המופע המרכזי

LoLo16

New member
המופע המרכזי

מאי אונליין: המופע המרכזי: זכיינית ערוץ 2, רשת, תעלה בערבי שישי תוכנית בסגנון "Saturday Night Live", שהפכה לקאלט בארה"ב. מדובר בתוכנית "המופע המרכזי", בעריכת הסטנדאפיסט גורי אלפי, ובכיכובם של מיקי גבע, רותם אבוהב, שלישיית פרוזאק, הצמד אודי ואביעד ואחרים. בכל תוכנית יתארחו אמנים מוכרים וישתתפו בסיטואציות קומיות ומערכונים אקטואליים. את הערב תלווה להקת הבית, "השמחות", בהנהגתו של ישראל ברייט. בתוכנית הראשונה, שתשודר ב- 25 ביולי, בשעה 21:00, תתארח הזמרת ריטה. בשלב זה מתוכננות 12 תוכניות, שיצולמו ערב לפני השידור. (14.07.03) זה לא נשמע קצת כמו התוכנית שאורנה הולכת לעשות?...

Human Nature

New member
|טל| |צלב|

Oh my God, יש לי הרגשה שמשהו זול בטירוף מתחיל להוָּצר לנו מול העיניים!

../images/Emo45.gif וזה באמת נשמע דומה../images/Emo16.gif

לתוכנית של "קשת". אגב, כשיש כל-כך הרבה אנשים שם, אני חושב שהרמה של התכנים תהיה גבוהה יותר ממה שזה נראה... אבל מי יודע?
ניר

alinali

New member
משהו על התוכנית החדשה 'הלהקה'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זו התוכנית החדשה של אורנה ועוד מלא אמנים מה זה שווים.. אז היום דיברתי עם מתאמת הקהל, הצילומים מתחילים ב31/7..ומצלמים את זה בנווה אילן ליד ירושלים {?!?!}..לי אישית זה רחוק..אבל אני מגיעה בכל מקרה עם כמה חברות.. יש פה מישהו מהפורום שמגיע גם לתוכנית? נ.ב.-מתאמת הקהל {שמה ורנה} אמרה לי שזו התוכנית הכי שווה של הקיץ הזה שתשודר בערוץ 2..

נווה אילן זה אולפני ../images/Emo16.gif

"גלובוס גרופ" (ג.ג), אותו מקום שמצלמים את תוכניות חברת החדשות של ערוץ 2, "החוליה החלשה", ומספר טלנובלות נבחרות (כמו "אסתי המכוערת" ו-"משחק החיים"). 2 שאלות נוספות: 1. התוכנית לא הייתה אמורה לעלות בעונת החורף? 2. יש לך קשר סמוי כלשהו ב"קשת" שאת מכירה את כל המתאמי קהל?!
ניר

alinali

New member
אתם יודעים מה הכתובת של האולפנים?

מתאמת הקהל לא יודעת את הכתובת.. כנראה שהתוכנית לא תעלה לקראת החורף..אני יודעת שסדרת הדרמה של אורנה תעלה לקראת החורף..אמרו לי שהצילומים מתחילים ב31/7..אז כנראה שזה ישודר עוד מעט..כי אחרת לא היו מתחילים לצלם את התוכנית כל כך מודקם.. ואין לי קשר סמוי ב"קשת" {חח..הרעיון נחמד}..יש לי כמה קשרים וזהו.. אתם באים לצילומי התוכנית?

alinali

New member
לא מצאתי כלום על האולפנים האלה..

תשאירו הודעות ב'קשת' ויחזרו אלייכם.. מה גם שאתי כתבה פעם {אם אני לא טועה} שברגע שיהיו כרטיסים לזה יזמינו את הפורום, לא? לפי מה שהבנתי מהמתאמת הקהל שהיא עדיין לא התחילה להתקשר לאנשים..כי השעה לא ידועה עדיין והכתובת של האולפנים גם לא ידועה לה..היא צריכה להתקשר אליי היום ואני אשאל אותה על הפורום.אני אחזור היום הביתה מאוחר {כי אני עובדת, אני אחזור בסביבות 5 וחצי}.ואז אני אכתוב לכם מה היא אמרה לי.

קרית התקשורת, נווה אילן... ../images/Emo16.gif

המקום כל-כך גדול שאפילו מכביש ירושלים-תל אביב רואים את זה...
ניר

alinali

New member
דיברתי עם מתאמת הקהל..

היא אמרה לי שמישהו מכם צריך להשאיר הודעה בקשת..יש שם חלוקת הזמנות והם כבר יחזרו אלייכם..

PopPy

New member
השארתי באתר שלהם ושלחתי גם מייל

נוסף לאטי (
) בבוקר, אני מקווה שיחזרו אלינו. ואיפה זה לעזאזאל נווה אילן? (לא, "איפה שמצלמים את החדשות" לא עוזר לי ניר
).

זה ממש קרוב לירושלים, ../images/Emo16.gif

מחוץ לירושלים אבל... לפני הכניסה לעיר (כשבאים מכיוון תל-אביב), בערך 15 דקות מירושלים... אם אני לא טועה זה ליד אבו-גוש. נתתי פה לינק למפה לשם, כמה הודעות קודם.
ניר

PopPy

New member
או גודי. אין סיכוי שאני אוכל להגיע

לצילומים. יי.

Human Nature

New member
כן. |טל| |צלב|

זה לא רחוק מאבו-גוש. ידידה שלי גרה באיזור, וממש לא מסוכן שם. האירוע הבטחוני האחרון שקרה שם היה לפני יותר משלושים שנה (אם אני לא טועה).

למעלה