב נממ אתם לא תאמינו אילו חדשות הגיעו לאוזני:
כמו שידוע לכולנו אבי קורניק למד בבית הספר התיכון אליאנס.... ==>באליאנס למי שלא יודע לומדים צרפתית... ולומדים רציני.. המורה שלי לצרפתית (בכיתה)מורה גם באליאנס והיא הייתה המורה של אבי בכיתה ט'!!! נממ עכשיו אתם בטח שואלים את עצמכם וואו מה הקשר? כנראה שאבי לא הסתדר כ"כ עם הצרפתית אז הייתה לו מורה פרטית. הוא למד אצלה והיא הביאה לו מבחן שהיא חיברה. הוא למד התלמיד הטוב שלנו ואחרי הרבה עבודה קשה הוא עשה את המבחן שהמורה הפרטית שלו חיברה והצליח בו. הוא הלך והראה את המבחן שהמורה הפרטית שלו נתנה לו למורה שלי ומסתבר שהמבחן שהמורה הפרטית שלו "חיברה" היה המבחן של המורה שלי כלומר המורה שלי בכיתה(זו שמלמדת באליאנס ושאבי למד אצלה)חיברה מבחן לפני כמה שנים שאבי למד אצלה ואז המורה הפרטית שלו לקחה את המבחן ונתנה אותו לאבי לתירגול! מסקנה:
ישנם מורים פרטיים לצרפתית שלוקחים מבחנים ממורים תמימים ואומרים שהם חיברו אותם
############################################################## תאמת שזה לא כ"כ קשור פה לפורום אבל רק בגלל הקטע עם אבי כתבתי את זה כאן וכן זה אבי קורניק מהשמינייה

chen010189

New member
ורכילות על המורה הפרטי של נעם?

הוא יותר מעניין... כפרה עליו בעלי
מצאתי את גבר חיי! (בטח נראה כמו נאד)

chen010189

New member
נצל"ש-אף אחד לא ייראה את פרק 113...

הבנתי שמתחילים את המפגש ב12 (ואגב, ויתרתי על חזרה להצגה באותו היום בשבילכם) באירוע הולכים להקרין רק את פרקים 114-115 אז תהיו בעניינים... מקס' נבקש יפה מאיזו חנות(ויש הרבה כאלה בעזריאלי) שישימו לנו ערוץ הילדים
כי יש בעזריאלי מלא חנויות(במיוחד פרישק) עם טלוויזיות שיש להן HOT

dollzy

New member
מקסימום תוכלו להתקשר אלי

אני אפרט לכם מה היה בפרק..XD

dollzy

New member
לא סורי..

אבל אני מבטיחה שפעם הבאה אני אבוא לפגוש את כולכם.. פשוט אין לי איך לבוא..

DoRiNuS sMiNiA

New member
אני בכלל אהיה עד אז בחולון...

עד שאני אגיע לעזריאלי,יהיה שעה 3,עד שמסתיימת העדלאידע ועד שהתחבורה מהתדרת...סיפור שלם...אז אני בכלל אפסיד את הפרק

ny22

New member
מנהל
אבל אמרתי לכם...

ננסה לתפוס איזה מקום שם ולראות בו...

chen010189

New member
לכל מי שרוצה לראות פרק 113!

פשוט מאוד, הולכים לחנות מילקשייק. מוסיפים לגוף עוד כמה גרמים עם כוס מילקשייק. מתחנפים למוכר\ת ויש לנו פרק 113 יש שם מסך גדול עם HOT!

נעמקה19

New member
הממ... יש בזה משהו...../images/Emo9.gif

אבל מצד שני, כשהיינו בסינמה סיטי והיה את מסך הזהב,התחננו אני והחברות שלי לכל החנויות שישימו ערוץ 22, אבל היה משחק באותו זמן, אז אף אחד לא העביר לנו

סינטטית

New member
אפרופו אבי

הייתי באליאנס וראיתי את התמונת מחזור שלו, הוא היה כזה חמוד! ואחות של חברה שלי (שגם לומדת שם), היתה עם אבי בכיתה, וגם בגן... והיא הראתה לי תמונות שלו מהגן! הוא כזה חמוד! שהם היו קטנים אבי אמר לאחות של חברה שלי שהוא רוצה להתחתן איתה
אבל היא סתומה היא לא רצתה!!!! בטח עכשיו היא מצטערת על זה
חחחחחחח ובכלל מהבי"ס הזה יוצאים רק אנשים יפים (אהמ
גפן
אההממ..)

למעלה