המועצה הציונית

המועצה הציונית

שלום,אתמול הייתי בכנס ארצי של ה"מועצה הציונית לנוער",היה ממש כיף,טקס הפתיחה היה נחמד,וגם ההופעה של סאבלימינל הייתה טובה. אבל,באמצע חלקו השני של טקס הפתיחה,עלה נער,הנראה כבן 16,וצעק בקולי קולות שהפוליטיקאים,וכולם(עבר,הווה,עתיד)הם מנוולים,ואכפת להם רק מהכיסא,ועוד אחר כך הוא אומר שהבחירות אינם רצויות וזה ביזבוז כסף,עכשיו,בחלקו הראשון של המופע,אמרו בבירור,שהמועצה הציונית היא לא תנועה פוליטית,אז אם היא לא,אז מה אכפת לה מהבחירות???ועוד לעשות עצומה נגדה??????!!!!!. ועוד משהו,במהלך הדיונים בכנס,הסתובבו נציגים עם קלפיות,לבחור מה חשוב לנוער במועצה הציונית,ואני התביישתי,שזה מה שהנוער חושב,שימו לב- במקום הראשון-אבטלה. במקום השני-שלום עם פלסטינאים דרך משא ומתן עכשיו. במקום האחרון זה ביטחון המדינה!! איזו ציונות זו???????????????????????? שביטחון המדינה בסוף דעתם????????,אני פשוט לא מאמין על המועצה הזאת,שכל כך החזקתי ממנה,והם מאכזבים קשות,זו לא המועצה הציונית,זאת המועצה הסוציאליסטית(והמבין יבין),ואני מקווה שכל הנכנסים לפורומים בתפוז,יקראו את ההודעה המאוד חשובה הזאת,להראות שביטחון המדינה קודם לכל. ושלא נדבר על איך שהנוער הזה התנהג לבוגי יעלון שהוא בא..

המועצה אירגנה..

את האירוע,דרך הסוכנות היהודית...שהמועצה שייכת לה. הכנס התקיים ברחובות,בתוך בית הספר "אורט רחובות".

eviv

New member
קודם כל...

מחאה היא לא חייבת להיות פוליטית אני חב בקבוצה של אנשים שמוחאת את היחס המזלזל של המדינה לאוכלוסיה הרעבה אנו מאמינים שאוכל זה לא מצרך יקר אנחנו קבוצה שפועלת בלי תקציב את האוכל אנחנו אוספים ומקבלים כתרומה מבשלים אותו במקום שניתן לנו ומחלקים אותו ברחוב דבר זה הוא לא פוליטי והוא מחאה ברורה נגד השילטון הנוכחי וקודמו לציונות יותר מעמדה אחת כאמור יש 3 אידיולוגיות עיקריות שונות לציונות סתכל על הזרמים שהיו בעת הקמת המדינה שלנו הרבה דברים שנעשו באחריות של הרמטכל הם נגד החוק הבינלאומי יכול להיות שחברי הכנס הרגישו שלא בנוח ליד עבריין? התוצאות קצת תמוהות כי יש אנשים שהביטחון יבוא על ידי משא ומתן אז כאמור זה זכה למקום השני!!! בקשר לאבטלה תלוי על איזה ציבור נפלת האם נפלת על ציבור השייך לעשורים התחתונים ? שהתקציב פגע בבני משפחתם ופגע בהם כלכלית בעת נסיונם לקבל הכשרה לדוגמה שתעזור להם לקבל עבודה או שעכשיו יצתרכו פחות להתעסק בחיפוש עבודה ויותר להתעסק בחלטורות כדי שמשפחתו לא תהיה מפונה מהבית כי פיספסו תשלום משכנתא

eviv

New member
זה לא כל כך דעתי...

עם על הרמטכל אחריות על הנעשה ואם מדינת ישראל חטומה על חוקים בין לאומיים שמחייבים אותה לנהוג כלפיהם ואם החוקים נעברים מתוך סמכות הרמטכל ואם אדם העובר על חוקים נקרא עבריין אפשר להסיק כך על הרמטכל רק לשם העובדה: ההחלטה של טיילת בחברון היא פשע בין לאומי

Zack DA

New member
ישראל במלחמה

והיא מממשת את זכותה להגן על עצמה. או"ם שמום פעם החוק הבינלאומי קבע שציונות היא גזענות. אז מה ? למה אתה כל כך אנטי ישראלי ?

eviv

New member
תשובה

אין לי בעיה עם ההגנה העצמית עצם ההגנה העצמית אינה מהווה הפרה של החוקים הבינלאומיים אבל הרבה פעולות של הצבא שבאחריותו של הרמטכ"ל אינם מוגדרות כ"הגנה עצמית" ראו נוהל שכן או מגן אנושי

דעתך ודעתך בלבד!

כל עוד אתה לא מוכיח את ה"עובדה" הזו, אתה לא יכול לטעון שהיא נכונה ולצפות שנאמין לך. איזה בית משפט קבע כי הקמת טיילת בחברון היא פשע בינלאומי?

eviv

New member
כנראה שלא....

הרבה אירגונים שמתנגדים להקמת הטיילת תוך הריסת בתים שלא לצורך הביטחון בית המשפט כיום דן בזה לפי ההגדרות של החוק הבינלאומי אסור למדינה להרוס מה שבא לה לבתים האלו אין חשיבות טקטית שכאמור בעדותו של הרמטכ"ל הרמטכ"ל אמר שאילו בתים שעומדים ליפול בניגוד לדעה ההתחלתית שזה בא בעקבות הפיגוע- זאת אומרת ביטחונית אין לי הכלים למצוא לך את שם התיק אני עדיין תלמיד... אני יכול לנסות ולחפש... אם תקרא עיתונים זה יעזור לך להיות מעודכן

למעלה