המופע הגדול...

tairon

New member
המופע הגדול...

טולי התיישב שם למרגלות הבימה ושר כאילו רק אליה תבכי ילדה.. היא נסיכת הפורום הלו היא ספירו^ש הביטה בו משתהה נפעמת לפעמים נרגשת.... הממלכה הריעה לו ממושכות ג``ב דבש התרוממה מהכיסא וצעקה דוז פואה הדרןןןןןןן סיבופלאה.. טולי קד קידה מיהר לפנות את הבימה למופע הבא בדרך יכל להשבע ששמע את תותי בת אומרת שפעם היא תוציא דיסק מוסיקת נשמה משובחת עם המילים של תבכי ילדה.. לבימה עלתה תגל היא שרה שיר אהבה כל הנשים את הטישו שלפו מחמת ההתרגשות בלו לאב ישב שם עם פרח --<<--<-)}@ בידו ביקש להשליך לתגל בסיום השיר.. אלמנה כחולה-עופרי -מאי מאי החליפו בינהן רשמים מן המופע הגדול ויש אומרים שאפילו הימורים על המנצח הגדול היו שם.. בין לבין טאי התקליטן שם מוסיקת רקע המופע הבא היה של לינורי היא עלתה לבימה קראה איזה שיר על ימים אחרים והילי שהיא כל כך רגועה לפתע יצאה מהשאנטיות שלה והתעוררה דפנה שהיתה ישובה לידה עם פנקס רשמה לה הערות בינייםוגם רשימת צבעים (איפוווווו התוצאותתת של הצבעים עשתה לנו בוחן שכחה לחזור תרגשי טובזה קודם כל) חבר השופטים התחבט מורן ל. ומורן ב. צמד מורניות בשופטים שלפו כרטיס אדום אחת לשניה ורק פוש ידע היטב ללא היסוס במי הוא בוחר(בההיא מהשורה ה5 נו אייך קוראים לה ההיא?? זו שצעקה הדרן???? ) בהפסקה כולם ירדו ללובי שם היו מוצגים דברי האומנית הדגולה הלו היא חוצי והיא טומנת את ידה במכחול לפעמים בזכוכיות ואחורי כל זה יש דברים מדהימים לאחר ההפסקה טאי הכריז על המשך חלק השני במופע ואל הבמה עלו להן יחד עדנה את פושעת ושרו גנביםםםם גנביים גנבו לי את ה... ומיד זו החוקרת תקפוץ כמו נשך אותה נחש ותזעק יששששש עבודה יש תיק חדש ומסטולי שב לידהואמר לה ``עזבי אותך משטויותתת אני בציק פותר את התעלומה רק מיישיר מבט לבדולח`` רקקקק אהובה שוב היתה חסרה שמישהו יקליט לה את המופעעע יש מתנדבים<<<?? היא עוד תחזור ברוח סערה ותרצה לדעת מה פיספסה ובן ומירב יתהו על מה כל המהומה ואוסי תמהר להסביר להם את פשר המהומה הגדולה וא-י מיהר לעזור בהסברה.....~~~~~~~~~~~~~~~ אוקצור מה אני מבלבל לכם במוח מה שאני רוצה לומר לכם שבכל אחד ממכם יש כוכב וכל אחד מביא מהניצוץ שלו להנה ואתם כולכם חלק בלתי נפרד מהמקום הזה התודות לכל אחד ואחתכי יחד אנחנו זוהרים ויחד המקום מואר באור גדול

Mrs.Dvash

New member
דואז פואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד עוד עו דדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!

ספירו^ש

New member
פחחח.. :)

וכמו שגברת דבש אומרת - הדרן! הדרן! כל הכבוד טאי.. :) שיחקת אותה

הוא גדול הוא גדול.....טאי....

תמשיך תמשיך לעשות מוסיקת רקע לחדר,,,,תעורר את מי שנרדם .....וו......יו אני עם הפה שלי יכולה שוב להכנס להסגר. ואז, איך אוכל להעביר את הביקורת שיש לי עליך????????. כרגיל,,,,גדוללללל

leonori

New member
טאיייייייייייייייייייי!!!

עשית לי את אחר הצהריים..... רוצה עוד ועוד. נפתח לי מסך הפורום מיד ניגשת לראות אם טאי כתב עוד סצינה מהמחזה. אתה ממי טאי! תודה לך, לאונורי L

עופרי-

New member
סבבה...

הסיפורים שלך משעשעים. בסוף אני אתחיל להרגיש חלק מחבר`ה. בכל אופן, אני מריעה לך. בקטע של ההימורים..קלעת בול. אני והקזינו חברים מאד טובים. אני והבנק פחות. :)

אני זאת ששם, ביציע, מריעה, מנופפת

בחזיה! סתם סתם חחחחחחחחחחחחח מוחאת כפיים בשקט , בפינה מחייכת חיוך קטן שולחת נשיקות לכולם

למעלה