המונדיאל

פ ו ל ק ע

New member
המונדיאל

מה שקרה הוא שנוצר לחץ מטורף על בעילי העסקים להתקין מקרנים ולהקרין את המונדיאל - רבים פשוט נכנעו לטירוף הזה. השאלה היא האם עם ישראל יצא באמת לראות מונדיאל בחוץ - במקום לשלם בבית והאם זה ישתלם להם בסוף?

אולי זה בשביל החברותא../images/Emo72.gif

אמרו לי שהחבילה עולה מאות שקלים ויש שהתאגדו לשלם יחד. בסביבתי הקרובה אין בכלל עניין לדבר הזה ולא אמצא את עצי "אלמנת מונדיאל", כפי ששמעתי שקוראים לזה. באופן אישי, תרמנו טלויזיה לטובת שלום בית אצל חברים

Amoureuse

New member
בסוף זה יצא הרבה יותר יקר כמובן...

2-3 חצאי בירה לערב, אפילו למי שמסתפק בגולדסטאר, 50 ש"ח ממוצע לערב כזה זו הערכה ממש ברצפה לדעתי, ואחרי כמה משחקים כבר הוצאת את מחיר החבילה... מצש שני ביורו 2004 הייתי בתאילנד וזו היתה חוויה מדהימה לראות משחקים בפאבים, ב"חברותא" במיוחד ששם היא היתה בינלאומית. האם זה ישתלם לבעלי העסקים זו שאלה טובה באמת, כי ההוצאה שלהם בכלל לא קטנה, הכל תלוי במידת התחרות. כמובן, מי שימצב את עצמו כאלטרנטיבה ל"אלמנות המונדיאל" מכל המינים... יכול להיות שדווקא ירוויח יותר, לא?

Merav B R

New member
בדיוק דיברו על זה איפשהו (נדמה לי

שהיתה כתבה ב- YNET על בעלי עסקים זריזים שיוזמים לנשים עיסוקים אלטרנטיבים. אגב, הביטוי "אלמנות מונדיאל" ממש מעורר בי צמרמורת (כמו אלמנות בצורת, כמו טרור הנקה וכו' - למה לערב מוות ואלימות באירועים שמחים לאנשים רבים?)

נכון. הביטוי גם בי עורר צמרמורת ../images/Emo5.gif

כאילו עם העבודה שלו אין לי מספיק חרדות...גם בעבודה יש להם ביטוי שאני לא סובלת- של צוות שכבר לא יכול לעבוד- "הצוות נשרף". שלא נדע!

../images/Emo31.gif גם אותי זה מרגיז

ואני מזן הנשים שאוהב כדורגל ורואה את המונדיאל - שאני שומעת את הפיטפוטים ברדיו על כך שאין לנשים מה לעשות בחודש הקרוב, בא לי לצרוח על הרדיו. (מישהו רוצה 2 ילדים למשך חודש? עבודה?) ןבקשר לתחילת השרשור אני אוהבת לראות משחקים בבית שלי בשקט עם או בלי חברים, לא "יוצאת" לאף מקום כדי לראות משחק. יש הרבה דברים אחרים שבגללם אני אוהבת לצאת. לראות טלויזיה ולא משנה איזה היא לא אחת הסיבות.

Amoureuse

New member
זו סיבה אחרת

אותי מרגיז הביטוי מעצם ההתייחסות לנשים כלא מתעיינות וסובלות בחודש המונדיאל, כי לא כל הנשים ככה (אבל ככה זה בשיווק - עובדים על הרוב, אין מה לעשות). בשנות נישואי היו תקופות שדווקא אני הייתי היותר מתעניינת בכדורגל
אבל המילים עצמן לא מפריעות לי בכלל, לא צריך לקחת את זה באופן מילולי מדי...

ננה f

New member
-:)))) מכירה את הביטוי,אכן מצמרר

אבל הביטוי אלמנות מונדיאל הוא כנראה על משקל אלמנות קש, גם ביטוי אומלל שלא שייך לתקשורת וקיים זה עידנים...

שח_מט

New member
הלו הלו

אשתי דורשת שאני אקנה את החבילה כדי לראות את איטליה על הדשא... חוץ מזה יש פה ושם משחקים שכדאי לראות ביחד, עשיתי את זה ביורו 2004 ואין סיבה שלא נעשה את זה הפעם. לדעתי עסקים ירוויחו כי אנשים שרוצים פה ושם להציץ לא ימנעו מלצאת מהבית. קרה לי אישית ביורו - יש מקומות שזה לא העיקר אלא ככה ברקע. שח

Forum User

New member
דבר אחד בטוח

אני מתכננת להדיר את רגלי מכל מקום המבטיח "מסכי פלזמה" ו"שידורי מונדיאל". לא ברור לי למה מסעדות, בתי קפה ובארים מהמשובחים זקוקים לגימיק הזה. לא בשביל זה המציאו את המונח sports bar? גם כך נמאס ממסעדות שתוקעות מול העיניים מסך פלזמה עם שידורי cartoon network. גם בבית אני לא מרשה לאכול מול הטלויזיה, אז במסעדה?

ssyוM

New member
יצא לך לשבת פעם במסעדה

שבה קבוצה של אוהבי כדורגל יושבת מול מסך וצופה במשחק
מאוד לא נעים .

ננה f

New member
נו.. ההולנדי הקטן עם האצבע ב...

שסותמת את הקיר... אחרונת המוהיקנים. אני מציעה להקים תנועה של סרבני וסרבניות מונדיאל. אני רוצה לשתות קפה בשקט, גם ככה כואב לי הראש מהק.ב. שלכם.

Amoureuse

New member
קרטון נטוורקס זה באמת נורא

זוכרת ערב נדמה לי באגאדיר בראשלצ (אם יש שם אגאדיר אז בטוח שזה היה שם), העיצוב מהמם, האווירה כיפית, ועל המסכים: קרטון נטוורקס. לי באופן אישי בכלל לא היה מפריע אם היה שם נגיד גולשי גלים, סנובורד וכו' - זה לא מסעדת פאר וזה מתאים בעיני לאווירה. אבל קרטונס??

למעלה