המופע בערוץ 3 מחר,,,

עינת43

New member
המופע בערוץ 3 מחר,,,

מייקל הוא הזמר שהכי חרש את עצמו ושיעבד את עצמו לקרירה שלו כזמר! כך שהיום לשיר חי זה כבר לא עובד רוב השירים במופע החדש הם פליבייק במיוחד בילי גי"ן- הוא לא רוקד בחדות כמו בעבר,,, אז ההינו נוהגים לכנות אותו רקדן הסנאי- בגלל הזריזות והחדות! היום כמו מליפניי 5 שנים במופע HISTORY TOUR הוא שר כמעט את כול השירים בפלייבק והיום הוא לא רק בפלייבק אלה גם בכסה את הפנים שלו תוך כדיי ריקוד זה נורא מעצבן היה ליראות אותו רוקד במופע 30 שנה את בילי גין כול שנייה עם יד על הפנים, ותנועות לא היו שם הרבה ונראה משום מה שהוא רוקד מהר מידיי מהקצב הנכון (מי שמעריץ שלו ממסוכן יכול להבין על מה אני מדבר) הכי יפה הוא ביצע את בילי גין חי במופע של מסוכן רומנייה הליכת הירח שם פשוט מפוצצת במופע 30 שנה בקושי הוא עשה הליכת ירח ממש שניה ופעם אחת ממש עצוב והוא כול הזמן עם אותם בגדים בתקופה האחרונה מה חסר לך בגדים כול טקס לובש פעמיים את אותו בגד, מייקל תתעוררררררררררררררר אוהבים אותך!

Marty McFly

New member
כל הזמן טענות כלפיו...

די כבר!! בבילי ג´ין הוא עשה את אותו מופע שהוא עשה לפני 20 שנה, ששם הוא עשה את אותה הליכת ירח, בדיוק אותו זמן, סיבוב, ועמידה על האצבעות. אפילו זה נראה יותר טוב אותו קטע ב-30 שנה. הוא אמנם פחות חלק עם התנועות והכל, אבל אני מצטער: אני רוצה לראות את אבא שלך רוקד כמו שהוא רקד לפני 10-20-30 שנה!! אני מצטער, מייקל ג´קסון בן 43, ואין אף בנאדם שנשאר בכושר בגיל כזה כמו שהוא היה צעיר. אז למה כל הזמן לבוא בטענות?? והוא לא עשה פלייבאק, לפחות אני לא שמתי לב לזה, במופע האחרון של ה-30. ויש לו כמה טעויות שם, שאין סיכוי שזה פלייבאק! ולידיעתך, ושמתי לב גם לזה, הוא מכסה את הפנים כדי שלא יראו את הפה שלו, שלא נראה כל כך משהו. זו הסיבה, הוא מנסה להסתיר אותו. הסיבה היא לא פלייבאק, אני ממש מצטער!! מה עוד? שמתי לב בכתבות והכל שהקהל ממש לא נהנה, כל הזמן השתעמם וצעק בוז... זה לא נכון!! כל הזמן ברקע שמעתי כמה אוהבים אותו, כמה שמחים על כל תנועה קטנה שהוא עושה! אז המבקרים האלה שקרנים, ועושים הכל כדי לרדת עליו... שורה תחתונה: אני רוצה לראות את אבא שלך רוקד כמו שמייקל רקד לפני 15 שנה!! נדבר אז... ובינתיים, די עם הטענות החוזרות ונשנות!!
דניאל

AS2000

New member
מצטער לומר -

אבל אתה טועה לא רק שזה פלייבאק זה ממש עלבון שמעתי ביצוע של השיר בהופעה חיה של סיבוב הופעות "רע" ו"מסוכן" ושתי הביצועים היו ללא פלייבאק אבל אחר כך שמעתי את הגירסה החיה של השיר בסיבוב ההופעות "היסטורי" ושם כבר זה היה פלייבאק , ואפשר להשים לב שזה פלייבאק אי אפשר לבצע המון תנועות בזמן שיר וגם לבצע אותו בצורה חלקה ומושלמת כל כך מושלמת שהיא תהיה בדיוק כמו הגירסה המקורית של השיר , מצטער לומר לך אבל זה לא יתכן והסיבה שאני אומר שזה עלבון בגלל שהשיר הזה הוא מלפני 20 שנה לא מבצעים שיר מלפני 20 שנה בפלייבאק , אולי שיר חדש אבל לא ישן ובטח לא מלפני 20 שנה . שיר כזה הוא קלאסי ואמור להיות מבוצע בשלמות , ואם מייקל כבר לא יכול לשיר אותו כמו שהוא היה עושה פעם ורק לבצע את התנועות אז זה לא שווה שיפסיק לבצע את השיר . הקהל לא טיפש הוא שם לב לפלייבאק ומייקל סתם מבזה את עצמו !!!!!

AS2000

New member
לך לא לי כן

אני רוצה לשמוע את המלך שר בכבודו ובעצמו ולא הקלטה שלו !!!

עינת43

New member
הכי בעסה!!!!!

הכי בעסה זה שההיתי מת לשמוע אותו שר חי פעם אחת את "את לא לבד" בחי רק בסוף השיר הוא ממלמל קצת,,,וגם אתלא איכפת להם מאיתנו" ההיתי מת לשמוע אותו שר חי,,,הכי יפה הוא שר חי את "האיש במראה" מסיבוב מסוכן ממש פצצה הוא היה שם הוא גם היה הכי יפה שם!

earth song

New member
מה זה משנה?

מה אפכת לכם אם זה פלייבק או לא פלייבק פשוט תראו ת´הופעה ותיהנו..

AS2000

New member
אני לא אומר שאני לא נהנה

אבל שאני רואה הופעה חיה אני תמיד בא עם ציפיות ופלייבאק הורס את האיכות של ההופעה . גם אם מייקל היה מזייף קצת , (או הרבה ) זה לא היה משנה לפחות הייתי יודע שהוא לא מרמה את הקהל וגאה בקול שלו מותר לו לזייף הוא לא צריך משהו למישהו , ואני בטוח שהוא יודע את זה רק חבל שהוא מעדיף לעשות בדיוק ההפך !!!

למעלה