המורדים- יום חמישי...

stars

New member
המורדים- יום חמישי...

אוקי אז ככה: אני וחברה של ישבנו בשורה רביעית באמצע ומסביבנו היו מלא מלא זקנים. היו כמה צעירים כי היה איזה בית ספר שלקחו אותו לראות את ההצגה, אבל הם ישבו בקומה למעלה ואנחנו בקומה למטה כך שאנחנו הינו מוקפות זקנים. ובכן, כמו שאמרתי אנחנו ישבנו בשורה רביעית באמצע ויכלנו לראות מצוין. ההצגה היתה מדהימה! הינו בהצגה עם השחקנים: אסנת פישמן אלון אופיר (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) מירב גרובר גילת אנקורי לא גיל פרנק אלא המחליף שלו, שכחתי איך קוראים לו ועוד שחקן ששיחק את יהלי, הבן של מיכאלה- שכחתי את שמו הם היו מדהימים!!!!!! מירב גרובר היתה מעולה במיוחד וגם אלון אופיר כמובן. עכשיו גיליתי שאלון אופיר רב שימושי: גם יודע אנגלית מעולה(עם מבטא בריטי!), גם מנגן טוב, גם משחק מעולה וגם אקרובט! עכשיו תשאלו למה הוא אקרובט??? אחרי שהורגים אותו אז מזה תילתלו את הגופה שלו, עשו לה הכל : נר, זרקו אותה על הריצפה הרביצו לה... והרב שם לא מכירים אותו, רק אני וחברה שלי פאני "איזה מסכן!!!" ופאני טוענת: "טוב יש לו יתרון שהוא נמוך" אז חברים וחברות, הגענו לפרק השלישי: הסוף! ההשתחויה (ככה כותבים את זה???) זה אולי החלק האהוב עלי בכל הצגה, כל המרץ וההערצה לשחקנים יוצאת החוצה, פורקים את כל ההנאה שהרגשנו במשך ההצגה. כל השחקנים השתחוו אחד אחד ובשלב מסוים, מי הגיע??? ניחשתם נכון! אלוני! אני צעקתי צעקה שפאני נוהגת לכנות "צעקת היי פייב" ומחיאות הכפיים שלי היו כל כך חזקות שהן מילאו את כל האולם. ועד תחשבו, הינו בשורה רביעית,כך שאלון שם לב לצעקות שלי והסתכל עלי. כשבאה אחריו מירב גרובר להשתחוות, אני המשכתי למחוא כפיים ולא הסתכלתי על אלון ושאר השחקנים שעמדו בצד. ובכן, פאני טוענת שאלון הסתכל עלי והיתה לו שניה של אי וודאות כאילו שהוא חשב שאני מוכרת לו מאיפהשהוא. יש! יש! יש!!!!! אולי הוא זכר אותי!!! אני ופאני יצאנו מהתיאטרון שמחות ומסופקות אחרי הצגה טובה במיוחד, והתחלתי לתאר לפאני איך אני אוהבת את ההרגשה הזאת שאחרי הצגה, הרגשה עילאית כאילו אחרי 10 מנות של אקסטזי... ואז.. ואז... נחשו מה קרה??? אח, איזה מדינה ניפלאה זאת ישראל שהשחקנים יוצאים מאותה דלת של הקהל! אלון אופיר יצא ואני ממלמלת לפאני "אוי אלוהים.. אוי אלוהים..." והיא עונה "אינס תגידי לו משהו.... תגידי לו משהו" "מה להגיד לו?? מה???" אני עונה במתיחות "הוא פה ליד, אם לו תגידי לו משהו את תתחרטי על זה..." אני עדין חשבתי לעצמי מה להגיד לו והוא כבר הספיק לחצות את הכביש ולהיות בצד השני של הכביש. ואני, מתוך ידיעה שאני חיבת להגיד לו משהו בשביל לסיים את הערב צעקתי לו במהירת:"אלון!!!!" והוא מסתכל עליי תוך כדי שיחה בפלפון "הית מדהים!!!" והוא עושה לי תנועה עם היד של שלום מלווה בחיוך... ואני שכבר לגמרי היתי בהיי שיגעתי את פאני והיא מזכירה לי "תרגעי זה סך הכל אלון..." ולסיום אציג לטובתי שתי טענות: חברה שלי טניה שלומדת בתלמה באומנות פלסטית גם אומרת שהיא ראתה אותו כמה פעמים ושהוא שווה ז**ן והטענה השניה- פאני טוענת ש"עם כל האקרובטיקה הזאת הוא בטח מזה טוב במיטה.." קיצר, תלכו לראות את המורדים, גם הצגה מצחיקה, גם עם תוכן משמעותי וגם אלון אופיר...

stars

New member
ושכחתי..

actress

New member
איזה מגניב!! והלכת רק בשבילו?../images/Emo6.gif

יאלי הבן של מיכאלה המבוגרת קוראים לו זיו מאיר הוא בוגר בית צבי והוא גם שחקן ממש מוכשר! ויש לי פה את החוברת שלהם כמו שהבטחתי אני ישים תמונות שלו שאני אסרוק לא לדאוג

stars

New member
אני מקוה שזה היה בצחוק!!!

ברור שלא הלכתי רק בשבילו! כתבתי איזה מאה פעם שזאת הצגה מעולה... ויש לי רעיון מעולה: אולי תעשו לי טובה ותכניסו את זה למאמרים??

על אלון אופיר....

אוקיי אני לא רוצה לפגוע בך אבל אלון אופיר הוא בנאדם מזוויע, יש לו מצבי רוח הוא מרושע רודני ומגעיל! ואני אומרת מתוך ידיעה ודאותית!!!! ואני בטוחה שהרבה אנשים שעבדו איתו בתלמה ילין יסכימו איתי.... אז כנראה שהחזות שלו מטעה אותך

תגידו השתגעתם? אלון אופיר - סך הכל!

מה ההתנפלות, עם כל הכבוד הוא באמת שחקן מוכשר ועושה עבודה טובה אבל את מדברת כמו איזה מעריצה של היי פייב לשעבר. "הי.. ואוו... הוא הסתכל עלייייי, יואוו אני לא מאמינה". סואו וואט, הוא לא להקת בנים או משהו. אפשר להרגע. אני באמת מעריך את עבודת השחקן שהוא עושה אבל הערצה הזאת נשמעת משפילה לחלוטין! קחי לצומת ליבך את צורת הכתיבה שלך. ערן

stars

New member
את כנראה ממש לא הבנת את הנקודה....

בתור מישהי שבחיים לא העריצה להקת בנים אני יכולה להגיד לך שאין לי שום הערצה לבן אדם המכונה אלון אופיר. מה גם, כל הקטע אם הלבבות היה מן פארודיה על עצמי (מה לעשות? אני תיאטרלית...) זה פשוט שראיתי אותו ב"משרתם של שני אדונים" לפני שנה בערך והוא היה מדהים! ואח"כ הוא בחן אותי לתלמה והוא קיבל מזה רושם שלילי ממני (תפסיקו לאחר אנשים!!!) אבל הוא העביר אותי! (לעומת ארתור קוגן המטומטם הזה שלא העביר אותי בסדנא!) והוא סך הכל סתם בנאדם מדהים וכשרוני (הוא מועמד עכשיו לפרס התיאטרון הישראלי על הבימוי של מר גרין) אבל תרגעו!!!! אתם מגזימים!!!! אני אהבתי תיאטרון עוד הרבה הרבה לפני שידעתי מי זה אלון אופיר (או ענת וקסמן...) אני מרגישה שההודעה הזאת בכלל לא מעבירה את מה שאני רוצה להעביר.... דמאט.... אני לא מעריצה את א.א ואני לא יחתוך את הורידים בשבילו, פשוט זה היה נחמד לראות אותו ולדבר איתו, והוא גם ניראה טוב (הוא רזה המון, גם אני רוצה!!!! טוב זה בטח מהסמים) ושוב לא הצלחתי להעביר את מה שרציתי.... אווווווווווווווווף עזבו אותי אני סתם נערה מפגרת ומטומטמת peace and love

רותיקה

New member
stars מתוקה....

יש לי כמה דברים לספר לך....... אני הלכתי גם כן לראות את המורדים לפני הרבה זמן (שנה בערך). הצגה ממש יפה!!!! אני וחברה שלי הלכנו לראות את ההצגה מסיבה אחת: שיום אחרי זה אנחנו היינו אמורות להעלות את ההצגה בתאטרון אחר! אני- רותי (רותיקה) שיחקתי בתפקיד של גילת (כזכור: מיכאלה הבוגרת), וחברה שלי שיחקה את מה שאלון אופיר "המושלם" שיחק- וויליאמס. כל ההצגה (אגב גם אנחנו ישבנו ממש קרובות לבמה) אמרנו אותה בע"פ, וכשאיזה דמות מסויימת אמרה משהו אנחנו השלמנו אותה. השחקנים קצת שמו לב לזה ומידי פעם העיפו מבט לעברינו. בכל מיקרה אחרי ההצגה נפגשנו עם עדנה מזיה (או איך שלא קוראים לה), זאת שכתבה בעצם את המחזה. היא ממש חמודה. סיפרנו לה שבדיוק מחר אנחנו גם הולכות להופיע בהצגה הזו... וכמה מילים על אלון אופיר: אני עד לפני חודשיים (משהו כזה) לא ידעתי מי זה בכלל, והקטע האירוני ביותר היה שהוא זה שבחן אותי במבחנים לתאטרון צבאי. זה הלך ככה: פתאום ראיתי איזה איש אחד, ממש גמד , ממש מתלהב מעצמו, שכל הזמן קיפצץ בהתלהבות יתר, והיה ממש לא רגוע, והאיש הזה בחן אותי. כן יקירתי, זהו אלון אופיר.... הקטע האירוני עוד יותר היה שבטופס שחילקו לנו לפני כן היה כתוב שנכתוב את ניסיוננו האישי, ואני כתבתי ששיחקתי במחזה המורדים. כשעליתי לבמה לבצע את התפקיד שלי, הכנתי קטע מתוך חנה סנש, ואז בשלב מסויים אלון אופיר עצר אותי ואמר: "אני רואה ששיחקת במורדים" עניתי לו "כן". אז הוא אמר לי שאני יעשה את מיכאלה הבוגרת, אך אמרתי לו שאני לא ממש זוכרת את המשפטים (כי בכל זאת זה היה לפני שנה), והוא אמר שלא נורא, שאני אתחיל והוא יזרוק לי משפטים. התחלתי שורה אחת וזהו....לא זכרתי כלום..........בכל השלב הזה לא ידעתי שאלון שיחק במורדים. אם הייתי יודעת מראש, הייתי מכינה לי את הקטע הזה בבית, ואולי סיכויי להיתקבל היו טובים. לסיכום, כל הדברים הרעים קרו לי, והכל הלך נגדי! (גם לא ידעתי מי זה האלון אופיר הזה, גם לא ידעתי שהוא שיחק במורדים....) וזהו בעצם....... ההצגה ממש מעולה!!!! (גם ההצגה שאני העלתי הלכה טוב), ואלון אופיר הוא סתם גמד מתלהב!!!

למעלה